kıslaaarrrr ne var ne yok bakalııımmm akşama görüşeliiimmm
hiç bir sorun yokmuş dr gittim ama nedense strese giridm yani olmadıgı için 6 ay geçti. hala bekliyorum her ay sacma sapan belirtilere kendimi kaptırıyorum diyorum bu ay tuttu sanırım test yapıyorum tek çizgi moral alt üst oluyor resmencanıım üzülme sakın stres falan yapma öle şeyler çok etkiliyo bebek işini mümkün olduğunca rahat olmaya çalış allahım sanada nadip eder inşallah hayırlısıyla
hiç bir sorun yokmuş dr gittim ama nedense strese giridm yani olmadıgı için 6 ay geçti. hala bekliyorum her ay sacma sapan belirtilere kendimi kaptırıyorum diyorum bu ay tuttu sanırım test yapıyorum tek çizgi moral alt üst oluyor resmen
aynı bennnnn
neden böyle anlamadım valla pufff bebişşşşşşş olsun isyaaaaaannnnnnn
hiç bir sorun yokmuş dr gittim ama nedense strese giridm yani olmadıgı için 6 ay geçti. hala bekliyorum her ay sacma sapan belirtilere kendimi kaptırıyorum diyorum bu ay tuttu sanırım test yapıyorum tek çizgi moral alt üst oluyor resmen
bacılar ben de neler kurdum aynı psikoliji inanın,evlendim evleneli 12-15 test olmuştur,ama tahmin etmediğim ay oldu,Rabbim size de bu sirprizi nasip etsi,6 aya kadar normal dedi dr inşallah tez zamanda canlar
biz evlendiğimizden beri hiç düşünmedik ama şu6 aydır öyle bir istek gedi ki böyle bebeişler ilğimi çekmeye basladı vs vs eşimde bende cok itiyoru zinsallah nasip olur birde rahim filminden sonra bir iki ay daha cabuk olabiliyormus bu ay bende cektirdim insallah bir süpriz olur da olur . rabbim isteyen kimsenin kucagnı boş bırakmasın
mODELLERİ Ekledim Kızlarrr
oo ne sallanıyosun kızz
napıosun cnmmm
iyiyim balıımm napıyım işten geldim yoruldum bugunn pooff sende ne var ne yok kuzum
aynen cnm bendeee işten geldimm iş çıkışııı alışverişe gitttimmm benimkinin kazağı kalmamıştı ona kazak aldımm kendime kazak aldımm
ohh yeni yeni cicilerr gülerek iyi günlerde giyinin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?