• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

aynenn yeter ona :9::9:

özel bir pasta yaparsınn :16::16:

vishenka165jo.gif
:9:
o pastayı bile alasım yok eylül...
geçen yıldan hala kırgınımmm:ssz::ssz::ssz::ssz:

o pastayı bile alasım yok eylül...
geçen yıldan hala kırgınımmm:ssz::ssz::ssz::ssz:

haklısınn canımm ama doğum gününü bir pastasız da geçirtme yapmak istemiyosan hazır güzel bir pasta al utandır en azından :31::31:

haklısınn canımm ama doğum gününü bir pastasız da geçirtme yapmak istemiyosan hazır güzel bir pasta al utandır en azından :31::31:

öle yapıcam gidicem biz pasta alıcam tamam..
öle özenmicemmm...:19::19:

öle yapıcam gidicem biz pasta alıcam tamam..
öle özenmicemmm...:19::19:
öyle yap canımmm anlar o da tavrını zatenn :ssz::ssz:
Sukur allaha iyiyim bende.aksam benimkinin isi varmis muhasebecide deli oldum bende sabah mi soylenir yanii.akssmlari da tek basina korkuyotum evde yalniz

hımm akşam mı gelmeyecekmiş anlamadımm :26:

Kızlarrr annemın doğum günü yaklaşıyor şu beyaz altın kaplama seti çook beğendim annem de kesin bayılırrrr :21::21::21:

490 tl den 229 tlye inmişş beni çook zorlayacak maddi olarak :25::25: sizce alsam mııı :26::26:

$Ekran Alıntısı.webp

az biraz işim kaldı halledip hemen gelcemm kızçelerimmm :12::12:

Kızlarrr annemın doğum günü yaklaşıyor şu beyaz altın kaplama seti çook beğendim annem de kesin bayılırrrr :21::21::21:

490 tl den 229 tlye inmişş beni çook zorlayacak maddi olarak :25::25: sizce alsam mııı :26::26:

Eki Görüntüle 902139

ben sana daha uygun bişeyde önerebilirinm bebeişimmmm :d dün arkadşa aldık burda :D

Back
X