Jinekolog vs kuaför

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hic alakasi yok..boyle dusunmeyin..dedigim gibi mecbur degilsiniz ve ayip filanda olmaz.Gayet dogal.Asiri olmadigi surece..
Aşırı değil her zaman ağdayla alındığı için seyrek zaten öyle orman değil.
Dediğim gibi son ihtimal önceden belirtip mahcubiyetimi dile getirmek.

dünyanın çoğu yerinde ağda uygulaması yok

Hatta batık vs için önerilmiyor da

Siz rahatsız olursanız ağdayı bir gün öne alın sıkıştırsınlar araya ya da cumartesi gidin

Ağdacınız her an ağda yapmıyor ya arada bulur bir 10 dakika da size

Cumartesi gidicem başka bir salona. Tek tek gezip caddeyi temiz bir yer aricam. Ağdacım farklı bir semtte salıdan önce gidemem.

Özellikle de yurt dışında kadın doğumcular önermiyor diye biliyorum genital bölge enfeksiyona açık oluyor diye

Burada yok mesela.Brezilya yaha Hollywood stili denen sekilde aliyor cogu kadin.Ve bikini cizgisi tabiki..oyle heryeri bebek gibi olunca komik bile bulabiliyor bazilari..
Turkiyede birazda dini acidan dusunuyorlar sanirim yada adet oyle..

Tek tek gezip aramaktan kolay değil midir başka semte gitmek

Çalışıyor musunuz cumartesi
haftasonu gidemeyeceğim uzaklıkta. Hafta içi iş yerime yakın olduğu için oraya gidiyorum temiz bir yer. Neyse bulurum herhalde buralarda temiz bir yer.

Adet günümde gitmiştim çok utandım
Ben senin adetini kılını tüyünü görmüyorum bile demişti doktor

Burada yok mesela.Brezilya yaha Hollywood stili denen sekilde aliyor cogu kadin.Ve bikini cizgisi tabiki..oyle heryeri bebek gibi olunca komik bile bulabiliyor bazilari..
Turkiyede birazda dini acidan dusunuyorlar sanirim yada adet oyle..
Bu ne gız tavuk gibi yolmuşsun derse doktor gelip burda herkese çemkircem

Bende aynıydım alman gerekiyordu fakat Kuaför e gidecek zamanim yoktu hemen pembe permatikle aliverdim içim rahat gittim

doktor oraya bakmıyo bile, zaten örtüde oluyo. çokta yoksa sorun olmaz bence

Gitmeden önce temizliğini yapmalısın.Ben ani bir kararla doktora gideceğim Zaman bile agda yetişmeyeceği için jiletle almıştım mecbur.O şekilde gitmemek adına çok birşey yoktu ama içine sinmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…