dün yapamadım maalesefBugunde yaptin dimi cnm kacamak yok bak ben yaptm.
bir haftada filan alışıcam heralde, şu aralar zorlanıyorumBen bugun daha yapmadim. :) ama yapmadan yaomam kacamak yapmak yokkk :))
bir haftada filan alışıcam heralde, şu aralar zorlanıyorum, senin ağrın olmuyorsa rahat bitirirsin :)
bir haftada filan alışıcam heralde, şu aralar zorlanıyorum, senin ağrın olmuyorsa rahat bitirirsin :)
bugün de yaptımSakim
Sakin pes etme bak emin ol sonuca hayran kalicaksin. Spor kadar güzel birsey varmi. Belki bir gram bile vermeden bes cm incelceksin.
kilomdan değil de üst karın bölgemden rahatsız oluyordum, toparlanmaya başladı sanki biraz :)Sakim
Sakin pes etme bak emin ol sonuca hayran kalicaksin. Spor kadar güzel birsey varmi. Belki bir gram bile vermeden bes cm incelceksin.
kilomdan değil de üst karın bölgemden rahatsız oluyordum, toparlanmaya başladı sanki biraz :)
yaptın mı bugünAnladim canim. Bazen benimde mekikte boynum agriyordu bencede orada bazen biryanlislik oluyo ama ne bende cozemedim simdi hic olmadida daha once yasamistim. Ben bugun henuz yyapmadım. Hep gece yatmadan once yapiyorum genelde.
jo
yaptın mı bugünbende hep oluyor, o yüzden boynuma çok yüklenmemeye karar verdim, mekikleri atlayabilirim
ben level 1 i 3 gün yaptım. bileğimde ağrı olduğu için bıraktım. bacak arkalarım kas ağrısı önemli değil ama bilek ağrısı önemliydi bence. şimdi 5 te 5diyetine başladım. bunu da yapmaya çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?