cevap yazan yok mu
cevap yazan yok mu
ben çok fazla diyet yapamıyorum, akşamları çok fazla yememeye çalışıyorum bir de abur cuburu azalttım o kadar, yürüyüş yapma imkanım yok maalesef, o yüzden evde bişeyler yapmam lazım
yeni üye oldum, o yüzden tam bilmiyordum yazışma şeklini, şimdi oldu heralde :) öğretmenim o yüzden hep hareket halindeyim, okul evime 5 dakikalık mesafede o yüzden çok yürümüyorum, evde spor yapmaya çalışıyorum daha doğrusu çalışacağım :) daha bugün başladımAlintilarsan gorurum canim. Acikcasi agri cekmeden aspora alisilmiyor ben sana soliim. Ne is yapiyorsun hareket hakindemisin masa basi falan mi. Is yerine servisler gitniyorsan cok uxak degilse yuruyerek gitmeni oneririm yakinsada evden erken cikip yolu fazlaca uzatarak gitmebi oneririm.
yeni üye oldum, o yüzden tam bilmiyordum yazışma şeklini, şimdi oldu heralde :) öğretmenim o yüzden hep hareket halindeyim, okul evime 5 dakikalık mesafede o yüzden çok yürümüyorum, evde spor yapmaya çalışıyorum daha doğrusu çalışacağım :) daha bugün başladım
aaa ne güzel ,evli değilim ama küçük bir ilçedeyim,yürüyüş için şartlar pek iyi değil maalesefSupermis. Aslinda istesen yapabilecegine inanıyorum. Kucuk bir cocugun falan varmi sana engel olucak. Bende beden egitimi ogr. Olmak isteyen bir ogrenciyim bu arada
aaa ne güzel ,evli değilim ama küçük bir ilçedeyim,yürüyüş için şartlar pek iyi değil maalesef
arapça , inşallah güzel bir bölüm kazanırsınız, afyondayım, günler de çok kısa, okuldan çıkınca akşam oluyor o yüzden cesaret edemiyorum ama jillian michaels ı yapcm inşallah, kesin kararımı verdim :)) yarın kaçıncı dakikaya kadar yaptığımı yazarımNe ogretmenisiniz. :) beden olmazsa türkçe yazmayi düşünüyorum bende cunku bedene bu sene ikinci kez hazirlaniyorum ucuncu kez denemek isterdim ama cok tepki alacagim icin belkide bilemiyorum tam olaraj :)) neyse konumuza gelelim eger dogunun ücra bir semtinde degilseniz kucuk bir yerde olmak önemli degil ben inanıyorum yuruyus yapabileceğinize :) cok zorladim sanki sizi dimiii :))
arapça , inşallah güzel bir bölüm kazanırsınız, afyondayım, günler de çok kısa, okuldan çıkınca akşam oluyor o yüzden cesaret edemiyorum ama jillian michaels ı yapcm inşallah, kesin kararımı verdim :)) yarın kaçıncı dakikaya kadar yaptığımı yazarım
çok iyisin bence, benim de 7 kilo fazlam var, bugün sonuna kadar yaptımAnladım. Ins kilo probleminiz yoktur sadece spor olsun diye yapiyorsunuzdur. Ben kilolu degilim yani ole kafaya takicak kadar sadece manken gibi olmaya bayılırım :) etrafimdakiler iki uc kilo versen super olursun hic vermesen bile olur diyor hep ama yok bede takıntı oldu. Birde erjej arkadasim var ilk sevgili olduğumuzda cok zayiftim aslinda zaten o zamana kadar hic kilo problemi yasamadim sevgilimden sonra on kiloyu gecik kilo aldim en azindan 8-10 kilosunu vernek istiyorum ama o zmn cok zayiftim tabiki :) boyun 1.68 kilom an itibariyle 62.63 falan. o zamanlar en fazla 52 falandim.
çok iyisin bence, benim de 7 kilo fazlam var, bugün sonuna kadar yaptım
akşam da yapsam mı acaba, yoksa çok mu yüklenmiş olurum, yarın sabah hareket edemem diye korkuyorumBravooo. Tebrik ederim gerçekten. Bende sabah kahvaltidan sonra yaptim kosuya cikanadim kar var fena soguk. Evde ne yapilabilirki baskaa. Kardiyo olarak tabi
akşam da yapsam mı acaba, yoksa çok mu yüklenmiş olurum, yarın sabah hareket edemem diye korkuyorum
dizlerim filan ağrısa da yarısına kadar yaptım şimdiCanim ben gunde iki kere yaptigim zamanlar oldu ama sıkılıp biraktim sikilip birakmam dersen yap agri cejmeden alisilmiyor inan eninde sonunda cekiceksin
dizlerim filan ağrısa da yarısına kadar yaptım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?