julia ve melekleri

Cnm bnm ben zaten suan aile sirketimizde calisiyorum yonetici ve muhasebeci olarak :16: calisirim buyuk ihtimalle :16:
Aranızda sorun yaratmayacaksa en güzeli , zaten aile şirketiymiş ne güzel :nazar:

selamlar Eylül , canın mı sıkkın ?

çok tesekkür ederim insallah dediğiniz gibi olur
İnşallah olur merak etme , zamanı gelince gelir size meleğiniz .
Kıskanc evet cnm ama dozu asmadigi surece hosuma da gidiyor o halleri :1:
evet bende öyle düşünürüm aslında hafif kıskançlık güzeldir , hoşuma gider benim de hafif olmak koşuluyla tabi .

Gerçi benim ki çok kıskanç değil zaten :1:

İnşallah olur merak etme , zamanı gelince gelir size meleğiniz .

evet bende öyle düşünürüm aslında hafif kıskançlık güzeldir , hoşuma gider benim de hafif olmak koşuluyla tabi .

Gerçi benim ki çok kıskanç değil zaten :1:

Belkidaha bekariz kiskancligi ondandir cnm :1::1:

Makabi ailerle aynı şehirdemisiniz ?

Son düzenleme:
kara habercimisin kizim sen :1::1:

ilk iki sene kadar kıskançlık devma etti bizdede tek basına dışarı çıkmama bile izin vermezdi arkadaslarımın hiç biri ile görüşmeme izin vermiyordu . şimdilerde daha normal mesela zaman herseyin ilacıdır. zmanala hersey yoluna girer düzelir allahın izni ile

Kızlar şarjım bitmek üzere şimdilik çıkıyorum , sonra görüşürüz

hiç kimse sorunsuz değildir sorunumuz hiç olmadı idyen insan yalan söylüyordur bence. düğün alışverisinde vs sıkıntılarımız olmuştu . vs vs derken ilk zmanalarda mesafeliydik ne kadar ben anne o kızım desede mesafe vardı ama suan sıkıntımız yok gelirler giderler. biz eşimle gideriz . allah yokluklarını göstermesin anne babalarımızın . arada eşim oldugu için onlarda degerli oluyorlar benim için.

ilk iki sene kadar kıskançlık devma etti bizdede tek basına dışarı çıkmama bile izin vermezdi arkadaslarımın hiç biri ile görüşmeme izin vermiyordu . şimdilerde daha normal mesela zaman herseyin ilacıdır. zmanala hersey yoluna girer düzelir allahın izni ile

Ay zor be oyle dee :31:
:27::27::27: Yok tatlım Allah mutlu etsin . Dedik ya hafif olursa güzel diye . Hazırlıklı ol babında :1:
Oyyy oyyy icim rahatladi :60:
Kızlar şarjım bitmek üzere şimdilik çıkıyorum , sonra görüşürüz

Tmm cnm gorusuruz :16:

Aşırı kıskançlık zor bence , sen yine şanslısın normale dönmeye başlamış eşin .
Allah mutluluğunuzu bozmasın .

4c27ef86c4991e75a6b41dd13da955fb.gif.pagespeed.ce.urBOT86sGS.gif
Eki Görüntüle 890185

hiç kimse sorunsuz değildir sorunumuz hiç olmadı idyen insan yalan söylüyordur bence. düğün alışverisinde vs sıkıntılarımız olmuştu . vs vs derken ilk zmanalarda mesafeliydik ne kadar ben anne o kızım desede mesafe vardı ama suan sıkıntımız yok gelirler giderler. biz eşimle gideriz . allah yokluklarını göstermesin anne babalarımızın . arada eşim oldugu için onlarda degerli oluyorlar benim için.

Karı koca bir birine iyi , anlayışla oldu mu sorunlar olsa da çözülür . Yeter ki saygı sevgi , bitmesin , değerler yitirilmesin .
Ben kendi akrabalarımı nasıl seviyorsam , eşimde doğal olarak seviyor . Empati kurmak gerek. Diyorum ya bence orta da köyü niyet olmasın yeter ki .

Ay zor be oyle dee :31:

Oyyy oyyy icim rahatladi :60:

Tmm cnm gorusuruz :16:

İçini ferah tut canım , Allah ın izniyle çok güzel günler bekliyor sizi .

Sırf yazmak işin teli şarja taktım açılsın diye bekledim

Keyifli muhabbetler size kızlar :16:

Back
X