- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #8.121
Umarım olmuştur... :)
Bir de ben bugün 1/5i tamamladım. Ama hala zorlandığım 3 hareket var. 2si bacak için pek önemli değil o yüzden yapabildiğim kadar yapıyorum. Ama biri sondaki bacaklarla beraber çalışan mekik. Onda çok zorlanıyorum yapamıyorum en fazla 5 6 tane yapıyorum sonra bırakıyorum. Onlar onu yaparken ben normal mekik gibi çekiyorum. Sonra program bitince 40 mekik daha çekiyorum üstüne. Bir şey olur mu sizce yanlış mı yapıyorum?
canım hangi hareket,hatırlamadım şuanda.Dakikasını söylersen bi bakıyım
12. dakikada yapmaya başladığı hareket zorlanıyorum ama yapıyorum bunu sarışın kız kadar, 19.30 da yapmaya başladığı hareketi yapamıyorum bacakları çok çok zor geliyor bi yerden sonra bırakıp dumbella kol haketinin aynısını yapıyorum ve 2415 te başladığı mekik hareketini sadece 5 6 kez yapıyorm düz mekik yapıyorum onun yerine :26:
Hangisini istiyorsun mesela ? Şunu indirmişmiydin ?
<strong>[video=youtube;ZJ8Zdj0OPMI]http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI[/video]
banada yardımcı olursanız sevinirim :)) özellikle bu video için
hanımlar ramazandan sonra aranızdayım bende
jillian kas yaptırıyor mu ben incelmek istiyorum sadece
evet 12. dk'daki hareket biraz zorlayabilir ama sonra alışıyosun,19'ada baktım orda bende çok zorlanıyodum hatta dumbel bile kullanmıyodum,yavaş yavaş alıştırmaya başladım.24:15'teki hareket çok zor diil aslında,ama yapamıyosan zorlama tabi,bende bazı yerlerinde kendi yapabildiklerimi yapıyodum,şuandada öyle zorlamanın manası yok.Zaten shred'de bacağım sakatlanmıştı 10 güne yakın zamanda düzeldi.Zamanla bütün hepsine alışırsın
Baya hastayım annem de bugün yapma dedi halim pek yok... 1 gün aksatsam bir şey olur mu? Yoksa yapayım mı bu akşam da sizce?
Bulabildiklerimi yollarım tabii canım :) O level - 1 idi. Şu da Level - 2
<strong>[video=dailymotion;xqdavl]http://www.dailymotion.com/video/xqdavl_jillian-michaels-6-weeks-six-pack-level-2-2010-divx-dvdrip_sport#.Ue_vj41QYaA[/video]
çok geçmiş olsun cnm,benim çoğu zaman haftada 1 gün ara verdiğim oldu,yapmayabilirsin 1 günden bişey olmaz,shred yaparken yapmadığım günlerin yerine ertesi gün 2 kere yapıyodum,bu aralar haftada 1 gün yapmıyorum
2 kere üst üste yapabileceğimi sanmıyorum ama 18inde bitmesi gerekirken 19unda bitecek ondan da bir şey olmaz çok teşekkürler umarım sıkmıyorumdur sizi artık fazla oldum biliyorum
kizlar merhaba bende bugun bu programa baslıyorum fakat ben level 1 level 2 ve level 3 u gorebildim youtubeda acaba kac gunde bır level atlıyoruz? bırde baska levelleride varmi ne yapmam gerekiyor yapanlarınız varsa yardımcı olurmu? ben dusuk bel izlerinden kurtulmak istiyorum yardımcı olurmu? yapanlar hangı bolgelerınden daha cok etkılı oldugunu gordu?
benim de ilk günler öyle olmuştu 5. günde geçiyo artık acısa da yap hissetmiyodum ben ilk 10 dkdan sonra :) ara vermedim ben hiç ama ara verme acısa da diyolar bi daha başlamak zor oluyomuşlevel 1 de 2. günüm ama ölüyorum yaparken ya sizdede öyle oluyor mu acaba kollarım ve kalçam çok agrıyorr :)
benim de ilk günler öyle olmuştu 5. günde geçiyo artık acısa da yap hissetmiyodum ben ilk 10 dkdan sonra :) ara vermedim ben hiç ama ara verme acısa da diyolar bi daha başlamak zor oluyomuş
ölüyorum 2. günümde ara vermedim hiç inşallah bacaklarımda incelir :)
ben bitirdim shredı ripped yapıyorum suan.hiç ölçü almadığım için bilemiyorum net sonucu ama bacaklarım memnum olcagım derecede incelmedi. aslında bacak için ripped daha iyi çok yükleniyor bacaklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?