julia ve melekleri

hımmmmm anladım ama olsunn şöle düşün bulduğu ilk fırsatta arıyacakktır seni tatlıımmmm:16::16::16:

tatlım ben çıkıyorum şimdilik hoşcakal yarın akşam buralarda olursan yazısırız gene olur mu iyi akşamlar bu arada umarım bir an önce sevgilin arar rahatlarsın :))))))))))))))))))))))))))))9

tatlım ben çıkıyorum şimdilik hoşcakal yarın akşam buralarda olursan yazısırız gene olur mu iyi akşamlar bu arada umarım bir an önce sevgilin arar rahatlarsın :))))))))))))))))))))))))))))9

tmm cnm görüşürüzzz gene :!6: burda olurum akşam :16:

bende istiyorum pro olmaktaaa bakalımmm çok fazla bir getirisi de yok ki yaaa yazı tipinden başkaa :51::51::52:

görünmez olarak gezinebiliosun kampanyadan yararlkanıosun haaa bide suan pro üye olan herkese esmer şekerim fal bakıo ve şiddetle tavsiye ederim cnmmm :16::16:

görünmez olarak gezinebiliosun kampanyadan yararlkanıosun haaa bide suan pro üye olan herkese esmer şekerim fal bakıo ve şiddetle tavsiye ederim cnmmm :16::16:

ilerleyen günlerde düşünüyorumm :23::23::23:

ne falı buuu esmerim falcı mı kızzzz :1::1::1:

Selam :3:

kampanya derken , hangi kampanya bu ? Benim haberim yok ki ? :44:

Back
X