julia ve melekleri

cnm ilk kez bu kadar net gördüm tabakta bir şeyiii

resmen 3 tane insan bir araya gelmiş bir şey üstüne tartışıyorlar ... sen neye kafanı bu kadar taktın cnmm :26: o kadar çok düşüncelerin var kiiii o kadar çok soru işaretleri var ki kafandaaaa parçalrı bir türlüüüü birleştiremiyorsun kafandaki soruyu çözemiyorsun cnmm

için kbrmış bir şey canını fazlası ile sıkmış ailevi problemlerin var cnm suan bariz net olarak görüyorum bunu ama atlatacaksınız cnm üzülmeee ...

sen bzı seylere fzla takıyorsun kafanı dikkat et cnmmm hasta olursun üzüntüden allah korusun

cnm aile içindeee eşinin yada senin ailendeee hasta biri var mı hasta yatan biri var cnmmm

gözyasın vr gizli gizli ağladığın zamanlar oluyor demi cnmm gözyası döküyorsun sennn

özlemin var sankiiii cnm senin yaaa bir şeye karsı aşırı isteyin var onun ne oldugunu sen daha iyi bilirsin tabi cnmmmm

juliam canım tesekkür ederim :) ilgin yorumun zaman ayırdıın için özellikle. ailemizde yatan biri var eşimin ananesi ameliyat oldu bel fıtıgından yanlış ameliyat olmuş felç kalma riski vardı yenidne ameliyat oldu platin felan koydular hamd olsun şimdilik daha iyi ama yatıyor .bebek isteği var acnım kafam ona cok takılmış durumda. eşimle aile kültürlerimiz cok farklı bunun biraz sıkıntısı oluyor ikimizde ben bazen eski hayatımı cok özlüyorum okul hayatımı iş hayatımı vs

rica ederim cnmmmm

bebek olur cnmmm yaaa çok istiosun rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…