Evet knuşmuştuk
Kesnlikle yapıcam en kısa zamanda hatta yılbaşına girmeden istiyoruuummmm
hmm iyi bakalım:13:
valla her tarafım ağrıyor bugün uzanıyorum öyle
üşütmüş olabilirsin kuzum dikkat et kendine
heee yaa zor ki ne zor
evlendimm çürüğe ayrıldım resmenn valla...eskiden karın ağrısı ne bilmezdim şimdi ayağım azıcık üşüsün karnım ağrırı..
hangi akla zarar evlendikk bilmemm..
anamın evindeki rahat battı herhal bana
Öyle deme kııızzz
Evlenmek için kaç takla atan insanlar var şmdi evlendiğine mi pişmansın
valla o taklaların hepsini bende attım..pişman değilim aslında ama ne bilimm yaa...arada bir yerdeyimm sanırımmmm
napıyosunuz kızlarrr
kızlar napıyonuzzzzsinirim tepemdee
o pıtırcığı az bişey de babası düşünmeliii, demin benim sinirimi zıplattı zaten,hayatımızda ne kadar olumsuzluk varsa saydı döktü,hiçbişey yoluna girmez dedi,bu durumda karısı olan adam el insaf az hassas ol beCanm skılıyo be eylolll sen napıyosn
Aaa neden kııız
Sinir yapmamalısın pıtırcığını düşün
o pıtırcığı az bişey de babası düşünmeliii, demin benim sinirimi zıplattı zaten,hayatımızda ne kadar olumsuzluk varsa saydı döktü,hiçbişey yoluna girmez dedi,bu durumda karısı olan adam el insaf az hassas ol be
Ama neden ki durup dururken mi :26:
Yoluna girmicekmişte niye hamileymişsiniz o zaman :44:
Nolcakmış
hiç sorma canm
şu an geçici bi işte öalışıyo 6 aydır işsizdi,ben kpssye hazırlansın diye yüreklendirdim,dersane araştırcaz,bende bu şans olduktan sonra umudum yok demeye başladı,ben mi sabırsızım,halim bi tuhaf
valla o taklaların hepsini bende attım..pişman değilim aslında ama ne bilimm yaa...arada bir yerdeyimm sanırımmmm
Çok takla atmamışın demekili
selam kızlar ben geldim kimler var? ne yapıyorsunuz bakalım
iyi akşamlar juliam hamd olsun iyiym canım.sen nasılsın nasıl gidiyor ?
bende kahvemi yaptım içtim falımın soğumasını bekliyorum :) eşiminde sohbeti vardı oraya gitti. tek basınas keyf yapıyorum canım o ses türkiyede basladı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?