julia ve melekleri

hala tık yok bizde artık ümi,dimi kesmeye basladım sanırım
öyle bişey yok öyle bişey yoka canm Rabbimin ne zaman isteyeceğini,vereceğini bilmiyoz,Allah tez zamanda sana nasip etsin canım hem ben hasta olma dedim niye aklına olumsuz şeyler getiriyonnn

öyle bişey yok öyle bişey yoka canm Rabbimin ne zaman isteyeceğini,vereceğini bilmiyoz,Allah tez zamanda sana nasip etsin canım hem ben hasta olma dedim niye aklına olumsuz şeyler getiriyonnn

aklımda sürekli o konu oldugu için canım hersey ona baglanıyor nedense aklımda

makabim bu kadar üzülme cnmmm yıpratma kendini hepimizin sorunları var bazen altından kalkamıcakmısım gibi gelio sora kalk ayaga diorumm topla kendini culyaa seni böyle yıkılmış bitap düşmüş görmek isteyen insanlar var yenilme kimseye diyorum ve tutunmaya calışıorum tekrardan hayata yoksa hiç birimizin hayatı 4 4 lük değil be cnmmm sorsan şimdi bana içim kan ağlıyor ama yüzüm gülüo mutsuz oldugumu bilmesin herkes

haklısın juliam ama işte insan ister istemez canını sıkıyor büyütüyor herseyi kafasında. sen nasılsın juliam nasıl gidiyor? hediye aldın mı antonyoya

haklısın juliam ama işte insan ister istemez canını sıkıyor büyütüyor herseyi kafasında. sen nasılsın juliam nasıl gidiyor? hediye aldın mı antonyoya

aldım cnm ama bizimde antonyo ile tadımız yok bu akşam son kez evine gidicem evinde ise konusucam onunla olmayacaksaaa artık bu işe bir son vericemmm tmm cok seviorum ama bazen mantık da devreye girmeli olmuosa olmuyoırdur ben yanındayken cok mutluyum ama en ufacık bişiyde gemileri yakan biri sanki ilişkiyi tamamen bitirmiş gibi davranıyor buda beni yıpratıyor bilmiorum cnm ben nikah masası beklerken sonumuz ayrılık sanırımmm hayırlısı ne diyim

Son düzenleme:
canım olmuyorsa bir sebebi vardır inana canını sıkma demek bu konularda olmuyor ben ne dersem diyim mutlaka sıkılacaksın üzüleceksin gece yatagına girdiğinde yalnız kalıp belki yorganın altında ağlıcaksın ama zman herseyin ilacıdır emin ol. cuma günü bir programda mustafa karatas hoca vardı. kader konusunda konustu o kadar doğru ki... insan birini öldürür kader mahkumuyum der ama yanlış sen adam öldürmüşsün kader değil katil mahkimusdur aslıdında dedi. asıl kader mahkumu evlililiktir dedi. evlenmeden öncesi ile evlendikten sonra insan cok farklı olur bir evin içibe girmeden bilmezsin dedi. bazı genc kardesler cok ısrarcı oluyorlar seviyorum illla o olucak olmazsa onsuz yapamam diyor. ama yanlış allah veriride alırda. iki kalbi birbibirne ısındıran allahtır. demem o ki juliam olmuyorsa rabbim seni cok seven sana cok mutluluk verecek bir insanla hayatını birleştirebilecek olmandandır.

artık öyle düşünüorum cnm suan sana yazarken bile zorlanıorum gözlerim dolu dolu amaa yapamıorum cok üzülüorum cnm bende normal insanlar gibi bir aşk istiorum bir gün iyi isem 3 gün kırgın olmak isstemiorum hatamda daa beni korusun kollasın istiorum bir hatam oldumu sırt cevirmesin bana istiorummm artık zamana bıraktım napim unutmam lazım haklısın gündüzler geçio makabimde geceler çok fena yaa o yüzden yanlız kalmamaya calışıorummm

canım bu dönemler yalnız kalmamaya dikkat et zaten .kalabalık ol hep ister arkadas aister aile cevrenle farklı konularda muhhabbet etmeye calış kafanıdagıtmaya calış canım benim. yemin ederim bu acıyı yasayan bilir ben cok iyi anlıyorum seni. şimdi yine taamam bi sekilde devam ediyor ama evlilikte böyle olmaz canım. inana bana cok daha zor olur hersey.. her tartışmada arkasını dönüp giderse yada seni üzerse böyle sürekli ortada senin bi hatan olmadan zor canım benim.

konuya dan diye girdimm kızlar ya kusura bakmayınn artıkın...
juliaaa hiçbirşey için kendini zorlama olmuyorsa olmuyordur ve emin ol vardır bir hayır..
demesi kolay biliyorum...ama inan sonra vazgeçmediğine pişman olmak daha zor...
otur iyice ne derdi varsa konuşun hal olmuyorsada en azından bir süre ayrı deneyin..
belkide iyi gelecek size ayrılık..
biraz zamana ihtiyacınız var tabiki..herley pat diye bitmez..kalbin acıcak gözlerinden yaşlar süzülcek ama zamanla geçecek arkadaşımmm

hoşbulduk canımcımm ayy hastayım yaa günlerdirr giremedim hiç kk ya sen nasılsın canım ne var ne yok ayy doğru dedin yanii erkeklerr!!!!!!!!
bende hasta olucam sanırım cok halsizim temşzlik günümdü bugun gün boyu battanşye altında yattım oturdum.:) bu erkeklerden cektimiz ne bööyle ya cok düşüncesizler

bende hasta olucam sanırım cok halsizim temşzlik günümdü bugun gün boyu battanşye altında yattım oturdum.:) bu erkeklerden cektimiz ne bööyle ya cok düşüncesizler

ayy dikkat et kuzum yaa valla garip bi virüs bu sefer dolaşan mahvediyor kaçgündür kendime gelemedim ailecek hastalardayız dinlenmeye çalış boşver işi gücü dicem oda olmuyo hasta hasta yaptım valla bende iş güç napıcan valla yorum yok yanı artık bu erkeklere aklıl sır ermiyor anacım

gecmiş olsun canım senin daha zor oluyordur hastalığın bebişten dolayı. rabbim şifa versin . insallah hemen iyi olursun .

gecmiş olsun canım senin daha zor oluyordur hastalığın bebişten dolayı. rabbim şifa versin . insallah hemen iyi olursun .

sagolasın balımm yaa evet zor geçiyo ilaç falan alamıyorumyaa napalım artık katlanıcaz inşallahh kuzum teşekkür ederim iyi dileklerin için

kimseler yok galiba topikte

herkes işteydi ya canım mesaileri bitmiştir akşam gelir sanırım herkes yeniden .bend eyemek hazırlıcam kocacım gelir birazdan hazır olsun yemek o gelince. öpüyorum canım gecmiş olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…