- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Di mi :)Cok ilginc yorumlar.
Neden kızayım canım, yapamıyorum beceremiyorum. Uzatmadan almak istediğim için ağda şart oluyor. Jilet istemiyorum. Tek seçeneğim kuaför oluyor. Ben beceremiyorum yapabilene saygılar.Kizcaksiniz ama kuaförde yoldurmak diye birsey olmasa uzatcak miydiniz onlari? Bu kadarda eliniz kolunuz yokmuş gibi davranmayi anlamiyorum. Ugrasmak istemiyorsunuzdur, vaktiniz yoktur anlarim gerci yine anlamam kıl, tüy gibi kendi vucut temizligini yapamayan bir insan olmayi anlayamam ama neyse beni ilgilendirmez. En azindan mecburi durumlarda (doktor rendevusu gibi) bir sefer kendiniz yapin :/ ayip ya.
Neden kızayım canım, yapamıyorum beceremiyorum. Uzatmadan almak istediğim için ağda şart oluyor. Jilet istemiyorum. Tek seçeneğim kuaför oluyor. Ben beceremiyorum yapabilene saygılar.
Evet ben de bunu tv de doktorum programinda duymustum alinmamasi gerektigini sadece kisaltilmasi gerektigini soylenmistiBazı doktorlar o bölgenin tamamen alınmaması gerektiğini sadece kısaltmak gerektiğini savunuyorlar ama bende rahat edemeyenlerdenim
Karından ultrasonda bile kasıklara kadar açıyor diye alıp gidiyorum
Uğraşmıyorum ve uğraşmak istemiyorum tabi ki en büyük sebep buKimse agda uzmani dogmuyor. Ugrasmadiginiz ve ugraşmak istemediginiz icin beceremiyorsunuz.
Kendi özel bolgenin kilini baskasina temizletme fikri rahatsiz etseydi becerirdiniz.Bir seferligine kendiniz yapin bence, doktora ayip olmasin sonra yine kuafore devam edersiniz.
Başka agdaci yokmu.valla doktor umursamaz diyorsunuzda eminim laf ediyorlardır.insan bi temizlenip gelir der yani.ben dişçiye falan giderken normalden bile daha özen gösteririm.
Sırf yorum yapayım diye giriş yaptım :) ben doktorum canım, tüylü gitsen de çok umurunda olacağını sanmıyorum doktorunun sonuçta neler neler görüyoruz ama kişisel bakımına özen gösteren hastayı muayene etmek daha kolay tabii ki sonuçta biz de insanız kısacası çok mesele edilecek bir konu değil ana rahat edemeyeceksen başka kuaför e git
Biri jinekologdan duymuştum acil durumlar dışında tüylü gelinmesi hoş değil.. hatta arkalarından dalga geçenler bile varmış..
Ağda randevusu ne ya herhangi bi kuaföre git hallettir iki dakikaHocam kusura bakmayın ağda randevum yarın bugüne alamadım desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?