Jillian Michaels ın sporunu yapan var mı?

zambalix

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
18
8
3
36
Bugün başlamaya karar verdim ama çok zor geldi, level 1i açtm, ilk 6 dakikadan sonrasını yapamadım,evde spora başlamayı düşünen varsa aynı gün yapabiliriz,tecrübelerimizi burdan paylaşırız

cevap yazan yok mu
cevap yazan yok mu

Canimmmm bende başlıyorum bugun aynisina . Suan daha yapmadım ben gece yatmadan hemen once yapiyorum . Super bir egzersiz programi biraz zor. Ben sürekli spor yapiyor olmama ragmen yaptigimin ilk gunu agri cektim yani. Hic bir zaman butun levelleri tamamlayamadim ins senle tamamlariz artik :)) yalnız bes gunde farki gorcegine emin ol mutlaka ama mutlaka yap hatta evdeysen calismiyorsan iki kere bile yapabilirsin

Ben yaninda bugun 1400 kalorilik diyete de basladim zaten yediklerimi yazip hesapliyordum ama bir duzenim yoktu bugunden itibaren duzene koydum. Sabahlari yürüyüş ve kosuya çıkıyorum. Bir yere kadar yuruyerek gidip 1 saate yakin yada bazen 1 saati gecik kosuyorum sonrada geri yürüyerek eve geliyorum. Askinda spor yapmakta hic zorlanmiyorum 1400 kalorikik diyetlerde pastaki kekli günler olmasa cok kolaym ben sadece azimsiz bir insanim defalarca basladim defalarca biraktim. Bir kilo versem simarip geri başlıyorum yemeye. O sorunum var.

çalışıyorum, o yüzden tamamlamaya korkuyorum işe gidince hareket edemezsem diye tamamlayamıyorum, hareketlerin hepsini not aldım, yarısına kadar bari yapmaya çalışcm

ben çok fazla diyet yapamıyorum, akşamları çok fazla yememeye çalışıyorum bir de abur cuburu azalttım o kadar, yürüyüş yapma imkanım yok maalesef, o yüzden evde bişeyler yapmam lazım

ben çok fazla diyet yapamıyorum, akşamları çok fazla yememeye çalışıyorum bir de abur cuburu azalttım o kadar, yürüyüş yapma imkanım yok maalesef, o yüzden evde bişeyler yapmam lazım

Alintilarsan gorurum canim. Acikcasi agri cekmeden aspora alisilmiyor ben sana soliim. Ne is yapiyorsun hareket hakindemisin masa basi falan mi. Is yerine servisler gitniyorsan cok uxak degilse yuruyerek gitmeni oneririm yakinsada evden erken cikip yolu fazlaca uzatarak gitmebi oneririm.

yeni üye oldum, o yüzden tam bilmiyordum yazışma şeklini, şimdi oldu heralde :) öğretmenim o yüzden hep hareket halindeyim, okul evime 5 dakikalık mesafede o yüzden çok yürümüyorum, evde spor yapmaya çalışıyorum daha doğrusu çalışacağım :) daha bugün başladım

Supermis. Aslinda istesen yapabilecegine inanıyorum. Kucuk bir cocugun falan varmi sana engel olucak. Bende beden egitimi ogr. Olmak isteyen bir ogrenciyim bu arada

Supermis. Aslinda istesen yapabilecegine inanıyorum. Kucuk bir cocugun falan varmi sana engel olucak. Bende beden egitimi ogr. Olmak isteyen bir ogrenciyim bu arada
aaa ne güzel ,evli değilim ama küçük bir ilçedeyim,yürüyüş için şartlar pek iyi değil maalesef

aaa ne güzel ,evli değilim ama küçük bir ilçedeyim,yürüyüş için şartlar pek iyi değil maalesef

Ne ogretmenisiniz. :) beden olmazsa türkçe yazmayi düşünüyorum bende cunku bedene bu sene ikinci kez hazirlaniyorum ucuncu kez denemek isterdim ama cok tepki alacagim icin belkide bilemiyorum tam olaraj :)) neyse konumuza gelelim eger dogunun ücra bir semtinde degilseniz kucuk bir yerde olmak önemli degil ben inanıyorum yuruyus yapabileceğinize :) cok zorladim sanki sizi dimiii :))

arapça , inşallah güzel bir bölüm kazanırsınız, afyondayım, günler de çok kısa, okuldan çıkınca akşam oluyor o yüzden cesaret edemiyorum ama jillian michaels ı yapcm inşallah, kesin kararımı verdim :)) yarın kaçıncı dakikaya kadar yaptığımı yazarım

Anladım. Ins kilo probleminiz yoktur sadece spor olsun diye yapiyorsunuzdur. Ben kilolu degilim yani ole kafaya takicak kadar sadece manken gibi olmaya bayılırım :) etrafimdakiler iki uc kilo versen super olursun hic vermesen bile olur diyor hep ama yok bede takıntı oldu. Birde erjej arkadasim var ilk sevgili olduğumuzda cok zayiftim aslinda zaten o zamana kadar hic kilo problemi yasamadim sevgilimden sonra on kiloyu gecik kilo aldim en azindan 8-10 kilosunu vernek istiyorum ama o zmn cok zayiftim tabiki :) boyun 1.68 kilom an itibariyle 62.63 falan. o zamanlar en fazla 52 falandim.

çok iyisin bence, benim de 7 kilo fazlam var, bugün sonuna kadar yaptım

Bravooo. Tebrik ederim gerçekten. Bende sabah kahvaltidan sonra yaptim kosuya cikanadim kar var fena soguk. Evde ne yapilabilirki baskaa. Kardiyo olarak tabi
akşam da yapsam mı acaba, yoksa çok mu yüklenmiş olurum, yarın sabah hareket edemem diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…