julia ve melekleri

Hamd olsun canjm iyiyim.niye ban yedin
ne oldu niye sıkkın canın

bdv ye konu aççtım canım eskiden çoook önceden kısa süre görüştüğüm biri faceden mesaj göndermiş mutlu seneler falan diye sinirim bozuldu ya sevgilim görseydi diye

bdv ye konu aççtım canım eskiden çoook önceden kısa süre görüştüğüm biri faceden mesaj göndermiş mutlu seneler falan diye sinirim bozuldu ya sevgilim görseydi diye

EYLÜL ENGELLEYEBİLİRSİN O KİŞİYİ cnmm ayarlardan

EYLÜL ENGELLEYEBİLİRSİN O KİŞİYİ cnmm ayarlardan

biliyorum canım ama engellersem sevgilim dirak farkeder kabak gibi bir tek o engelli olunca ne bu şimdi der sonuçta off julia şoka uğradım yaa ne amaçla atıyor kiii şikayet ettim işe yarar mı :26:

sağol canım hoşbuldum

pek iyi değilim yaa gereksiz insanın biri moralimi bozduu sen nasılsın

çok şükür eylülüm konunu okudum,sıkma canını baştan bi kontrol et gizlilik durumuna bişeyi gözden kaçırmışsındır bence

çok şükür eylülüm konunu okudum,sıkma canını baştan bi kontrol et gizlilik durumuna bişeyi gözden kaçırmışsındır bence

ettim defalarca ama bilgisayarla uğraşanlar böyle şeyler yapabilir diyolar bilmiyorum ya durduk yere sinirim bozuldu inşallah bi daha atmazz

biliyorum canım ama engellersem sevgilim dirak farkeder kabak gibi bir tek o engelli olunca ne bu şimdi der sonuçta off julia şoka uğradım yaa ne amaçla atıyor kiii şikayet ettim işe yarar mı :26:

ay cnm yaaa zor ben bile tırstımmmm vallaa dikkatli ol cnmm

sıkıldım çok yaaaa nerdesiniz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…