hala tık yok bizde artık ümi,dimi kesmeye basladım sanırımçok şükür bacım,ben alışıyorum sanırım,yoksa durumlarda azalma yok pek,sen kendine dikkat et,sen hastalanırsan iyi olmazz
öyle bişey yok öyle bişey yoka canm Rabbimin ne zaman isteyeceğini,vereceğini bilmiyoz,Allah tez zamanda sana nasip etsin canımhala tık yok bizde artık ümi,dimi kesmeye basladım sanırım
öyle bişey yok öyle bişey yoka canm Rabbimin ne zaman isteyeceğini,vereceğini bilmiyoz,Allah tez zamanda sana nasip etsin canımhem ben hasta olma dedim niye aklına olumsuz şeyler getiriyonnn
haklısın juliam ama işte insan ister istemez canını sıkıyor büyütüyor herseyi kafasında. sen nasılsın juliam nasıl gidiyor? hediye aldın mı antonyoya
canım olmuyorsa bir sebebi vardır inana canını sıkma demek bu konularda olmuyor ben ne dersem diyim mutlaka sıkılacaksın üzüleceksin gece yatagına girdiğinde yalnız kalıp belki yorganın altında ağlıcaksın ama zman herseyin ilacıdır emin ol. cuma günü bir programda mustafa karatas hoca vardı. kader konusunda konustu o kadar doğru ki... insan birini öldürür kader mahkumuyum der ama yanlış sen adam öldürmüşsün kader değil katil mahkimusdur aslıdında dedi. asıl kader mahkumu evlililiktir dedi. evlenmeden öncesi ile evlendikten sonra insan cok farklı olur bir evin içibe girmeden bilmezsin dedi. bazı genc kardesler cok ısrarcı oluyorlar seviyorum illla o olucak olmazsa onsuz yapamam diyor. ama yanlış allah veriride alırda. iki kalbi birbibirne ısındıran allahtır. demem o ki juliam olmuyorsa rabbim seni cok seven sana cok mutluluk verecek bir insanla hayatını birleştirebilecek olmandandır.
hoşgeldin. nasılsın serpilkk:) hayatında erkek olupta sorunu olmayan olur mu hiç ?
hoşgeldin. nasılsın serpilkk:) hayatında erkek olupta sorunu olmayan olur mu hiç ?
bende hasta olucam sanırım cok halsizim temşzlik günümdü bugun gün boyu battanşye altında yattım oturdum.:) bu erkeklerden cektimiz ne bööyle ya cok düşüncesizlerhoşbulduk canımcımm ayy hastayım yaa günlerdirrgiremedim hiç kk ya sen nasılsın canım ne var ne yok ayy doğru dedin yanii erkeklerr!!!!!!!!
bende hasta olucam sanırım cok halsizim temşzlik günümdü bugun gün boyu battanşye altında yattım oturdum.:) bu erkeklerden cektimiz ne bööyle ya cok düşüncesizler
gecmiş olsun canım senin daha zor oluyordur hastalığın bebişten dolayı. rabbim şifa versin . insallah hemen iyi olursun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?