Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın millet savulun uleynnn ben celdummmm![]()
nasılsınız kızlar konuşunsanızaaa
![]()
cnm biraz işlerim var 1 saate gelcem bol bol konusuruz![]()
yorgunumm dostlarımm yorgunumm yorgunnnn
tamam canım kolay gelsinn![]()
ayhh kızlarrr birazda mutluluğumu paylaşayım hep üzüntümü paylaşıyorum
ben benimkine sürpriz yapıp kargoyla hediye göndermiştim kaldığı ev çok soğuk ve çok üşüyor diye panduf almıştım bir de kapli kağıtlara notlar yazdım koydum kutuya yolladım
kargo gelmişş o kadar sevindi o kadar mutlu oldu ve şaşırdı kiiii hiç aklımda yoktu birden çok şaşırdım dedii notları okuyunca da çok sevinmiş duygulanmış
hemdeee o da üşüdüğü için kendine terlik gibi şeyler almayı düşünüyormuşş resmen hissetmişim ihtiyacı olduğunu![]()
birde bu sürpizi haketmiyorum snei üzüyorum istemeden de olsa dedi çok duygulandııı :93::93::93::93:
ayağına da tam olmuşbir de parfümümü boca etmiştim
giyemem kıyıpta sen kokuyor diyo
![]()
ben benimkine sürpriz yapıp kargoyla hediye göndermiştim kaldığı ev çok soğuk ve çok üşüyor diye panduf almıştım bir de kapli kağıtlara notlar yazdım koydum kutuya yolladım
kargo gelmişş o kadar sevindi o kadar mutlu oldu ve şaşırdı kiiii hiç aklımda yoktu birden çok şaşırdım dedii notları okuyunca da çok sevinmiş duygulanmış
hemdeee o da üşüdüğü için kendine terlik gibi şeyler almayı düşünüyormuşş resmen hissetmişim ihtiyacı olduğunu![]()
birde bu sürpizi haketmiyorum snei üzüyorum istemeden de olsa dedi çok duygulandııı :93::93::93::93:
![]()
tü tü tüüü maşallahhh diyesimmm geldiiii![]()
sağolun kızlarrrrçok sevindim cnmmm
bnmkine hayatta panduf giydiremem ben yaaaa giymezzz![]()
arada yazarım gene duramammm![]()
sağolun kızlarrrr
bende giyer mi giymez bilmeden aldımm ama ben aldığım için giyer tabiii
bu hediyeyi haketmiyorum seni üzüyorum demesi de en azından farkında üzdüğünün diye içimi rahatlattı öyle demesi
yaz yaz![]()
aslında bu daha kötü biliomusun eylülcüm senin için demiorumda cnm farkında ola ola bile bile üzmeleri bizleri daha kötüüüü![]()
![]()
yorgunumm dostlarımm yorgunumm yorgunnnn![]()
topik ağası yardımcısı seçiorum seni![]()
napıyosun kızzz[/B]
aslında bu daha kötü biliomusun eylülcüm senin için demiorumda cnm farkında ola ola bile bile üzmeleri bizleri daha kötüüüü![]()
orası öyle ama sonra telefonda konuştuk çok üzgündü sesi titredi baya , bilerek değil elimde olmadan seni üzüyorum bu kadar bağlandıktan sonra sendne ayrı olmak bana çok koyuyo artık yanında olmak istiyorum falan dedi![]()
oyyyyy oyyy ben kıyamam bu cifte kumrulara :)))
Allah hep mutlu etsin canım yaaaa
Tarlamı ekdimde geldim
hoşuna gidiyor bu psıkopatların ne olcak![]()
bana güven julimm sen yokken burası benden sorulur
hoşuna gidiyor bu psıkopatların ne olcak![]()
siz hallettiyseniz sorunları sorun yok cnmm![]()