Bilmem artikkk kucuguuu cok agliyorr buyugu de cok harekrtli ve uyumayi sevmiyorr delirmek uzere tyezem :26:
Masallah m asallahhepimizun sevdigi kendimize gore oyle canimm
Kizzz yorulorummm ssbah 6larda kalkiyorummm
gece gece duygusala bagladım yaaaaa
hayat kısaaa o yuzden biran önce sevdiceğimin yanında olmak istiorummm
anaammm inşallahh balımmm en kısa zamanda kavuşursunuzzzz amiinnnn :)))))))))))))
eeee hadi git yat o zamn kuzummm
iyi geceler yarın sabah kahvaltıya yetiş fallen çayı yapcak kahvaltıyııı hazırlayacak
Teşekkürler arkadaşlar yaş 29. Birde evde 1.5 aylık bebek var ona bakmak çok zor kucağa iyice alıştı...
Birazdan cikicam canumm , sabah en erken ben giriyorum zateneeee hadi git yat o zamn kuzummm
iyi geceler yarın sabah kahvaltıya yetiş fallen çayı yapcak kahvaltıyııı hazırlayacak
ayyy şuan gözüm korktuya benim yafuuuuu allahıımmmben asyadan cok çetiim nolur buu uslu olsun akıllı olsuun uyku sorunu yemek sorunu olmasıınnn :)))) nasıl amaaa :))) kuzum ya kıyamam kıı valla bu çalışmak böleeişte sabahın bır vakti kalk yollarda bellerdee hayat napalımm
Teşekkürler arkadaşlar yaş 29. Birde evde 1.5 aylık bebek var ona bakmak çok zor kucağa iyice alıştı...
ayyyyyyyyy küçücük kıyamam ben onaaa ne tatlıdır şimdi ya mis kokar omaşallah ona
banada kahvaltı var mıııııı
Birazdan cikicam canumm , sabah en erken ben giriyorum zaten
Ohh ohh hazirlasin bakalim
Tabii tabiii :90:
İnsallah teyzemin sansina ikisi de sakin cocuk degilll dayiminda ayni sekil 3 yaslarinda oglu ve uc aylik fslsn kizi var ikisi de kuzu gibi ne aglamak ne yaramaxlik filan teyzem deli oluyo gordukce
Evettt yaa mecburen ff offf
Evet çok tatlı minikimiz... siz neler yapıyorsunuz ben konuyu baştan okumadım...
Birazdan cikicam canumm , sabah en erken ben giriyorum zaten
Ohh ohh hazirlasin bakalim
sabah gelirsen var tabiki kuzumm
Juliii bizde bebik istiyoz demiiii
Sans bu islerrrvahhh vahhh benimkide edpsizde yaa buda öle olursaaa allahh cinnet geçiririm heralde
kızım ben 8:30da geliorum işe kk ya gelene kadar 9u geçiyor
Juliii bizde bebik istiyoz demiiii
ohhh mersiii gelmeye çalışıcam tabikii asya hanımı okula bırakıp işe öle gidiyuorum yaa geç kalırım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?