Jillian Michaels ın sporunu yapan var mı?

bir haftada filan alışıcam heralde, şu aralar zorlanıyorum , senin ağrın olmuyorsa rahat bitirirsin :)

Hayir canim agrim var valla. :) ama agri olmadan asla olmucagini biliyorum. Yani bu agrinin kacisi yok bunu mecbur cekizcez sadece ben senden az cekiyorumdur o kadar ama suan az agri cekiyor olmamin sebebide zamaninda bu agriyi cekmis olmamdir. :) mutlaka esnene hareketleri yap sporunu yaptiktan sonra. Programin sonundaki esneme hareketlerinin heterki okdugunu sanmıyorum. Eger esneme hareketi bilmiyorsanda ordaki hareketleri ikiser kez yap. Agrinin azalmasina yardimci olucaktir. Birde esneme hareketlerini yatmadan oncede tejrrarlarsan vucuduna faydasi olucaktir.

Sakim

Sakin pes etme bak emin ol sonuca hayran kalicaksin. Spor kadar güzel birsey varmi. Belki bir gram bile vermeden bes cm incelceksin.
bugün de yaptım ) dediğin gibi sondaki rahatlama hareketlerini daha çok yaptım, gün geçtikçe daha rahat yapıyorum bu arada mekikleri yaparken yanlış yapıyorum heralde boynum ağrıyor, bugün en sondaki mekiği yapmadım o yüzden

kilomdan değil de üst karın bölgemden rahatsız oluyordum, toparlanmaya başladı sanki biraz :)

Anladim canim. Bazen benimde mekikte boynum agriyordu bencede orada bazen biryanlislik oluyo ama ne bende cozemedim simdi hic olmadida daha once yasamistim. Ben bugun henuz yyapmadım. Hep gece yatmadan once yapiyorum genelde.

jo
Anladim canim. Bazen benimde mekikte boynum agriyordu bencede orada bazen biryanlislik oluyo ama ne bende cozemedim simdi hic olmadida daha once yasamistim. Ben bugun henuz yyapmadım. Hep gece yatmadan once yapiyorum genelde.
yaptın mı bugün bende hep oluyor, o yüzden boynuma çok yüklenmemeye karar verdim, mekikleri atlayabilirim

jo

yaptın mı bugün bende hep oluyor, o yüzden boynuma çok yüklenmemeye karar verdim, mekikleri atlayabilirim

Gobus erisin istiyorsan ne yazikki mekikten baska caren yok canim. Dun gecede yaptim bu gecede yaptim simdi bitirdim hatta. Benim bir konum vardi son actigim onun basliginida guncelleyip ordanda devam edicem belki baska zayiflamak spor yapmak isteyen arkadaslarda olur ordan dahada kuvveyle sarilirim belki

Cnmmmm bugun yapmadin mi yoksa. Ben bugunde yaptim. Baj bir yere kacmaj yok bende sifir agri kaldi geciyor yani agridan korkma.

ben level 1 i 3 gün yaptım. bileğimde ağrı olduğu için bıraktım. bacak arkalarım kas ağrısı önemli değil ama bilek ağrısı önemliydi bence. şimdi 5 te 5diyetine başladım. bunu da yapmaya çalışıcam

In

Beste bes diyeti nedir canim. Bilegini incitmissindir belki ndan agrimistir.

Herkes kaybolmus nerdesiniz kizlarm bugun level 1 i tamamlamis bulunmaktayım. Halimden memnunum yalniz kilo vermem lazim acayip cok yemek yiyorum. Diyet miyet hikaye oldu. Gene 67 kilo olmuşum. Ne guzel 62 ye kadar düşmüstum.

Kizlaarrr. Dun oevel 2 ye internet sebebiyle ulasamadigim icin dun level 2 ye gecemedim. Tabi ogunu bos gecmemek icin dun level 1 i tekrar ettum yani bir gun gecikmeli level 2 ye ulaşmış oldum. Bir saat ince kadar level 2 yi yaptım. Zorladı ama inanin spor sevenler icin harejetler cok zevkli ben cok yorularak ama zevkle yaptim. Bittiğinde ust uste giydigim iki tsortumde ter icinde anlimdanda sipir sipir damliyordu terler :))) yani aklinda soru işareti olanlar kesinlikle yapmali 25-30 dklik bir spor hareketler en fazla 60 sn sürüyor buda insanin hareketi yapmasi icin iyi bir sistem insan icinden bu hareketi 60 sn yapamazsan öl zaten diorr. En azindan ben ole diorum. Sonra bi bakmisim bitmis. Isteyenler varsa baslasin.

ah ah 5 te 5 diyeti 4. gününde yalan odu. ben nası zayıflayacam. ya hiç bi kıyafetim olmuyo. o kadar güzel kıyafetlerim var ki hiçbiri olmuyo . hep aynı şeyleri giyiyorum.
bu sporda çok ağır geldi. 67 kiloya dayanıcam nerdeyse. nefes alırken zorlanıyorum. ya neden devamlı yemek yemek istiyorum anlamadım.

Merhaba, ben Jillian Michaels hayranı olarak size yardımcı olayım, bende bütün dvdleri var.
İlk olarak 30 day shred ile başladım, sizin yaptığınızdan yani. Ben motive olmak adına internetten bir çizelge çıkardım. Google a"30 day shred" yazınca görsellerde çıkıyor. Sonra çizelgeyi spor yaptığım yere astım. 30 gün hiç aksatmadan yaptım, tabi ilk gün 5-6 dk falan yapabildim :) Her spor yaptığımda bir günün üstünü çizdim, böyle yapınca hırs oldu 30 günün hepsinin üstünü çizme isteği oluştu :)
Sonra kendimi zorlayarak hepsini yapabilir hale geldim.
Videoda sağdaki sarışın bayanın yaptığı şekilde yaptım çünkü o acemiler ve başlangıç seviyesi için olan hareketleri gösteriyordu. Spor yaparken pek diyet yapmadım açıkçası ve kilo da vermedim amaaaaaaaaa inanılmaz şekilde inceldim ve etrafımdaki herkes ne kadar zayıflamışsın dedi :))
Sadece 20dk sürmesi harika bişey, bence deneyin pişman olmazsınız. Bi de her 10 günde bir level atlayınca "acaba diğer levelda ne yaparım?" merakı oluyor :) Velhasıl Eğlenceli ve sadece günde 20dk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…