- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Aşırı değil her zaman ağdayla alındığı için seyrek zaten öyle orman değil.Hic alakasi yok..boyle dusunmeyin..dedigim gibi mecbur degilsiniz ve ayip filanda olmaz.Gayet dogal.Asiri olmadigi surece..
Ne diyecek doktor?Yok muayne etmem öyle git agdani yap sonra gel mi diyecek?))Bir ihtimal de şöyle yaparım, muayene etmek isterse önceden söylerim doktor hanım ağda randevum yarın olduğu için biraz çekiniyorum. Onun cevabına göre davranırım
Ben hamileliğin son anına kadar bile o halimle temizledim. Bence de hoş değil öyle gitmek.
Sizi ayıplamak için yazmadım örneğimi ama sormakla da iyi ettiniz. :))
Cumartesi gidicem başka bir salona. Tek tek gezip caddeyi temiz bir yer aricam. Ağdacım farklı bir semtte salıdan önce gidemem.dünyanın çoğu yerinde ağda uygulaması yok
Hatta batık vs için önerilmiyor da
Siz rahatsız olursanız ağdayı bir gün öne alın sıkıştırsınlar araya ya da cumartesi gidin
Ağdacınız her an ağda yapmıyor ya arada bulur bir 10 dakika da size
Özellikle de yurt dışında kadın doğumcular önermiyor diye biliyorum genital bölge enfeksiyona açık oluyor diyedünyanın çoğu yerinde ağda uygulaması yok
Siz rahatsız olursanız ağdayı bir gün öne alın sıkıştırsınlar araya ya da cumartesi gidin
Burada yok mesela.Brezilya yaha Hollywood stili denen sekilde aliyor cogu kadin.Ve bikini cizgisi tabiki..oyle heryeri bebek gibi olunca komik bile bulabiliyor bazilari..dünyanın çoğu yerinde ağda uygulaması yok
Cumartesi gidicem başka bir salona. Tek tek gezip caddeyi temiz bir yer aricam. Ağdacım farklı bir semtte salıdan önce gidemem.
Ben derdim doktor olsam.Gram da utanmazdım valla.Ne diyecek doktor allah aşkına kız bunlar ne deyip yolacak hali yok ya tovbe tovbe
haftasonu gidemeyeceğim uzaklıkta. Hafta içi iş yerime yakın olduğu için oraya gidiyorum temiz bir yer. Neyse bulurum herhalde buralarda temiz bir yer.Tek tek gezip aramaktan kolay değil midir başka semte gitmek
Çalışıyor musunuz cumartesi
Bu ne gız tavuk gibi yolmuşsun derse doktor gelip burda herkese çemkircemBurada yok mesela.Brezilya yaha Hollywood stili denen sekilde aliyor cogu kadin.Ve bikini cizgisi tabiki..oyle heryeri bebek gibi olunca komik bile bulabiliyor bazilari..
Turkiyede birazda dini acidan dusunuyorlar sanirim yada adet oyle..
Bende aynıydım alman gerekiyordu fakat Kuaför e gidecek zamanim yoktu hemen pembe permatikle aliverdim içim rahat gittimArkadaşlar selam
Pazartesi jinekolog randevum var salı günü de ağda randevum var.
Malum bölge ilişkiyi kurmuşsunuzdur ..
Muayene sırasında doktorun tepkisi olur mu çok merak ediyorum.
Öyle berbat bi görüntü yok ama ağda zamanım geldi sonuçta, çekiniyorum.
Doktor gibi doktorAdet günümde gitmiştim çok utandım
Ben senin adetini kılını tüyünü görmüyorum bile demişti doktor
Yurt disindayim,bana burada demisti bir doktor))))Bu ne gız tavuk gibi yolmuşsun derse doktor gelip burda herkese çemkircem
Ne diyecek doktor allah aşkına kız bunlar ne deyip yolacak hali yok ya tovbe tovbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?