selam bacılarGünaydın Kızlarrrr
isyancım selam,helal olsun,dediğini yaptın vallabirşeyy olmadı...
saat 8 de annesigil geldi..pastalarını kestiler..yediler saat 9 buçuk gibi kalktılar..
eşim arkamda dolandı..
diyorki hediye yokmuu..
bende gösterdim avuç içimi yala sen dedimmbaya üzüldü..
sonra gece 12 den sonra bir tane el çantası aldım diyanamadım verdimm..acayip sevindi..
bu sana ceza olsun dedim..
ama bundan sonra böle dedim..sadece annenler gelcek gitcek özel birşey yok sana dedim..kıçımı döndüm uyudummm...
kızlar topik cok durgunlaştı . ne yapıyorsunuz kimse konusmuyor
hayır olsun inşallah neden kötü bir geceydi anlatmak ister misin ?çok şükür canım kötü bir gece geçirdim,idare etmeye çalışıyomm yerinde olmak isterdim şu annn
nasılsın eylül nerelerdesiniz bugun kimse yok yahu
nasılsın eylül nerelerdesiniz bugun kimse yok yahu
midemdeki kramplar,bulantı ateş basması yatırmadı beni,ağlaıyom sürekli,atlet değiştiriyom geceleri,kafamı yastığa koyup rahat uyumayı özledimhayır olsun inşallah neden kötü bir geceydi anlatmak ister misin ?
selam eylülüm nasılsın bakalım
insallah hayırlısı ile banada nasip eder 6 aydır bekliyorum ama o testlerde tek çizg, görmek üzüyor artık beni. rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin insalahmidemdeki kramplar,bulantı ateş basması yatırmadı beni,ağlaıyom sürekli,atlet değiştiriyom geceleri,kafamı yastığa koyup rahat uyumayı özledimbaya hastalık gibi geçiyor,Rabbim sana da nasip etsin,ağrısız sızısız tabiiii e bi de kabusların üstüne sabah kalk işe gel
selam eylülüm nasılsın bakalım
inşallah bacım,ama hatırlarsan düşünmüyomuş gibi yapacaktıkinsallah hayırlısı ile banada nasip eder 6 aydır bekliyorum ama o testlerde tek çizg, görmek üzüyor artık beni. rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin insalah
kızlar çok yoğunum akşama gelinde konusalım bol bol
insallah hayırlısı ile banada nasip eder 6 aydır bekliyorum ama o testlerde tek çizg, görmek üzüyor artık beni. rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin insalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?