julia ve melekleri

şimdilik evet :54::54:

ayhhh ben haftasonu mont aldımmm dün şirketten mont verdiler böyle bir şans işte benimkide :30::30::52:

eeee ne güzel işteeee bende alcammmm pembişşş :12::12: antonyo begenmiş bitane banaaa ama bana sormadan almak istememiş bi yanım delidir giymemm bilir çünkü sevmezsem eger :60::60:

fallenimmmm bu arada yılbası hediyesi için yardım et bana ne alsammm özel güzel bişi olsun istiorum görünce mutlu olsun :23:

şimdilik evet :54::54:

ayhhh ben haftasonu mont aldımmm dün şirketten mont verdiler böyle bir şans işte benimkide :30::30::52:

güle güle giy canım fazla mal gözmu çıkarır :D

güvenmesem topik ağası yardımcısı seçermiyim heççç :1::1:

he yaaa cnm hoşlarına gidio bol bol deniolar bizleri bir deee ağzımızdan cıkan her kelimeden deneniyoruz aslındaa :ssz:

söylemiştim demi benımkide akrep erkeği ahhhh ahhh yedi benı anam bitirdi :D

aminn canım inşallahhh tek dieğim bu zaten :nazar::nazar::16::16:

tarlanı mı aferin sana :52::52:

bilmem artık hoşlarına mı gidiyo diye :19::19::1:

sen ona birde 1800 voltluk elektrikli battaniye yolla kaçak yapanında fişe takınca uçsun hahahah:52::52::52:

eeee ne güzel işteeee bende alcammmm pembişşş :12::12: antonyo begenmiş bitane banaaa ama bana sormadan almak istememiş bi yanım delidir giymemm bilir çünkü sevmezsem eger :60::60:

fallenimmmm bu arada yılbası hediyesi için yardım et bana ne alsammm özel güzel bişi olsun istiorum görünce mutlu olsun :23:

nesi güzel zaten mont aldım ben o kadar para verip :30::9::9::9:

amaa annemın dogum gunu yaklaşıyorrr bu verdıklerı montu ona dogum gunu hedoyesı olarak vermeyı düşünmekteyim nasıl fikir ama :23::23::23::9::9:

ahahaah işi biliyor seninki :52::52:

Eylülcum cok sevindim hatasinin farkinda olmasina ve guzel bir sonuc elde etmene.insallahbhep guzel devam eder iliskiniz

nesi güzel zaten mont aldım ben o kadar para verip :30::9::9::9:

amaa annemın dogum gunu yaklaşıyorrr bu verdıklerı montu ona dogum gunu hedoyesı olarak vermeyı düşünmekteyim nasıl fikir ama :23::23::23::9::9:

ahahaah işi biliyor seninki :52::52:

alıştıııı kuzummm artıkk napsın giymezsem kızacakkk amaaa begendim gitttim gördüm kurban oldugum herifimm çok güzel bir mont begenmiş banaa :16::16:

güle güle giy canım fazla mal gözmu çıkarır :D

sen ona birde 1800 voltluk elektrikli battaniye yolla kaçak yapanında fişe takınca uçsun hahahah:52::52::52:

çok güzel kaliteli bir mont vermişler ama çook düz kadınsı baya tam anneme göre iyi oldu bu fikir :9::9::9::9:

evet yaa ben bunu nasıl düşünemedim ahahahaaa :52::52::52::52::52:

canımın içi sigara içiyormu ?

sigara tablası oalbilir baş harflerinizi taşıyan gümüş

kol düğmesi olabilir.

size özel adınız yazan yastık fincan
değişik resim çercevesi olabilir.
ışıklı ....içine reismleriniz koyarsınız ...

kendi ellerinle atkı bere olabilirrrr

gömlek olabilir hırka fular olabilirrrr

daha aklıma geldikçe yazarım sana

Eylülcum cok sevindim hatasinin farkinda olmasina ve guzel bir sonuc elde etmene.insallahbhep guzel devam eder iliskiniz
sağol canımmm aminn inşallahhh cümlemizin güzel olsunnn :nazar::nazar::16::16:
alıştıııı kuzummm artıkk napsın giymezsem kızacakkk amaaa begendim gitttim gördüm kurban oldugum herifimm çok güzel bir mont begenmiş banaa :16::16:

ahahaha :9::9: beğenir tabii işi nee :19::19::1:

Back
X