julia ve melekleri

nasılsınız kızlar konuşunsanızaaa :1::1:

7.gif

ayhh kızlarrr birazda mutluluğumu paylaşayım hep üzüntümü paylaşıyorum :30::30::30:

ben benimkine sürpriz yapıp kargoyla hediye göndermiştim kaldığı ev çok soğuk ve çok üşüyor diye panduf almıştım bir de kapli kağıtlara notlar yazdım koydum kutuya yolladım :1::1:

kargo gelmişş o kadar sevindi o kadar mutlu oldu ve şaşırdı kiiii hiç aklımda yoktu birden çok şaşırdım dedii notları okuyunca da çok sevinmiş duygulanmış :69::69:

hemdeee o da üşüdüğü için kendine terlik gibi şeyler almayı düşünüyormuşş resmen hissetmişim ihtiyacı olduğunu :17::16::16:

birde bu sürpizi haketmiyorum snei üzüyorum istemeden de olsa dedi çok duygulandııı :93::93::93::93:

ayağına da tam olmuş :1: bir de parfümümü boca etmiştim :52: giyemem kıyıpta sen kokuyor diyo :16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
ayhh kızlarrr birazda mutluluğumu paylaşayım hep üzüntümü paylaşıyorum :30::30::30:

ben benimkine sürpriz yapıp kargoyla hediye göndermiştim kaldığı ev çok soğuk ve çok üşüyor diye panduf almıştım bir de kapli kağıtlara notlar yazdım koydum kutuya yolladım :1::1:

kargo gelmişş o kadar sevindi o kadar mutlu oldu ve şaşırdı kiiii hiç aklımda yoktu birden çok şaşırdım dedii notları okuyunca da çok sevinmiş duygulanmış :69::69:

hemdeee o da üşüdüğü için kendine terlik gibi şeyler almayı düşünüyormuşş resmen hissetmişim ihtiyacı olduğunu :17::16::16:

birde bu sürpizi haketmiyorum snei üzüyorum istemeden de olsa dedi çok duygulandııı :93::93::93::93:

ayağına da tam olmuş :1: bir de parfümümü boca etmiştim :52: giyemem kıyıpta sen kokuyor diyo :16::16:

tü tü tüüü maşallahhh diyesimmm geldiiii:nazar::nazar::nazar:

çok sevindim cnmmm :16::16:

bnmkine hayatta panduf giydiremem ben yaaaa giymezzz :1::1:

tü tü tüüü maşallahhh diyesimmm geldiiii:nazar::nazar::nazar:

çok sevindim cnmmm :16::16:

bnmkine hayatta panduf giydiremem ben yaaaa giymezzz :1::1:
sağolun kızlarrrr :nazar::nazar::16::16:

bende giyer mi giymez bilmeden aldımm ama ben aldığım için giyer tabiii :1::1::1:

bu hediyeyi haketmiyorum seni üzüyorum demesi de en azından farkında üzdüğünün diye içimi rahatlattı öyle demesi :63::1:
arada yazarım gene duramammm :1::1:

yaz yaz :52::52:

sağolun kızlarrrr :nazar::nazar::16::16:

bende giyer mi giymez bilmeden aldımm ama ben aldığım için giyer tabiii :1::1::1:

bu hediyeyi haketmiyorum seni üzüyorum demesi de en azından farkında üzdüğünün diye içimi rahatlattı öyle demesi :63::1:

yaz yaz :52::52:

aslında bu daha kötü biliomusun eylülcüm senin için demiorumda cnm farkında ola ola bile bile üzmeleri bizleri daha kötüüüü :31::10:

aslında bu daha kötü biliomusun eylülcüm senin için demiorumda cnm farkında ola ola bile bile üzmeleri bizleri daha kötüüüü :31::10:

orası öyle ama sonra telefonda konuştuk çok üzgündü sesi titredi baya , bilerek değil elimde olmadan seni üzüyorum bu kadar bağlandıktan sonra sendne ayrı olmak bana çok koyuyo artık yanında olmak istiyorum falan dedi :25::25::25::25::16:

oyyyyy oyyy ben kıyamam bu cifte kumrulara :)))
Allah hep mutlu etsin canım yaaaa :31::31::31::31:

yorgunumm dostlarımm yorgunumm yorgunnnn:31::31:

ben daha yorgunumm daha yorgunummmmm hopppp tirininininayyy :D

topik ağası yardımcısı seçiorum seni :60::60:

bana güven julimm sen yokken burası benden sorulur :D

napıyosun kızzz :12::12::12::12::12::32:[/B]

Tarlamı ekdimde geldim :D

hoşuna gidiyor bu psıkopatların ne olcak :D

orası öyle ama sonra telefonda konuştuk çok üzgündü sesi titredi baya , bilerek değil elimde olmadan seni üzüyorum bu kadar bağlandıktan sonra sendne ayrı olmak bana çok koyuyo artık yanında olmak istiyorum falan dedi :25::25::25::25::16:

siz hallettiyseniz sorunları sorun yok cnmm :54:

oyyyyy oyyy ben kıyamam bu cifte kumrulara :)))
Allah hep mutlu etsin canım yaaaa :31::31::31::31:

Tarlamı ekdimde geldim :D

aminn canım inşallahhh tek dieğim bu zaten :nazar::nazar::16::16:

tarlanı mı aferin sana :52::52:

bilmem artık hoşlarına mı gidiyo diye :19::19::1:

bana güven julimm sen yokken burası benden sorulur :D

güvenmesem topik ağası yardımcısı seçermiyim heççç :1::1:

he yaaa cnm hoşlarına gidio bol bol deniolar bizleri bir deee ağzımızdan cıkan her kelimeden deneniyoruz aslındaa :ssz:

Back
X