- 31 Aralık 2012
- 2.448
- 219
- 173
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #8.101
Tamam teşekkür ederim :) inşallah becerebilirim
evetsonra inince üzerine çift tıklayın utorrent programında inmeye başlar video
başka hiçbişey indirmeme gerek yok yaniindiriyorum bakalım hayırlısı olsun,çok tşk ederim canım.Bitince sorunsuz açılıcakmı acaba
başka hiçbişey indirmeme gerek yok yaniindiriyorum bakalım hayırlısı olsun,çok tşk ederim canım.Bitince sorunsuz açılıcakmı acaba
tıkladım bi sayfa açıldı,uygun web hizmetini kullanmak ve uygun programı seçmek diye,windows media player'ı seçtim olmadı( açılmıyo
media player açmadıysa VLC media player indirip açabilirsiniz :)
Anlamadım ne demek istediğinizi :18:
canım bu senin verdiğin linkler varya,ordan yine indiriyim dedim,yine windows media player'la açılıyobeceremedim bi türlü ( utorrenti indirdim öyle duruyo:44:
Google'a torrent kullanma yazarsanız orada resimli olarak anlatıyor canım ben pek anlatamadım. :) İzlemek için VLC media player yükle istersen...
bi deniyim bakalım saol cnm,olmazsada online izlemeye devam :))
bi deniyim bakalım saol cnm,olmazsada online izlemeye devam :))
Canım beceremezsen youtube'dan aç.. ^_^ Bu video Level - 1 .. aynı şekilde Level - 2 ve Level - 3 yazarsan çıkar onlarda.
[video=youtube;1Pc-NizMgg8]http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8[/video]
Canım çok teşekkür ederim30 day shred'i indirmiştim daha önce ama ben jillian'ın diğer videolarını indiremiyorum. onları nasıl nerden indirebilirim ya ?
Hangisini istiyorsun mesela ? Şunu indirmişmiydin ?
<strong>[video=youtube;ZJ8Zdj0OPMI]http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI[/video]
Görgüsüzüm benn :) hepsini istiyorum aslında :) dizimden rahatsızım ya en uygununu seçip yapmam lazım o yüzden hepsini indirip bi bakmak istiyordum. ama yok bunu da indirmedim.
:)))))))))) tamam canım bulduklarımı yollarım ben. dizinden rahatsızsan çok zorlama kendini bence.. hatta iyileş sonra yap( geçmiş olsun çok.
Merhaba 30 say shred'den sonra 6 packi yapıyorsun diye hatırlıyordum aslında.
Maşşallah 60 kiloya inmişsin 1 ay önce 64 falandın sanırım.Nekadar sürede düştün 60 kiloyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?