Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Deli gibi ter döküyorum, nefes nefese kalıyorum. Ama hala işe yaradığını görmedim göbek olduğu gibi duruyor üstelik diyette yapıyorum. 1 hafta oldu bugün tam.

Ben daha önce gün arası vererek 1 falan yapmıştım bu programı, kilomda değişiklik olmadı ama inceldiğimi söyleyenler oldu. Şimdi tekrar başladım ve 10 gün yapmak istiyorum, motive olmak için de buraya yazacağım. Bugün 1. gün ve yaptım..

bugün level 2deki 3. günüm. level 1 den daha çok yoruldum niyeyse. belim inceldi göbek fazla gitmedi omuzlarım kas yaptı. bacak ve popoda değişim görmedim zaten shred daha çok üst için. devam edelim bakalım umarım sonucu güzel olur

kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza:)geçen sene bu topic te özenip başlamıştım ama sonra okul ve iş yüzünden,(daha doğrusu bahane edip)bırakmıştım level ikinin ortasında.Ben çok faydasını görmüştüm diyet ve 9 lu çay ile fakat bir senedir saldım kendimi
Yarın tekrardan başlıyorum bırakmamak için bu topic e sıkı sıkı tutunmaya karar verdim.
Yarın yapmadan önce ölçülerimi alacağım ve her level sonunda hangi bölgeden kaç cm inceldiğimi paylaşacağım.en azından umuyorum:)

bacak,kalça ve basenden yana dertliyim sizce ilk shred yapmak yerine rippid veya killer buns and thighs başlasam olmaz mı :/

ben bugün 2. yi yaptım. ölçü alamıyorum şu an mezurem yok ama elbiselerimden anlarım sanıyorum bir de insanlar farkediyor.
level 1/2 bitti..

kızlar günaydın..
ben 30ds yapıorum 1/4'ü yaptım4-5 gün ara vermek zorunda kaldım sizce tekrar 1/1'den baslıyım yoksa kaldığım yerden mi devam ediyim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…