julia ve melekleri

Günaydın Kızlarrrr
selam bacılar
isyancım selam,helal olsun,dediğini yaptın valla

sanırım çalışıyor kızlar yoğunlar. bende temizliğimi bitirdim cayımı demledim muhabbete geldim. nasılsın ?

çok şükür canım kötü bir gece geçirdim,idare etmeye çalışıyomm yerinde olmak isterdim şu annn

bend eiyiyim canım şükür temizlik bitti ütü bitti çayımı demleytim oturuyprum öyle. ne var ne yok anlatsana ?

hayır olsun inşallah neden kötü bir geceydi anlatmak ister misin ?
midemdeki kramplar,bulantı ateş basması yatırmadı beni,ağlaıyom sürekli,atlet değiştiriyom geceleri,kafamı yastığa koyup rahat uyumayı özledim baya hastalık gibi geçiyor,Rabbim sana da nasip etsin,ağrısız sızısız tabiiii e bi de kabusların üstüne sabah kalk işe gel
selam eylülüm nasılsın bakalım

insallah hayırlısı ile banada nasip eder 6 aydır bekliyorum ama o testlerde tek çizg, görmek üzüyor artık beni. rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin insalah

Kızlar el emekleri adlı bölüme konu açtım bakınn bir belki ilgilenen olurrr

Son düzenleyen: Moderatör:
insallah hayırlısı ile banada nasip eder 6 aydır bekliyorum ama o testlerde tek çizg, görmek üzüyor artık beni. rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin insalah
inşallah bacım,ama hatırlarsan düşünmüyomuş gibi yapacaktık

kızlar çok yoğunum akşama gelinde konusalım bol bol

canıım üzülme sakın stres falan yapma öle şeyler çok etkiliyo bebek işini mümkün olduğunca rahat olmaya çalış allahım sanada nadip eder inşallah hayırlısıyla

film izlemeyi sevenlere fimler söleyim..
daha doğrusu tek bir kişi sölicem o adamın tüm fimlerini izleyin ben öle yapıyorum..mükemmel mükemmel...
AAMİR KHAN...

3 İDİOTS
TAARE ZAMAN PAR
GHAJİNİ ....ve daha var filmi baya ben bu üçünü izledimm

dün akşam ghajiniyi izledim hala etkisindeyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…