He yaa yemiş banı kim bilir naptıı uslu dur diyom dinlemiyor kiii
kuşum h.g ben dün kırmızı lacoste cantayı aldım lacivert olan satılmış
Hayırlı olsun kuzum
Lacivert için üzüldüm ya.Ben yandan bağlı alıyorum hep birde normal alayım dedim.Modelde az çok aklımdaki lacosta ki gibiydi.O da renk yoktu
Ne zaman gelecek hangi siteden aldın bu ara.
Bende bugün avm de bakındım bi ara.Pierre cardinin çantaları bana baktı ben onlara baktım bakıştıkbeğendiğim çanta 399 liraydı zaten evde pinekleyen bi insanım veremem o kadar para
Çokta güzelmiş culiyakırmızı dedin ama bu sanki kırmızı gibi değil fotoda mı böyle çıktı.
selamlar hatunlar
Selam limonum hoş geldin
kuzu ben kk dan bit pazarından aldım
kızz 1 kez kullanmış bu çantayı harç parası için satmak zorunda kalmış nomalde 200 tl bu çantanın fiyatı ben kargo dahil 51e alıorum
Ya bende dün 45 deyince herlade orjinal değil dedim şaşırdım.Ay kk da öyle bölümlerde mi var.
ışıktandır cnm ama bu renkte olsa kabulum
selam cnm iyiyim sen nasılsın
hoşbulduk:d kitabımı bitirdim bi selam çakayım dedim
yok orjinal cnm evet bit pazarı var bende bir ara kullanmadıgım ürünlerimi koyayım dıorum belki birinin işine yarar hem
Güzel ama kuzu
Ne okuyordun limonum bende Adam Faweri geçte olsa farkedip kitaplarını okumaya başladım şimdi Empatideyim süper bir şey.Ara vermek zorunda kaldım Aof nin sınavları yüzünde
Hmm bi ara bende inceleyeyim güzel şeyler oluyor demek ki
Ne okuyordun limonum bende Adam Faweri geçte olsa farkedip kitaplarını okumaya başladım şimdi Empatideyim süper bir şey.Ara vermek zorunda kaldım Aof nin sınavları yüzünde
cidden güzel cnm
bende kürk mntolu madonnayı okuyacagım
tek tek incele cnm cidden güzel parçalar çıkıo
kaikeni bitirdim canım gelesene kitp konularına gaza geliyorsun. ya benimde aöf sınavım var yine çalışmadan gireceğim bıraksam mı diye ciddi ciddi düşünmeye başladım:26:
ışıktandır cnm ama bu renkte olsa kabulum
selam cnm iyiyim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?