• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Kızlarrr annemın doğum günü yaklaşıyor şu beyaz altın kaplama seti çook beğendim annem de kesin bayılırrrr :21::21::21:

490 tl den 229 tlye inmişş beni çook zorlayacak maddi olarak :25::25: sizce alsam mııı :26::26:

Eki Görüntüle 902139

canım annenin tarzı ise alabilirsinn ama benim annem takamaz sanırım bunu:ssz::ssz:

canım annenin tarzı ise alabilirsinn ama benim annem takamaz sanırım bunu:ssz::ssz:

annemin tarzı canımm biraz süslüdür kendisi çok sever takıları falan :9::9:

fiyatı çok geldi yaa o yüzdenn :ssz::ssz::ssz:

fallenn kızz bir rüya gördümm ama sadece burasını hatırlıyorum...fakat korkarak uyandımm..nasıl anlatcağımıda bilmiyorum ama..
rüyamda kocaman bir ağaç gördümm böle yapraklarında çocuk eli vardı ama bunlar yaprakmış.. apacın alt kısımlarında ise bebek ayakları vardı aynen yine yaprak olarak..
yani ağacın yapraklarında çocuk eli ve ayağı vardı...ama ürkütücüydü korkarak uyandım...
bu ne demek kuzumm hadii o güzel kalbinle bir yorumla bana

Günaydınnn sabah sporu mu yaptım geldimmm
89gc7.gif
:9::9:

Hayırlı cumalarrr :12::12:

Gunaydin kizlar nasilsiniz

yettim gariiiiiiii :)))))) günaydın kızlarrr :38::38::38::38::38:

Kuzucummm isyanım eylülüm makabim julimmmm

:38::38::38:

selam bacılar hayırlı cumalar :3: Allah gönlümüzden geçen hayırlı dilekleri nasip etsin :34:

fallenn kızz bir rüya gördümm ama sadece burasını hatırlıyorum...fakat korkarak uyandımm..nasıl anlatcağımıda bilmiyorum ama..
rüyamda kocaman bir ağaç gördümm böle yapraklarında çocuk eli vardı ama bunlar yaprakmış.. apacın alt kısımlarında ise bebek ayakları vardı aynen yine yaprak olarak..
yani ağacın yapraklarında çocuk eli ve ayağı vardı...ama ürkütücüydü korkarak uyandım...
bu ne demek kuzumm hadii o güzel kalbinle bir yorumla bana

az sonra hemennn yazıcammm bende gordum oyle biey

selam bacılar hayırlı cumalar :3: Allah gönlümüzden geçen hayırlı dilekleri nasip etsin :34:

hayırlı cumalar :38::38::38:

yooğ ben hep burdayım da netten düşmüşüm cuma günü ya işleri toparlıyom bir yandan,kafam rahat etsin...siz nörüyonuz bakemmm :6:
hıııı :9::9::9:

hediye bakıyorum bende anneme takıı :32::32::32::51:
az sonra hemennn yazıcammm bende gordum oyle biey

hayırlı cumalar :38::38::38:

ayhh ben çok saçmaaaa bişey gördüümmmmm :30::30::30:

bir dizi de adam sevgilisini kandırıyor planlar için kızla beraber falan , bende rüyamda dizideki olay gerçekmiş ve o adamın kıza tecavüz ettiğini falan gördümmm :30::30:

ne alakaydı yaaa :50::50:

Son düzenleyen: Moderatör:

hıııı :9::9::9:

hediye bakıyorum bende anneme takıı :32::32::32::51:

ayhh ben çok saçmaaaa bişey gördüümmmmm :30::30::30:

bir dizi de adam sevgilisini kandırıyor planlar için kızla beraber falan , bende rüyamda dizideki olay gerçekmiş ve o adamın kıza tecavüz ettiğini falan gördümmm :30::30:

ne alakaydı yaaa :50::50:

eylülcün nasıl rüüyalar ya,bence toton açıkta kalmış,yorum bu :52:

isyancığım,

agaç rüyaları benım en çok gördüğüm ruyalardır

uzun ömür mutlu evlilik ve evlat demektir.

sende zaten agaçta bebek eli görmüşssün korkulacak hiç bişey yok

harika bir ruya görmüşsün Allah hayıra çıkarsın tez zamanda gebe kalcan gibi geliyo banaaaaaa :32::32::32::32::32:

Kızlarrr sizce bunlar nee bakıyım bulabilicek msinizzzz :21::21::21::52:

$003_1384_NP6931-2.webp

Back
X