julia ve melekleri

canıım üzülme sakın stres falan yapma öle şeyler çok etkiliyo bebek işini mümkün olduğunca rahat olmaya çalış allahım sanada nadip eder inşallah hayırlısıyla
hiç bir sorun yokmuş dr gittim ama nedense strese giridm yani olmadıgı için 6 ay geçti. hala bekliyorum her ay sacma sapan belirtilere kendimi kaptırıyorum diyorum bu ay tuttu sanırım test yapıyorum tek çizgi moral alt üst oluyor resmen

aynı bennnnn

neden böyle anlamadım valla pufff bebişşşşşşş olsun isyaaaaaannnnnnn

olcakk inşş makabi olucakk..
benim yumurtlama dönemim sanırım şimdii
..
çalışma yapıyoruz ama sonrası fos çıkıyor..çok üzülüyorum be yaaa

bacılar ben de neler kurdum aynı psikoliji inanın,evlendim evleneli 12-15 test olmuştur,ama tahmin etmediğim ay oldu,Rabbim size de bu sirprizi nasip etsi,6 aya kadar normal dedi dr inşallah tez zamanda canlar

neden böyle anlamadım valla pufff bebişşşşşşş olsun isyaaaaaannnnnnn

bacılar ben de neler kurdum aynı psikoliji inanın,evlendim evleneli 12-15 test olmuştur,ama tahmin etmediğim ay oldu,Rabbim size de bu sirprizi nasip etsi,6 aya kadar normal dedi dr inşallah tez zamanda canlar

sen kaç ayda hamiş kalmıştınn kızz..daha önce sorduysamm affolaaa

biz evlendiğimizden beri hiç düşünmedik ama şu6 aydır öyle bir istek gedi ki böyle bebeişler ilğimi çekmeye basladı vs vs eşimde bende cok itiyoru zinsallah nasip olur birde rahim filminden sonra bir iki ay daha cabuk olabiliyormus bu ay bende cektirdim insallah bir süpriz olur da olur . rabbim isteyen kimsenin kucagnı boş bırakmasın

canımm ben ilk gebelik düşündüğümde muayene olmak için doktora gittiğimde doktorum bana ilk 1 yıl oladabilir olmayadabilir 1 yıla kadar normal 1 yıldan sonra olmassa bakarız demişti çok şükür o kadar sürmedi gebe kalmam ama kuzenim 1 yılı gecti mesela hamile kalması korunmayada baglı yanı ılaç falan içiyosan o biraz geç sürüyo gebelik hem dediğim gibi streslede alakalı gercekten hamile kalmak üzerinde çok büyük etkisi var o yüzden rahat olmaya çalışman lazım tamamen psikoloji yani üzme kendini

iyiyim balıımm napıyım işten geldim yoruldum bugunn pooff sende ne var ne yok kuzum

aynen cnm bendeee işten geldimm iş çıkışııı alışverişe gitttimmm benimkinin kazağı kalmamıştı ona kazak aldımm kendime kazak aldımm

ohh yeni yeni cicilerr gülerek iyi günlerde giyinin inşallahh

inşallah cnmmm annesi istanbulda yanlız başınaa antonyomm ben alıyorum ihtiyaclarınııı iştee birbirimize yetmeye calışıorum kuzum bnm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…