Jinekolog vs kuaför

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende pazartesi gideceğim doktora. Kaç gündür içime dert oldu ağda işini halletmem lazım diye ve yarın inşallah o işi bitirip pazartesi doktora öyle gideceğim. Aylar önce Kürtaj olacağım gün kanamam olmasına rağmen ağda yapamadım jileti bastım öyle girdim kürtaja. Ağda konusunda başladığım yere geri döndüm tabi ama olsundu. :)

Kuaför işini erkene al bence. Yada kuaförden sonra git dr.a..

Kizcaksiniz ama kuaförde yoldurmak diye birsey olmasa uzatcak miydiniz onlari? Bu kadarda eliniz kolunuz yokmuş gibi davranmayi anlamiyorum. Ugrasmak istemiyorsunuzdur, vaktiniz yoktur anlarim gerci yine anlamam kıl, tüy gibi kendi vucut temizligini yapamayan bir insan olmayi anlayamam ama neyse beni ilgilendirmez. En azindan mecburi durumlarda (doktor rendevusu gibi) bir sefer kendiniz yapabilirsiniz dünyanin sonu gelmez :/ ayip ya.

Cok ilginc yorumlar.
Di mi :)
Bakıl açısı çok değişiyor kültürdem kültüre.
Ya da tüy denince herkesin gözünüb önüe gelen görüntü farklılığından mı kaynaklı acaba. O da mümkün.
Belki de benim ağda zamanımın gelmiş olduğu hali eleştiren birinin temiz halidir bilemeyiz :)

Neden kızayım canım, yapamıyorum beceremiyorum. Uzatmadan almak istediğim için ağda şart oluyor. Jilet istemiyorum. Tek seçeneğim kuaför oluyor. Ben beceremiyorum yapabilene saygılar.

Doktor randevunuzu birkac gun ya da 1 hafta sonraya alamiyor musunuz? Bunun surekli gormekle alakasi yok. Siz ben kendimi rahatsiz hissetmem diyorsaniz sorun yok zaten. Ben utanirdim.

Başka agdaci yokmu.valla doktor umursamaz diyorsunuzda eminim laf ediyorlardır.insan bi temizlenip gelir der yani.ben dişçiye falan giderken normalden bile daha özen gösteririm.

Sırf yorum yapayım diye giriş yaptım :) ben doktorum canım, tüylü gitsen de çok umurunda olacağını sanmıyorum doktorunun sonuçta neler neler görüyoruz ama kişisel bakımına özen gösteren hastayı muayene etmek daha kolay tabii ki sonuçta biz de insanız kısacası çok mesele edilecek bir konu değil ana rahat edemeyeceksen başka kuaför e git

Neden kızayım canım, yapamıyorum beceremiyorum. Uzatmadan almak istediğim için ağda şart oluyor. Jilet istemiyorum. Tek seçeneğim kuaför oluyor. Ben beceremiyorum yapabilene saygılar.

Kimse agda uzmani dogmuyor. Ugrasmadiginiz ve ugraşmak istemediginiz icin beceremiyorsunuz.
Kendi özel bolgenin kilini baskasina temizletme fikri rahatsiz etseydi becerirdiniz. Bir seferligine kendiniz yapin bence, doktora ayip olmasin sonra yine kuafore devam edersiniz.

Bazı doktorlar o bölgenin tamamen alınmaması gerektiğini sadece kısaltmak gerektiğini savunuyorlar ama bende rahat edemeyenlerdenim
Karından ultrasonda bile kasıklara kadar açıyor diye alıp gidiyorum
Evet ben de bunu tv de doktorum programinda duymustum alinmamasi gerektigini sadece kisaltilmasi gerektigini soylenmisti

Uğraşmıyorum ve uğraşmak istemiyorum tabi ki en büyük sebep bu teşekkürler.

Başka agdaci yokmu.valla doktor umursamaz diyorsunuzda eminim laf ediyorlardır.insan bi temizlenip gelir der yani.ben dişçiye falan giderken normalden bile daha özen gösteririm.

Biri jinekologdan duymuştum acil durumlar dışında tüylü gelinmesi hoş değil.. hatta arkalarından dalga geçenler bile varmış..

Bu semtte yeniyim temiz bir kuaför bulursam ağdamı yaptırıp gidicem doktora. Bulamazsam da muayene etmek isterse belirticem durumu nezaketen.

Doktor da olsa sonucta bi insan ve o şekilde görmek zorunda değil kisisel temizlşk herseyden önce sizin rahatsız olmanız lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…