- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşasıın başardıımmm![]()
yaşasıın başardıımmm![]()
yaaa 5dk.bir atabilirsiniz yazıyor hemen cvp yazamıyorum bu ne yahuuu![]()
arka arkaya msj atabilmen için pro olman lazım cnm yani bnm gibi nickin kırmızı olmalı![]()
ahahahahhhhhhaahah benim daha epey yolum var desene :)))) poffffff napsakki acaba gerginliğini yok etseekkk
erkek arkadasım ararsa geçer![]()
ayy kıyamam ara tabikide konu ne bilmyorum ama aramayıpta napcak kıss arıycak tabıı![]()
işi var ama suan yolda aramaz kiii cnmmm![]()
hımmmmm anladım ama olsunn şöle düşün bulduğu ilk fırsatta arıyacakktır seni tatlıımmmm![]()
hımmmmm anladım ama olsunn şöle düşün bulduğu ilk fırsatta arıyacakktır seni tatlıımmmm![]()
tatlım ben çıkıyorum şimdilik hoşcakal yarın akşam buralarda olursan yazısırız gene olur mu iyi akşamlar bu arada umarım bir an önce sevgilin arar rahatlarsın :))))))))))))))))))))))))))))9
günaydın kızlar![]()
bende istiyorum pro olmaktaaa bakalımmm çok fazla bir getirisi de yok ki yaaa yazı tipinden başkaa![]()
görünmez olarak gezinebiliosun kampanyadan yararlkanıosun haaa bide suan pro üye olan herkese esmer şekerim fal bakıo ve şiddetle tavsiye ederim cnmmm![]()
Selamgörünmez olarak gezinebiliosun kampanyadan yararlkanıosun haaa bide suan pro üye olan herkese esmer şekerim fal bakıo ve şiddetle tavsiye ederim cnmmm![]()
ilerleyen günlerde düşünüyorumm
ne falı buuu esmerim falcı mı kızzzz![]()
Selam
kampanya derken , hangi kampanya bu ? Benim haberim yok ki ? :44:
Esmer muhtesem fal bakiyor cnm demedi deme
Hosgeldin cnmm![]()