Jinekolog'la evlenilir mi?

Ben evlenmezdim.çünkü her gün envai çeşit şey görcek adam
Tamam, hastalara o gözle bakmaz ama
Duyduğum kadarıyla jinekologlar cinsel hayattan soğuyomuş
Eşlerine karşı ilgisiz kalabiliyomuş..
ben istemezdim

bende aynı şeyi çok kere duydum
sanırım bende bu yüzden istemezdim :S

Bence konuş seversen niye olmasın ne önemi varki mesleğiin siz anlaştıktan sonra cinsel yaşamdan soğur falan bence söylenti bazıları olur ama her insanda soğuyacak diye kaide yok

adam ne guzel okumuş doktor olmuş bundan iyisi şamda kayısı:).. öğretmen avukat gibi oda bir meslek eger işini eve getirmicekse görüşürüm konuşurum anlaşırsam olur neden olmasın..

Neden olmasın ki ? :sinifsinif:
Adam işini yapıyor.Zevkten bakmıyor milletin bir tarafına ...:delphin:

evlilik şartlarını taşıyan genç bir kızsınız.uzak bir akrabanız da sizi istiyor.evlenilebilecek hoş bi insan.ama normal kız istemelerden durumu farklı kılan şu..mesleği yukarıda yazdığım gibi jinekolog...tepkiniz ne olur.
başıma geldi de paylaşayım dedim

ne güzel işte doğum da bedavaya gelirdidelikafaduldendelikafadulden

evlenilir tabi neden evlenilmesin onlarlada birileri evlenicek sonuçta bekarmı kalsınlar:) benim abim jinekolog eşinin bi şikayeti yok bu durumdan çokta mutlular :umursamaz:

Ben evlenmezdim.çünkü her gün envai çeşit şey görcek adam
Tamam, hastalara o gözle bakmaz ama
Duyduğum kadarıyla jinekologlar cinsel hayattan soğuyomuş
Eşlerine karşı ilgisiz kalabiliyomuş..
ben istemezdim

bunu ben de duymuştum
sadece bu konuda tereddüt ederdim sanırım
kıskançlık ikinci planda kalırdı
cinselliğe bilimsel açıdan yaklaşması
ve keşfedeceği bir şeyler olmaması rahatsız ederdi beni

yok ya ben olsam evlenmesdim,bizimbir akraba var onun eşide jinekologdu,kadına karşı çok ilgisizmiş ,geçen sene boşandılar,
ben olsam bende istemezdim ,sürekli kadınlarla olacak,bıkar be zamanla,hem bende rahatsız olurdum bu durumdan açıkcası,
gerçi iyi yanlarıda var kadın vucüdünü iyi tanır...sana ona göre davranır...adet gnlerinde falan mesela diğer erkeklerden daha anlayışlı olabilir...hormonları bildiği için...hem her sorununda ona danışabiirsin bu açıdan iyi olurdu,her an elini altında bir dr.....

Neden evlenilmesin bence çokta hoş olur:roflol:
Aşılamamı tüp bebeğimi yapardıı :roflol:

Evlenilir tabiki niçin evlenilmesin ?
Adamın mesleği o,ihtisasını o branş üzerine yapmış bizim baktığımız gözle bakmıyor onlar.

neden evlenilmesinki işi jinekolog diye evlenmeyecekmiyiz yani jinekologlar hep bekar kalmaya mahkummukaydirigubbakcemile3 önce bi tanı görüş sonra evlenmek için karar verirsin daha gelmemişki görüşmeye:sm_confused: ön yargılı olma

off bacım başka kadın korkusu taşıyorsan adam göre göre bıkmıştır artık aynı şeyleri..ben birşey hissedeceğini sanmam...altı üstü şey işte..bütü kadınlarda aynı...

evlenilir ama nebiliim ben istemesdim galiba:)))
hatta bi ark.ımda grş.tü biriyle çok görmüştür kadından bıkmıştır demiştim:)))))
canım şaka bitarafa evlenilir yaa adam olsun daa noolcak düşün görüş bence..

Evlenilir ama ben istemezdim.
Meslegi süper, adam iyide kariyer yapmis.
Ama ben almayayim.

Evlenilir evlenmesine de düşünsene günde en az 60 tane hasta alsa 30 unu görerek muayene etti diyelim çarp 365' le:roflol::roflol::roflol:

Evlenmeden önce bir sabır tesbihi de almak şart bence millet bir başkasının bakışından bile kocasını kıskanırken hadi o yeminli diyelim de muayene ye gelen her hatunda yeminli değil ya... Sinir bozucu bir durum bana göre.

evlenilir tabikide neden evlenilmesin..bütün doktorlar açıpta bi tarafımızı incelemiyo dimi..benim doktorum ultrasonu yaparken bakmıyo bile.
önemli olan insan olması...kaldıki ben erkek doktorların kadınlara bir çok konuda daha hassas davrandığını görüyorum...
hem düşünsene hiç cinsel problemin olmicak ilk gece korkun olmicak bide üstüne insansa ooh keyfine diicek yok...
benceeeee...

Back
X