Jinekolog'la evlenilir mi?

f.u.85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
81
0
86
Bursa
evlilik şartlarını taşıyan genç bir kızsınız.uzak bir akrabanız da sizi istiyor.evlenilebilecek hoş bi insan.ama normal kız istemelerden durumu farklı kılan şu..mesleği yukarıda yazdığım gibi jinekolog...tepkiniz ne olur.
başıma geldi de paylaşayım dedim

Son düzenleyen: Moderatör:
yani biraz zor... bu da bir meslek tabiki hem de guzel bir meslek ama kaldiramayabilirdim..

kişiliği mesleginden önce gelir benim için...ama yinede zor bir durum insan cok kıskanır eşini...bu karar hemen verilemez bence o kişiyi biraz tanımak gerekir...

olabilir neden olmasınnn
görücü olucaksa tabiki tanıman gerekiyoo ama uzun süredir flört ediyosanız saten tanımışsındır az çok

evlenilir niye evlenilmesinde,
iyisallah butun hastalarin burusuk burusuk olur demektende insan alamaz kendini heralde,,:roflol:

aynı durumda sizde olabilirdiniz
önemli olan onun kişiliğini tanımak karakteri düzgünse olur
ama siz bunu kaldırabilecek misiniz kıskançlık olacak mı kendinizin ölçüp tartması lazım

eve iş sorunlarını getirmiycekse hiç sorun değil sırnaşık şey .Sonuçta onun mesleği bu jinakologların da duyguları var :) insanları profesyonel olduğu işlerle, kişilikleri ayrı ayrı düşünülmeli..

neden evlenilmesin ki mesleği toplum içerisinde söylenilmeyecek bir meslek mi ki?

tanuyıp sevdikten sonra ne önemi var anlamadım

amaan evlenilmez bee.. seni hasta gibi görür valla :))))
tıbbi terimlerle yatağa girersiniz :)))

yanlışmı okuyorum acaba.
yoksa jinekolog la jigoloyu mu karıştırdınız.

evlenilir,niye evlenilmesin ki...
sonuçta bu onun masleği....
neden bunu sordunuz???

neden olmasın ki,zaten kötü gözle baktığınıda tahmin etmiyorum hastalarına...

siz değer vereceği,seveceği insan olacaksınız,hasta gözüyle baktığı kişi değil ki,onun için anlamınız olacağı dert etmeyin..
biraz zaman geçirin tanıyın derim...

öyle birisi bulunursa anında evlenelir
adam dr olmuş yetmemiş ihtisas yapmış sen bide soruyomusun
ha desenki huyu suyu iyi değil ama jinekolog o başka

ne alaka ya ,
tabiki evlenilir sanki kötü,utanç verici bir meslekmi

heee kıskanma yönünü diyorsan eğer merak etme onlar göre göre sıradanlaşıyor onlar için ,
hatta bıkıyorlar bence bu daha olumsuz bir durum :))

senin gözün ,elin nasılsa oda olağan birşey olarak görüyor,kötü gözle bakmıyor bakamıyor

Son düzenleme:
hekimlik süper ve karizması olan bir meslek.. her meslegin iyi calısanı da var kötü calısanıda var..
ki doktorların coguda bazen insanın yüzüne bile bakmıyo hemen işini yapıyo gönderiyo cunku yüzlerce binlerce insanı muayene ediyor...
jinekolojiyi diger branslardan ayrı kılan bişey yok bence.. doktorların hepsi muayeneye gelenlerin heryerine bakıyor.. sorun buysa sorun edilecek bişey görmüyorum ben...

Ben evlenmezdim.çünkü her gün envai çeşit şey görcek adam
Tamam, hastalara o gözle bakmaz ama
Duyduğum kadarıyla jinekologlar cinsel hayattan soğuyomuş
Eşlerine karşı ilgisiz kalabiliyomuş..
ben istemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…