- 23 Aralık 2012
- 7.917
- 53.036
- 748
- Konu Sahibi BettyRuble
-
En guzeliO şekilde gitmemeye karar verdim hanımlar teşekkürler
Herhangi bir kuaförü içim kaldırmıyor temiz içime sineni bulup ona göre gidicem. Bulamazsam da yapıcak bişey yok doktora belirtirim durumu.Ağda randevusu ne ya herhangi bi kuaföre git hallettir iki dakika
Doktora öyle gitme çok ayıp
Çok şaşırdım,dediğiniz stiller nasıl oluyor kısaltma gibi mi?Burada yok mesela.Brezilya yaha Hollywood stili denen sekilde aliyor cogu kadin.Ve bikini cizgisi tabiki..oyle heryeri bebek gibi olunca komik bile bulabiliyor bazilari..
Turkiyede birazda dini acidan dusunuyorlar sanirim yada adet oyle..
Ozaman tüy Dökücü krem kullanın bu seferlik olmaz mıHerhangi bir kuaförü içim kaldırmıyor temiz içime sineni bulup ona göre gidicem. Bulamazsam da yapıcak bişey yok doktora belirtirim durumu.
Hayir yan taraflar tamamen aliniyor.Degisik sekiller oluyor iste anlatması zor))Çok şaşırdım,dediğiniz stiller nasıl oluyor kısaltma gibi mi?
Ben lazere gidiyorum,seviniyodum temizleniyor diye tüh:)
Var beceremeyenler mesela ben.Kimse agda uzmani dogmuyor. Ugrasmadiginiz ve ugraşmak istemediginiz icin beceremiyorsunuz.
Kendi özel bolgenin kilini baskasina temizletme fikri rahatsiz etseydi becerirdiniz.Bir seferligine kendiniz yapin bence, doktora ayip olmasin sonra yine kuafore devam edersiniz.
Çok değişikmiş bayağı şaşırdım.Hayir yan taraflar tamamen aliniyor.Degisik sekiller oluyor iste anlatması zor))
Siz devam edin madem baslamissiniz.
Haha netten resim bulup atayim diycem ama el kol degil ki bu aninda ban yerim)))Çok değişikmiş bayağı şaşırdım.
Bitti sayılır zaten benim,geri dönüşüm yok
Kaç seansta bitti canım?Çok değişikmiş bayağı şaşırdım.
Bitti sayılır zaten benim,geri dönüşüm yok
Kol altım 10 seansta temizlendi,bitmedi ama hala var ufak tefek onları kısaltma makinesi ile kısaltıyorum sırıtmıyor.(düzensiz gittim)Kaç seansta bitti canım?
Merak ettim neden?Iyiki doktor değilim dedim bunlari okuyunca
Sizin durumunuz istisna bence ama keyfi alınmaması hos degilLazer yaptırırken yarım bırakmıştım. Öyle çok kıllı tüylü değilim ama yine de var baya tabii.
Hamileliğim sorunluydu defalarca kanamam oldu, hastanede yattım.
Bir de çapaya gidiyordum, bi o doktor bakıyor, o gidiyor başkası, asistanlar uzmanlar. E zaten ani gelişiyor durumum bebeğimi kaybetme korkusuyla koştur koştur gidiyorum. Utanılacak bir tarafı yok. Her uzunlukta gördüler
Erken doğum yaptım. Gerçekten aynı filmlerdeki gibi başımda bir sürü doktor sedyede koştur koştur ameliyathaneye yetiştirdiler. Üstümü bile çıkartmamışlardı, tişörtümü makasla kestiler.
10 gün sonra dikişleri aldırmaya gittiğimde de tüylerimi almamıştım. Dikişlere zarar veririm diye korkmuştum, oğlum yoğun bakımda yatıyordu. Çok da düşünecek halim yoktu.
Onlarca kere farklı farklı bir sürü doktor gördü, hiçbirinin suratının ekşidiğini görmedim.
Amma uzun yazmışım. Çeneme vurmuş resmen.
Anlatasım gelmiş herhalde kusura bakmayın.
Konuya cevap:randevulu gittiğim zaman ağdadan sonra giderdim.
Biliyorum bi danscida gordumde igrenc sanki :)Hayir yan taraflar tamamen aliniyor.Degisik sekiller oluyor iste anlatması zor))
Siz devam edin madem baslamissiniz.
Ben baktım size yazdıktan sonra,ufkum açıldı.Haha netten resim bulup atayim diycem ama el kol degil ki bu aninda ban yerim)))
Bende istiyorum ne zamandır fırsat bulamıyorum.Teşekkür ederim.Kol altım 10 seansta temizlendi,bitmedi ama hala var ufak tefek onları kısaltma makinesi ile kısaltıyorum sırıtmıyor.(düzensiz gittim)
Bikini de 8.seansa gidicem tüyler azaldı seyreldi. Muhtemelen 10 seans falan sürecek o da.
Bence bu sorunun tek cevabı var :)Merak ettim neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?