• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

cocuk demi eminim öyledir cnm yaaaa küçücük uzun kıvır kıvır saçlı bir kızım olsun :16::16::nazar:

yaa benim kızım öle işte görsen bal gibi yani uzun değil saçları ama sarısın ve kıvır kıvır o zaman darısı senın başına ben şimdi erkek olsun istiyoruum ama kız çocugunun yerı farklı tabi :))

yaa benim kızım öle işte görsen bal gibi yani uzun değil saçları ama sarısın ve kıvır kıvır o zaman darısı senın başına ben şimdi erkek olsun istiyoruum ama kız çocugunun yerı farklı tabi :))

allah bagıslasın sana evladını cnmmm bende istiorum yaaaaaaa :16::16:

rabbim bana da nasip etsin cnmmmm inşallah :16::16::nazar::17:

allah bagıslasın sana evladını cnmmm bende istiorum yaaaaaaa :16::16:

rabbim bana da nasip etsin cnmmmm inşallah :16::16::nazar::17:

amiiinnn inşallah canımmmmmm:16::16::16::16: tatlım ben kaçmak zorundayım kızımı uyutucam birazda yemek olayları sen hergün burda oluyomusun gene yazışalım daha sana sitemizi vercem :))))))))))))

selamm.julia cım kısa bi aradan sonra geldim gene .)) nasılsın bakalım?? sende bursada oturuyormussun smdı okudum .) bıde kız cocuk ıstıomussun cok seker :16:

amiiinnn inşallah canımmmmmm:16::16::16::16: tatlım ben kaçmak zorundayım kızımı uyutucam birazda yemek olayları sen hergün burda oluyomusun gene yazışalım daha sana sitemizi vercem :))))))))))))

tmm cnm genelde akşamları burdayım her zaman beklerim :16::16:

selamm.julia cım kısa bi aradan sonra geldim gene .)) nasılsın bakalım?? sende bursada oturuyormussun smdı okudum .) bıde kız cocuk ıstıomussun cok seker :16:

istiyorum ama daha evli değilim :1::1:

Back
X