Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Benim bugün bitti level 1. Ama dediğim gibi kollarımda incelme var. Göbekten emin değilim şişkinliğim var.. Şişkinlik geçince farkedeceğim Kondisyon bisikleti de sürdüm buna ek olarak bugün

benim boyum kısa 1.62 ve 57 kilo fazla duruyo belirgin bi bölge yok zaten göğüslerim ve kalçam belirgin hatlarımda yuvarlak ben sıkı bi vücut istiyorum
1 ayda tabiki çok farkediyo :)) ama mükemmel olur diyemem 4,5 ay devamlı yapmak lazım onun için.Bende shred bitince dümdüz bi karnım olucak sanıyodumgerçi çok faydası oldu,anladımki devam etmek gerekliymiş

şimdi bi ay level 1 level 2 level 3 yapıyoruz sonra hooppp başa dönüyoruz sistem böle yani değil mi

hoşbulduk :) evet bezelye proteini bakalım nasıl olucak bu sefer çok kararlıyım :)) sende çok güzel kilo vermişsin darısı benim başıma :)
jilliana henüz başlamadım daha doğrusu videolara ulaşamadım ,ulaşmam konusunda yardımcı olur musunuz ?

yok öyle diil :)) çeşitli programları var sorunlu bölgelere yönelik hangisini istersen onla devam edebilirsin,jillianla güzel sıkılaşırsın bi kaç ayda

ben hep you tube'da izledim indiremedim30 day shred'in bütün videoları var you tube'da eğer onlar işine yararsa link atarım

hım anladım sağolun peki bi ay yaptık bu hareketleri vücut alışacak spora ha diye bırakmakta olmaz ki iyi mi yapıyoz kötü mü bilemedim

sarkarmış vücutben korka korka haftada 1 gün dinleniyorumonun yerinede 3 saat yürüyüş yapıyorum.Devam etmeyide düşünüyorum ama sürekli yapamıcam kışın heralde yine haftada 2 olur 3 olurtabi bırakmamak en iyisi aslında

ben bugün level 1; 1/4 yaptım. bu arada forumda hep on gün birinci level, 10 gün 2. level ve 10 gün de 3. level diye geçiyor ama bende dvd'si var ve orada, hazır olduğunuzda diğer kısma geçiniz diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…