olsun çeksin biraz
kesin dinlememiş gitmiştir işe
hadi yaa ahahah dediklerini yapsaydın kız aferin sana
allahım yaaa
öğlene az kaldı yaniii
yaptık işte bu adamlar hasta olunca daha bi nazzlı oluo çay yapıom yarım saat sora kahve yap dio kahve yapıom fındık ezmesi de getir die bağıırıoçıldıricimmmm
ev almış basını gidio temizlik yaptım butun pazar bide evi kirletio soraa temizlemezsem bi de laf işitiommm her batıomus laa manyak sen çalışıosan bende çalışıom sanki her dakikaaa evde oluomm gitsemde 1 saat durup dönüom napimmm
çabık iyileşşsin yoksa paralıcam onu
allah allah madem öyle ayda bir kadın gelsin evi temizlemek için
sende iyi yapıyosun hııı ben olsam sürekli temizlemem banane
anaoom hiç çekilmez yaa ayyyhhhhh
laaa ne kadını rus hizmetçi mi getirsin bide
yolarım onu vallaaa ben arada yaparımmmmecbur yapıosun kızım televizyonu bir sildim dün simsiyah toz çıktı kömür gibi ölcez yoksa pisliktenn ben yapmazsam
öööh sende ne rusu bee :26: yaşlı teyzeler oluyor ya evlere geliyorlar öyle bişey
iyi temizle o zamannama kendi temizlik yapmıyo mu en azından haftada birr :26: benimki çok titizdir tek kalıyor şu an okuduğu şehirde haftasonları temizliyor her yeri çamarşırını ütüsünü yemeğini herşeyini yapıyor
been varım yapar mı hiç ben yokken yapıomus
çoraplarını çekyat altlarından topluom
amaninnn hiç gelemeem öyle şeylere
toplama sende bakalım ne olucak
tamam kızz
yaaa toplamazsam sarılık oluruz pislikten
geldimmmm
huuuuhuuuuu kimseler yok muuu ben geldimm :26::26:
sen kimsinnnnn
Bir garip yolcuubaktım çok sessiz kalmış ben yokken buralar bir hareketlendireyim dedimm Ben Füsun.. Sen kimsin peki :)
hoşgeldin makinam sabahtan bir kaynattık sen yoktun napıosunhuuuuhuuuuu kimseler yok muuu ben geldimm :26::26:
hoşgeldinnn
makina kım ben tanımooorumhoşgeldin makinam sabahtan bir kaynattık sen yoktun napıosun
heyoooo şekerimmmm
juliii
makina kım ben tanımooorum
napıyosun şekerimmm
ladyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?