julia ve melekleri

ayyy allah bağışlasın canım yaa kız erkek bide şuan zor zamanların onunda stresi vardır sende allah yardımcın olsun

Erkek canım. Uyku denen bir şey yok zaten.bu süreçte birinin sana yardım etmesi çok iyi bir şey ama benim kimsem yok şuan. Gelenlerde sürekli pofpoflucaksın ve teşekkür edeceksin yardım ettikleri için o yüzden eksik olsun diyorum...

cnm bende 25 ysındayım muhasebeciyim aynı zamanda dekoratörümmm çalışıorum işteee erkek arkadasım var öyleee

Ooo çok iyi canım. Sana tavsiyem sevgili olmanın tadını çıkart bol bol daha yaşın evlenmek için çok erken... Bence 30 u gör derim :)

Ooo çok iyi canım. Sana tavsiyem sevgili olmanın tadını çıkart bol bol daha yaşın evlenmek için çok erken... Bence 30 u gör derim :)

30u görürsemmm çatlarım bennn bana klsa yarın bsarım nikahı herifimee

bizim aramızda 9 yas var cnm erkek arkadsımlaaaa o yüzden çok uzamayız

a çok iyi.inşallah bende oğlum 2-3 yaşına geldiğinde 2. Düşünüyorum. Allah bir avazda kurtarsın inşallah.

30u görürsemmm çatlarım bennn bana klsa yarın bsarım nikahı herifimee

bizim aramızda 9 yas var cnm erkek arkadsımlaaaa o yüzden çok uzamayız

Hıımm anladım o zaman mutluluklar dilerim... Flört ederken böyle süper aşk yaşıyorsun evlenince nedense bizimki sıradanlaştı çoğu zamanda kavga ediyoruz

benimkide çok uzak bir kaç dk yürüme mesfesi yürü yürü bitmiyor o 2 dk.

ben dah çok uyuyyım die

nerdesin limonum sen yaaaaaaa

selam limoncuum hoşgeldiinnn

burlaydayım çok uğrayamadım. kitap okuyorum, ders çalışmaya başlıyorum derken vakit kalmıyo.

dalga geçmeyin benle her gün o yol öldürüyor var ya seneye okulumun karşısında ev tutacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…