- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 156
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim eşim jinekolog sakın ama sakın evlenme cinsel hayatın 00000000000000000000000 sürekli kadınlar aqrıyor genç kı9zlar uyuz oluyorsun muayneye gidiyosun 35 tane kadın kapıda sakııııııııınnnnnnn yapma
Kızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama bir tanıdığım, jinekologun özel muayenehanesinde hastabakıcı olarak çalışıyordu,şimdi emekli.Bahsettiğim hastabakıcı orda çalıştığı için tüm akrabaları bu doktora muayene oluyorlarmış. Bir gün adam demesin mi bizim hastabakıcıya sizin sülalenin içinde en güzeli ........ kişininkiydi diye. Bunu duyunca şok olmuştum. Herkes aynı değildir tabi ama ne bileyim bu olayı duymamış bile olsaydım istemezdim herhalde jinekolog bir eş...
eşim jinekolog,evlenirken de hiç düşünmedim.
Bir kere aldıkları tıp eğitimnde bizim düşündüğümüz bakış açısını yitiriyorlar.Yani ha bir kadını vajinal yoldan muayene etmişsiniz,ha bir doktor olarak bir yerini dikmişsiniz neresi olduğu önemli olmuyor onlar için.Tam tersine bana evliliğim süresinde yaşadığım her rahatsızlığımda destek olmuştur,sıkıntılarımı o tedavi etmiştir,bu da güzel bir şeydir.Bizim ailede de genelde bayanlar bilakis eşime asla ve asla muayeneye gitmiyorlar.Ben gidin desem de ne eşimin,ne kendi ailemden kimse yapmıyor bunu.Bir rahatsızlıkları olduğunda ya da bir şey danışmada aranan merciyiz fakat anasının danasının komşu kızının şeyi muhabbeti anca işinde artık abazan birinin söyleyeceği laflar.
Sonra eşim eve geldiğinde onun ne iş yaptığını hatırlamıyorum bile bir zamandan sonra,yani gelirken evde ne eksik,haftasonu ne yapsak muhabbeti daha ağır basıyor.Yani eşim bir esnafta olabilirdi,bir kalp doktoru da,iş sadece kadınların vajinalarıyla ilgilenmesiyse o biraz daha bizim kafamızda o şekilde oturmuş bence.Onlar olaya böyle bakmıyorlar.Tam tersine şöyle bir olay oluyor,yani dünyaya gelen bir bebek,yada çocuk sahibi olamazken hamile kalmış bir kadının hikayesi daha çok konuşulur mevzular oluyor.
Ha benim eşim devlette bu arada,ama özelde çalışıyorsa bunun gecesi-gündüzü yani çalışma mesaileri daha önemli değerlendirilmesi gereken mevzular bence..