- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Arkadaşlar selam
Pazartesi jinekolog randevum var salı günü de ağda randevum var.
Malum bölge ilişkiyi kurmuşsunuzdur ..
Muayene sırasında doktorun tepkisi olur mu çok merak ediyorum.
Öyle berbat bi görüntü yok ama ağda zamanım geldi sonuçta, çekiniyorum.
HahahahhNe diyecek doktor allah aşkına kız bunlar ne deyip yolacak hali yok ya tovbe tovbe
Arkadaşlar selam
Pazartesi jinekolog randevum var salı günü de ağda randevum var.
Malum bölge ilişkiyi kurmuşsunuzdur ..
Muayene sırasında doktorun tepkisi olur mu çok merak ediyorum.
Öyle berbat bi görüntü yok ama ağda zamanım geldi sonuçta, çekiniyorum.
Hocam kusura bakmayın ağda randevum yarın bugüne alamadım desemDoktora öyle gidilmez, saygısızlıktır bence, el ayak tutmayacak durumlar hariç temizliğini yapıp gitmeli insan, tamam doktorlarda abartmamak lazım bazı şeyleri
Hocam kusura bakmayın ağda randevum yarın bugüne alamadım desem
Ne kadar ayıp bu yaptığınız. Hayır sormanız bile hata. Benim rahmetli babaannem kördü doktora gidecekti banyodan çıkmazdı o görmeyen gözleriyle en son bizden yardım isterdi. Ayıptır yapmayın Allah aşkına. Çok çok ayıp hem de .
O şekilde yapıcam pek alışkın olmasam da.Ağdayı kendin yapmak gibi bir seçenek var, 5 dk sürüyor ya:)
Cok abartiyorsunuz doktorlarin en son düşündüğü seydir o..tuylumu tuysuzmu onami bakacak?Genel temizliginizi yapın gidin..ayrica herkes genital bolgeyi kaymak gibi tuysuz yapmak zorunda degil.Belki istemediniz yada simdi oldugu gibi o gun size uymadi..
Hic alakasi yok..boyle dusunmeyin..dedigim gibi mecbur degilsiniz ve ayip filanda olmaz.Gayet dogal.Asiri olmadigi surece..Bilemiyorum aldığım tepkilerden sonra 7 büyük günahtan birini işlemek üzere gibi hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?