laaaa girer girmez dua etmeye basladıııııı yanlış girseee yanlış oldu kusura bakma diyip çıkmak varken neden dua etsin
okudu okudu sende dua etmeye devam et kavuşcan en sonunda sevdiğine merak etme diyip arkasına dönüp gitti ben sok
acaba seni korktumak için bilerek mi yaptı ilk aklıma bu geldı :44:
ne bilim cnm yaa tanıdığım biri deil :26:
korkutmak için yaptıysa başardı üst kata cıkıp çay alamıorummm
aynen cnm yaaaa
korkma kız hem kötü bişeyde dememiş zatenn:2:
kötü bişi demedi de sabah sabah biri kapıdan girip dua edip cıkınca tuhaf oluyor işte ne bilim şaşırdımm
orası öyle tabi
mesaj geliyo her alıntıda :2::2:
laaaa girer girmez dua etmeye basladıııııı yanlış girseee yanlış oldu kusura bakma diyip çıkmak varken neden dua etsin
okudu okudu sende dua etmeye devam et kavuşcan en sonunda sevdiğine merak etme diyip arkasına dönüp gitti ben sok
ay sorma cnm yaa hiç ama hiç sevmedim böle ben ö.m silmekten gına geldi içime
ide yanlızdım dükkanda o dakikacanım duaya allah razı olsun allah kabul etsin
ama herhalde biraz şey herhalde adamcağız önemseme bence etraftaki dükkanlarada girmiştir eminim
bencede beğen ve alıntı olayı çok saçma olmuş
düzelticekler sanırım :26::26: ayyyhhh
canım duaya allah razı olsun allah kabul etsin
ama herhalde biraz şey herhalde adamcağız önemseme bence etraftaki dükkanlarada girmiştir eminim
ide yanlızdım dükkanda o dakika
bu arada h.g cnmmallah kabul etsin dedim zaten arkasından ama insan biraz çekinio b
yaaa sorma eylülüm inş düzelir gerio beni bu alıntıda ö.m paralıcam ö.m yi yoksaa
ö.m
evet bende hiç beğenmedim katılmıyorum alıntıya
iyi diyelim ne olsun işteeselam canım nbr
o zaman sen sağdan ben soldan vurayım alıntıyaaa
ayyy bak ne kadar germiş ki beni bu alıntı olayı saçmalamaya basladımmmm
evett farkettim onii
kızlar bu dürüm düzelene kadar alıntı yapmayalım isterseniz mecbur kaldıkça Ö.M kutusu dolacak hemencecik yoksa
ben proyum bnm ki hemen dolmuo ama gene de sevmedim tmm alıntısız konusalım cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?