Jinekolog vs kuaför

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ağda randevusu ne ya herhangi bi kuaföre git hallettir iki dakika
Doktora öyle gitme çok ayıp
Herhangi bir kuaförü içim kaldırmıyor temiz içime sineni bulup ona göre gidicem. Bulamazsam da yapıcak bişey yok doktora belirtirim durumu.

Burada yok mesela.Brezilya yaha Hollywood stili denen sekilde aliyor cogu kadin.Ve bikini cizgisi tabiki..oyle heryeri bebek gibi olunca komik bile bulabiliyor bazilari..
Turkiyede birazda dini acidan dusunuyorlar sanirim yada adet oyle..
Çok şaşırdım,dediğiniz stiller nasıl oluyor kısaltma gibi mi?
Ben lazere gidiyorum,seviniyodum temizleniyor diye tüh:)

Herhangi bir kuaförü içim kaldırmıyor temiz içime sineni bulup ona göre gidicem. Bulamazsam da yapıcak bişey yok doktora belirtirim durumu.
Ozaman tüy Dökücü krem kullanın bu seferlik olmaz mı
çünkü gerçekten ayıp olabilir yani dikkat etmek lazım bu konularda
doktor sana bisey demez ama uygun olmaz
Yinede siz bilirsiniz

Var beceremeyenler mesela ben.
Asla ağda yapamam çünkü çekemiyorum ağdayı gücüm yetmiyor ve heryerimi morartiyorum.
O yüzden ağdaya gidemediğim acil durumlarda epilatör kullanıyorum,özel bölgelerde ağda&epilatör uygulayamasina dayanamadigim için lazere gittim. Var yani basaramayanlar

Lazer yaptırırken yarım bırakmıştım. Öyle çok kıllı tüylü değilim ama yine de var baya tabii.

Hamileliğim sorunluydu defalarca kanamam oldu, hastanede yattım.
Bir de çapaya gidiyordum, bi o doktor bakıyor, o gidiyor başkası, asistanlar uzmanlar. E zaten ani gelişiyor durumum bebeğimi kaybetme korkusuyla koştur koştur gidiyorum. Utanılacak bir tarafı yok. Her uzunlukta gördüler

Erken doğum yaptım. Gerçekten aynı filmlerdeki gibi başımda bir sürü doktor sedyede koştur koştur ameliyathaneye yetiştirdiler. Üstümü bile çıkartmamışlardı, tişörtümü makasla kestiler.
10 gün sonra dikişleri aldırmaya gittiğimde de tüylerimi almamıştım. Dikişlere zarar veririm diye korkmuştum, oğlum yoğun bakımda yatıyordu. Çok da düşünecek halim yoktu.
Onlarca kere farklı farklı bir sürü doktor gördü, hiçbirinin suratının ekşidiğini görmedim.

Amma uzun yazmışım. Çeneme vurmuş resmen.
Anlatasım gelmiş herhalde kusura bakmayın.

Konuya cevap:randevulu gittiğim zaman ağdadan sonra giderdim.

Bencede olmaz.. ben gebeyken bile son 2 aya kdr kendim yaptim agdami..sende yapabilirsin.. iki cart cart hop bitti gitti.. son iki aydada jilet kullandim...dikislerle bile jiletledim elimden geldigi kadar kontrollerim oldugu icin...

Habersiz olsa gene neysede haberli hic olmaz

Kaç seansta bitti canım?
Kol altım 10 seansta temizlendi,bitmedi ama hala var ufak tefek onları kısaltma makinesi ile kısaltıyorum sırıtmıyor.(düzensiz gittim)
Bikini de 8.seansa gidicem tüyler azaldı seyreldi. Muhtemelen 10 seans falan sürecek o da.

Sizin durumunuz istisna bence ama keyfi alınmaması hos degil

Bende istiyorum ne zamandır fırsat bulamıyorum.Teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…