Jinekolog'la evlenilir mi?

bencede göre göre bıkmıştır...hep bakımlı olman gerek...hepsinden güzel.......
:kedi:anladın sen onu.

Bence jinekologlar her dakika kadınlarla içiçe diye kıskanır mısınız? anlamında sormuş..

Yani kocanızın her dakika başka bir kadının şeyiyle ilgilenmesini nasıl karşılarsınız gibi.

Bu anlamda sorduysa çok gereksiz bir kuruntu bu kusurabakma.......

neden evlenılmesın ya ? buda onun meslegı sonuct.ortada ask varsa ve evlılık dusunuluyosa bence daha onemlı seyler dusunulmelı boyle yuzeysel seyler degıl

benim eşim jinekolog sakın ama sakın evlenme cinsel hayatın 00000000000000000000000 sürekli kadınlar aqrıyor genç kı9zlar uyuz oluyorsun muayneye gidiyosun 35 tane kadın kapıda sakııııııııınnnnnnn yapma

Niye ya?

Jinekologların cinsel hayatı neden sıfır anlayamadım ben..

Adamlar görüyor sadece birşey yapmıyorlar ki?

Her dakika kadın vajinası görmekten öğğrrrk mü geliyor ki acaba?
Allah allah ''cinsel hayatı sıfır'' deyince şaşırdım birden.

tabi ki evlenilir. asıl onunla evlenilir. ayol doktora para vermezsin artık ooooooooooooh kaydirigubbakcemile3
sen şey manasında diyorsan o zati göre göre bıkmıştır ayol. onun için artık şey sadece işten ibarettir. gördüklerinden bahsediyom seninkinden değil kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bence evlenilir hemde süper olur.
geçenlerde jinekoloğa gitmek zorunda kaldım ilk defa
ve keşke eşim jinekolog olsaydı diye düşündüm bir an. çünkü çok gerildim.
jinekologla evlenmek bence ayrı bir şans

evlenılmez ama nedenı kıskançlık falan degıl. çok çalışıyorlar adamın yuzune hasret bı omur geçırmek ıstemem. gece gunduz telefonları çalışıyor, aslında bvır dr ıle evleneceksenız bır daha duşunmek lazım. tatılde bıle yalnız olmamak hep telefonların çalıo olması ve ozel bır gece de bıle işi çıkıp gıtmesını kaldırabılmek lazım.

Kızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama bir tanıdığım, jinekologun özel muayenehanesinde hastabakıcı olarak çalışıyordu,şimdi emekli.Bahsettiğim hastabakıcı orda çalıştığı için tüm akrabaları bu doktora muayene oluyorlarmış. Bir gün adam demesin mi bizim hastabakıcıya sizin sülalenin içinde en güzeli ........ kişininkiydi diye. Bunu duyunca şok olmuştum. Herkes aynı değildir tabi ama ne bileyim bu olayı duymamış bile olsaydım istemezdim herhalde jinekolog bir eş...

bence mesleğinden dolayı hemen olumsuz düşünmeyin...bi görüşün tanıyın bakalım

biribirinizi...benim de tanıdığım çiftler var eşinin mesleği jinekolog olan... her meslekde iyi ve kötü vardır...

kıskanılcak olan kişi her meslekdeki eşini kıskanır ve her mesleğin olumsuz yönleri eve, aileye

yansıyabilir...:delphin: illa jinekologlar eşlerine ilgisiz olcak ilgilenmiycek diye bi kural da yoktur...

bence bunlar aşılmayacak şeyler değil...sizde tanışıp olumlu düşündükden sonra...:1rolleyes:

Kızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama bir tanıdığım, jinekologun özel muayenehanesinde hastabakıcı olarak çalışıyordu,şimdi emekli.Bahsettiğim hastabakıcı orda çalıştığı için tüm akrabaları bu doktora muayene oluyorlarmış. Bir gün adam demesin mi bizim hastabakıcıya sizin sülalenin içinde en güzeli ........ kişininkiydi diye. Bunu duyunca şok olmuştum. Herkes aynı değildir tabi ama ne bileyim bu olayı duymamış bile olsaydım istemezdim herhalde jinekolog bir eş...

o doktorun soyledıgı bence kendı densızlıgıdır.
jinekolog bır meslek dalıdır.adamın sucu ne kı.kımbılır gunde kac tane gorecek.adamın gorecek gozu kalmayacak yerı geldıgınde,sız neler duşunuyorsunuz.
ama onceden tabıkı adamın kısılıgı de onemlı.

acıkcası ben evlenmeden önce hep dua ettım aman jınekoloğ olmasın meslegi baska bişey olsun die.. nedenide hastada olsa kıskanırdım acıkcası.. ama suda varkı hamılelık donemleri veya herhangi bi hastalıkta doktora gıtmenize gerek yok..eşiniz sizinle ilgilenir bilinçli olarak..
her meslekte calısanın +ları ve -leri vardır muhakkak.. sizin içiniz ısındıysa neden olmasın?

eşim jinekolog,evlenirken de hiç düşünmedim.
Bir kere aldıkları tıp eğitimnde bizim düşündüğümüz bakış açısını yitiriyorlar.Yani ha bir kadını vajinal yoldan muayene etmişsiniz,ha bir doktor olarak bir yerini dikmişsiniz neresi olduğu önemli olmuyor onlar için.Tam tersine bana evliliğim süresinde yaşadığım her rahatsızlığımda destek olmuştur,sıkıntılarımı o tedavi etmiştir,bu da güzel bir şeydir.Bizim ailede de genelde bayanlar bilakis eşime asla ve asla muayeneye gitmiyorlar.Ben gidin desem de ne eşimin,ne kendi ailemden kimse yapmıyor bunu.Bir rahatsızlıkları olduğunda ya da bir şey danışmada aranan merciyiz fakat anasının danasının komşu kızının şeyi muhabbeti anca işinde artık abazan birinin söyleyeceği laflar.
Sonra eşim eve geldiğinde onun ne iş yaptığını hatırlamıyorum bile bir zamandan sonra,yani gelirken evde ne eksik,haftasonu ne yapsak muhabbeti daha ağır basıyor.Yani eşim bir esnafta olabilirdi,bir kalp doktoru da,iş sadece kadınların vajinalarıyla ilgilenmesiyse o biraz daha bizim kafamızda o şekilde oturmuş bence.Onlar olaya böyle bakmıyorlar.Tam tersine şöyle bir olay oluyor,yani dünyaya gelen bir bebek,yada çocuk sahibi olamazken hamile kalmış bir kadının hikayesi daha çok konuşulur mevzular oluyor.
Ha benim eşim devlette bu arada,ama özelde çalışıyorsa bunun gecesi-gündüzü yani çalışma mesaileri daha önemli değerlendirilmesi gereken mevzular bence..

eşim jinekolog,evlenirken de hiç düşünmedim.
Bir kere aldıkları tıp eğitimnde bizim düşündüğümüz bakış açısını yitiriyorlar.Yani ha bir kadını vajinal yoldan muayene etmişsiniz,ha bir doktor olarak bir yerini dikmişsiniz neresi olduğu önemli olmuyor onlar için.Tam tersine bana evliliğim süresinde yaşadığım her rahatsızlığımda destek olmuştur,sıkıntılarımı o tedavi etmiştir,bu da güzel bir şeydir.Bizim ailede de genelde bayanlar bilakis eşime asla ve asla muayeneye gitmiyorlar.Ben gidin desem de ne eşimin,ne kendi ailemden kimse yapmıyor bunu.Bir rahatsızlıkları olduğunda ya da bir şey danışmada aranan merciyiz fakat anasının danasının komşu kızının şeyi muhabbeti anca işinde artık abazan birinin söyleyeceği laflar.
Sonra eşim eve geldiğinde onun ne iş yaptığını hatırlamıyorum bile bir zamandan sonra,yani gelirken evde ne eksik,haftasonu ne yapsak muhabbeti daha ağır basıyor.Yani eşim bir esnafta olabilirdi,bir kalp doktoru da,iş sadece kadınların vajinalarıyla ilgilenmesiyse o biraz daha bizim kafamızda o şekilde oturmuş bence.Onlar olaya böyle bakmıyorlar.Tam tersine şöyle bir olay oluyor,yani dünyaya gelen bir bebek,yada çocuk sahibi olamazken hamile kalmış bir kadının hikayesi daha çok konuşulur mevzular oluyor.
Ha benim eşim devlette bu arada,ama özelde çalışıyorsa bunun gecesi-gündüzü yani çalışma mesaileri daha önemli değerlendirilmesi gereken mevzular bence..

ne kadar güzel anlatmışsınalkisalkisalkis

ben evlenmek istemezdm herhalde ama kıskançlıktan değil

adam günde kaç tane .... görecek kadınlardan soğor tiksinir gibi geliyo bana

lafım yanlış anlaşılmasın kadınların tiksinilcek yanı yok tabiki ben sadece
bıkkınlık anlamında dedim hergün süt içerseniz tiksinirsiniz bi süre sonra o anlamda yani
ama yanılıyor olabilirim tabi yaşamayan bilemez

Back
X