• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekolog'la evlenilir mi?

Kimse kafayi yormasin o zaten kendi kafasina uygun biriyle evlenir.. ayni seviyeden belkide baska bi doktor hanimla ;).. doktorlar hakkinda bu tarz gorusleri ben pek hos bulmadim acikcasi:kahve:

daha neler ya niye evlenilmesin.bizde jinekologa gittiğimiz zaman kötü gözle mi bakıyoruz adamlara?? ya da jinekologlar bize asılıyor mu ??

önemli olan mesleği değil insanlığı.insanın içinde aldatma duygusu olduktan sonra isterse sünnetçi olsun gene aldatır..

evlilik için geçerli mesleklerdendir doktorluk mühendislik falan ama jinekolog olunca farklı bi durum çıkıyo işte ortaya.adam okadar okumuş doktor çıkmış ama gene kız yok :))

alla alla hiç aklıma gelmezdi valla bunu bu zamana kadar bu mesleğin dezavantaj olacağını..okudukça tüm jinekologlar adına endişelendim..eskiden (misal) çöpçüyle mi evleneceğim denir tereddüt edilirdi...
düşünüyorum da...gerçekten insan mesleğini yaparken göre göre bi ögh gelir heralde.cazibesini yitirir akşam eve geldiğinde görmek istemez valla :1rolleyes: bütün gün gör gör gör :) tabi adam işini yapıo o gözle bakmıo onun için hasta sonuçta.o ayrı ama..ne biliim..çıkamadım işin içinden sen gene eşleri bu meslekte olanları dinle bi ..
ama valla bravo.değişik bir konu olmuş..5 bilinmeyenli denklem gibi bişi bu ne desek boş.genede aklın kalmasın tanış bi istersen mesleğini unutup

kendisini ve ailesini iyi tanıdığına karar verdikten sonra neden evlenilmesin ki... kıskanılacak olduktan sonra her yerde kadın var. bence kuaförler daha kıskanılmaya müsait bir meslek.

Kuzenim jinekolog ve 3 cocugu var.Niye cinsel hayattan sogusunlarki?o adamin isi,nasilki kulak burun bogazci her defasinda sizin kulaginiza burnunuza bakip tedavi ediyorsa ayni sey jinekologlar icinde gecerlidir.Sapkin bi kisiligi yoksa siradan herhangi bi uzv gibi görür.Gidip muayene olurken cekinmiyorumda evlenirkenmi cekinicem:)) kusura bakmayinda bana cok ilginc geldi.

Birde niye kiskanayimki adam isini yapiyor,disciler aksama kadar milletin agzinin icinde onlarda karambol o zaman:)

ne güzel iste niye evlenilmesin hem sorununuz oldugununda doktorunuzda yaninizda olucak negatif degil pozitif birsey bence

yok ya jinekolaga her turlu insan gidiyor adam bıkmıstır zaten artık bizde gidiyorus neticede ben farklı bir muameleyele karsılasmadım ben sorun yapmazdım

Neden evlenilmesin? Evlenilir tabikide..
Kıskanmaksa kıskanmazdım işi bu..
Hatta daha iyi olurdu ne sıkıntın olsa sorarsın işte. Doğumda,hastalıkta,ilk gecede..
Sorun edilcek bi durum yok bence. Önce tanı karaktrini,insanlığını analiz et.

eskiden mesleği önemli değil derdim ama artık fikrim farklı,evlenmek istediğim adaylar jinekolog yada kuaförse 1-0 yeniktir baştan benim için.

ama çok güzel kişiliği varsa neden evlenilmesin tabi

Ben eşimin jinekolog olmasını isterdim.Sonuçta o kadar okumuş doktor olmuş o mesleği yapabilmek için.
Onunda işi yani bence tanımalısın ön yargılı olma derim

böyle saçma sapan bi soru görmedimm... ne demekk yaa meslek ayrı, özel hayat evlenmek ayrı...
pes yanı... pess....
güzel ülkemin insanları bıraz daha eğitimli olsa....

daha ne istiyorsun çok güzel sana nasıl davranacağınıda bılır harıtayı bılıyor yakaydirigubbakcemile3 kabul et.tebrik ederim şimdiden.a.s.
Bende isterdim jinekologla evlenmeyi:)

Bu nasıl bir düşünce yaaa...
Adam jinekolog, hergün görüyor, görmekten gına gelir, bana karşı da soğur...
Ne alaka..
Adam beni sevdiği için bana aşık olduğu için benimle evlenecek vajinaı görüp beğenip onunla evleneyecekki..
ısterse 1000lerce vajina görsün.. Önemli olan vajina değil o vajinanın sahibi olan kişi, o kişinin ruhudur...
Biz kadınlar erkeklerin penisleriyle değil erkeklerin kişiliğiyle karakteriyle evleniyoruz..
Adamlar da aynı şekilde...

bence herşeyden önce karakter önemli
ama şahsen ben çok kıskanç biri olduğum için yanında asistan olarak çalıştıracaksa beni,öyle kabul ederdim evlenmeyi :)
bu arada erkekler neden jinekolog olur hiç anlamışta değilim,o da ayrı konu

benım jinekolog sevgılım var evlı degılız ama cınsel hayatımız var tabıkı o konuda rahat olur onlara göre sadece tedavı amaclı bakıyorlar nedenmi_?cunkı bız her cınsel ılıskıye gırdıgımızde sankı 50 sene kadın görmemıs gıbı davranıyor yanı gercekten alakası yok bıkmıyorlar ..öyle bısey yok :))))))))ayrıca her konuda profesyoneller valla kadınları cok mutlu edıyorlar.

vallahi bilemiyorum, insan çıldırır...Düşünün o kişinin karısı olmak ve yeni bir yere taşındığımızda dedikoducu kadınların sana bakış açısını düşün...Yani mesleki değilde gizli bir sapkınlık varsa adamın içinde ve sen bunu keşfedememişsen adamın seni her gün aldattığını düşünebiliriz....Kısmen...!

benım jinekolog sevgılım var evlı degılız ama cınsel hayatımız var tabıkı o konuda rahat olur onlara göre sadece tedavı amaclı bakıyorlar nedenmi_?cunkı bız her cınsel ılıskıye gırdıgımızde sankı 50 sene kadın görmemıs gıbı davranıyor yanı gercekten alakası yok bıkmıyorlar ..öyle bısey yok :))))))))ayrıca her konuda profesyoneller valla kadınları cok mutlu edıyorlar.

Ha tamam içte hastalarına nasıl bakıyorsa sana geldiğinde onu uyguluyordur arkadaşım...Gizli saplantı bence benceee

Back
X