• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Perdemi araladım camdan karın yağışını seyrediyorum. Birde baktım ki kış topiği açılmış. Bir selam vereyim dedim. Karlı muhteşem bir Kayseri gününden herkese merhaba (:

Perdemi araladım camdan karın yağışını seyrediyorum. Birde baktım ki kış topiği açılmış. Bir selam vereyim dedim. Karlı muhteşem bir Kayseri gününden herkese merhaba (:

ahhh bir biz kar göremedikkk :25::25::25:

Nasil guzel bir hitapti bu boyle bursadan da kayseriye selam cnm :16: aramiza hosgeldin :16:
bisküvi yedim sabah öğle yemeği vakti yaklaşıyorr :39::39::39:

Kız bisküvi ile kahvalti mi olur :26:

Nasil guzel bir hitapti bu boyle bursadan da kayseriye selam cnm :16: aramiza hosgeldin :16:

Kız bisküvi ile kahvalti mi olur :26:

iş yerinde anca bu kadarrr :2:

bazen poğaça aşıyorum bazen evden sandviç getiriyorum falan öyle iştee :39:

sen çalışıyor muydun canım :126::126::126::126:

Sen atla yanıma gel eylul05 , hem kar görmüş olursun hem de ben sana enfes bir kahvaltı hazırlarım (:

Hoşbuldum julia (:

Bende gormedim daha cnm yaaaa :43:

:30::30::30:

uludağ da olmak vardı şimdiii
199ar.gif
:9:

iş yerinde anca bu kadarrr :2:

bazen poğaça aşıyorum bazen evden sandviç getiriyorum falan öyle iştee :39:

sen çalışıyor muydun canım :126::126::126::126:

Ben calisiyorum cnm muhasebeciyim :16: ama ben peynir zeytin domates salatalik olmazsa olmazim :16:

Sen atla yanıma gel eylul05 , hem kar görmüş olursun hem de ben sana enfes bir kahvaltı hazırlarım (:

Hoşbuldum julia (:

Nasilsin cnmm yas kac bu arada :16:

yeni üye oldum ve evde canım sıkılırken baktım hava cok soguk ve burada kış topiği acılmış sohbetinizde cok icten ve sıcak geldi bende sohbetinizde olmak istedim konyadan sevgiler:):9:

Konya kayseri istanbul bursa yurdumun insanlari hosgelmissiniz :16:

Oy toplayan siyasetciler gibiii oldum be :1:

evlenmeden calışıyordum uzman finansal güvence danışmanlıgı yapıyordum . eşim çalışmamı istemediği için nişanlı iken ayrıldım işten ev hanımıyım. 2,5 yıllık evliyim

Son düzenleme:
evlenmeden calışıyordum uzman finansal güvence danışmanlıgı yapıyordum . eşim çalışmamı istemediği için nişanlı iken ayrıldım işten ev hanımıyım. 2,5 yıllık evliyim

Buyuk ihtimalle bnm de sonum senin gibi olacsk :1:

Back
X