• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Fallen ozeline bak cnm :16:

:1::1:

yaa bende kapalıyım eşarp çanta kıyafet tarzı bir şey alsam öyle şeyleri sırf ona özel bir hediye olarak görmüyor bende kullandığım için :52::52:

ev eşyalarından da hediye olarak hiç hoşlanmaz :1::1:

en güzeli takı oluyor kaç zamandır takı alırım hep :12::12:

şey düşündüm acaba güzel bir kolye yada bileklik yanına da pijama takımı mı alsamm :26:

çok ddeeeşik bir kombinasyon oldu eylülll bence annenin yaşına göre güzel bir yüzük olabilir :23:

çok ddeeeşik bir kombinasyon oldu eylülll bence annenin yaşına göre güzel bir yüzük olabilir :23:

olsunnn :1::1: 42 yaşında annem süslüdür biraz o yüzden takı diyorumm :9::9:

pijamayı da kardeşim adına alırım işte güzel olmaz mii :1::1::23:

:19::19::19::19::19: isyağnnn napıyosun :51:

yemekten geldimm bacımm can sıkıntısı napayımm..
sen napıosunnn..
kv aramış akşama napıosunuz diye..
dicektimm kocama giycem jartiyer striptiz yapıcam diye ama sustumm bir doğum gününde de rahat bırak yaa..
nese dedim hiçbirşey yapmıyoruz diye..hiçbirşeyide üstüne bastıra bastıra söledim..çıkıştada işim var 1 saat dedim..yemeğe falan gelmesin diye..
çaya gelelimmi pastada alır geliriz dedi..buyrun gelindedim..
sinir oldumm:47::47:

yemekten geldimm bacımm can sıkıntısı napayımm..
sen napıosunnn..
kv aramış akşama napıosunuz diye..
dicektimm kocama giycem jartiyer striptiz yapıcam diye ama sustumm bir doğum gününde de rahat bırak yaa..
nese dedim hiçbirşey yapmıyoruz diye..hiçbirşeyide üstüne bastıra bastıra söledim..çıkıştada işim var 1 saat dedim..yemeğe falan gelmesin diye..
çaya gelelimmi pastada alır geliriz dedi..buyrun gelindedim..
sinir oldumm:47::47:

bende öyleee :12::12:

ayyyyy onlarda yaa sürekli onlarla mı kutlıycaksınız yaniii :41::41::41::41:

keşke dışarıya çıkıcaz deseydin canımm gelmeselerdi sizde dışarda pastanızı yerdiniz :31::31:

bende öyleee :12::12:

ayyyyy onlarda yaa sürekli onlarla mı kutlıycaksınız yaniii :41::41::41::41:

keşke dışarıya çıkıcaz deseydin canımm gelmeselerdi sizde dışarda pastanızı yerdiniz :31::31:

geçen yıl öle yaptım..ertesi gün doğru eşime gitmiş kv ağlamış..karın beni istemedi ben seni o kadar büyüttüm doğum gününde yanında olamıcammı falan dite..
eşimi iyi bir doldurmuş..bu sene hiçbirşey yapmamaya karar vermiştim zaten haketmiyor çünkü..

geçen yıl öle yaptım..ertesi gün doğru eşime gitmiş kv ağlamış..karın beni istemedi ben seni o kadar büyüttüm doğum gününde yanında olamıcammı falan dite..
eşimi iyi bir doldurmuş..bu sene hiçbirşey yapmamaya karar vermiştim zaten haketmiyor çünkü..

evlilik yıl dönümünden bahsediyorsak eger KV ne yuhhhhh diyorum

off çok kötüü :50::50:

yaşlılar nedne bu kadar anlayışsız oluyo ki başbaşa kutlamak istiyorsunuz belki :31::31:

anladım canım ne diyim bu akşam gelsinler o zaman sende hiç eşine ölze bir şey yapma onlar varken de surat as eşine gittiklerinde bakalım ne diyecek :19::19:

BEN CELDUMMMM ÇOK SİNİRLİYİM :ssz::ssz::ssz::ssz:

bende bendeee:47::47::47:

evlilik yıl dönümünden bahsediyorsak eger KV ne yuhhhhh diyorum

yok canım eşimin doğum günü...evlilik yl dönümü olsa asla kabul etmem zatennn:47::47:

off çok kötüü :50::50:

yaşlılar nedne bu kadar anlayışsız oluyo ki başbaşa kutlamak istiyorsunuz belki :31::31:

anladım canım ne diyim bu akşam gelsinler o zaman sende hiç eşine ölze bir şey yapma onlar varken de surat as eşine gittiklerinde bakalım ne diyecek :19::19:

zaten öle yapıcamm..
çıkıştada arkadaşımla buluşcamm..
bir işim var birde kahve içerim..
o zamana kv lerde gelmiş olur..
önemsemicemm yanii:19::19:

bende bendeee:47::47::47:

yok canım eşimin doğum günü...evlilik yl dönümü olsa asla kabul etmem zatennn:47::47:

zaten öle yapıcamm..
çıkıştada arkadaşımla buluşcamm..
bir işim var birde kahve içerim..
o zamana kv lerde gelmiş olur..
önemsemicemm yanii:19::19:

evett hatta onlarlar geldikten bir zaman sonra git eve ana oğul kutlasınlar bakalım :19::19:

sinir bozucu bir drum yaa eşinde şaşırır ama kesinn :ssz::ssz:

dogum gunu için haklı olabilir.ben bir şey demezdim heralde.ama önceden kutlamıyor şimdi kıymete bindiyse orası ayrı

Son düzenleme:
Back
X