julia ve melekleri

kuşum h.g ben dün kırmızı lacoste cantayı aldım lacivert olan satılmış

Hayırlı olsun kuzum

Lacivert için üzüldüm ya.Ben yandan bağlı alıyorum hep birde normal alayım dedim.Modelde az çok aklımdaki lacosta ki gibiydi.O da renk yoktu

Ne zaman gelecek hangi siteden aldın bu ara.

Bende bugün avm de bakındım bi ara.Pierre cardinin çantaları bana baktı ben onlara baktım bakıştık beğendiğim çanta 399 liraydı zaten evde pinekleyen bi insanım veremem o kadar para

kuzu ben kk dan bit pazarından aldım
kızz 1 kez kullanmış bu çantayı harç parası için satmak zorunda kalmış nomalde 200 tl bu çantanın fiyatı ben kargo dahil 51e alıorum

kuzu ben kk dan bit pazarından aldım
kızz 1 kez kullanmış bu çantayı harç parası için satmak zorunda kalmış nomalde 200 tl bu çantanın fiyatı ben kargo dahil 51e alıorum

Ya bende dün 45 deyince herlade orjinal değil dedim şaşırdım.Ay kk da öyle bölümlerde mi var.

Ya bende dün 45 deyince herlade orjinal değil dedim şaşırdım.Ay kk da öyle bölümlerde mi var.

yok orjinal cnm evet bit pazarı var bende bir ara kullanmadıgım ürünlerimi koyayım dıorum belki birinin işine yarar hem

ışıktandır cnm ama bu renkte olsa kabulum

selam cnm iyiyim sen nasılsın

Güzel ama kuzu

hoşbulduk:d kitabımı bitirdim bi selam çakayım dedim

Ne okuyordun limonum bende Adam Faweri geçte olsa farkedip kitaplarını okumaya başladım şimdi Empatideyim süper bir şey.Ara vermek zorunda kaldım Aof nin sınavları yüzünde

Güzel ama kuzu

Ne okuyordun limonum bende Adam Faweri geçte olsa farkedip kitaplarını okumaya başladım şimdi Empatideyim süper bir şey.Ara vermek zorunda kaldım Aof nin sınavları yüzünde

cidden güzel cnm

bende kürk mntolu madonnayı okuyacagım

Hmm bi ara bende inceleyeyim güzel şeyler oluyor demek ki

tek tek incele cnm cidden güzel parçalar çıkıo

kaikeni bitirdim canım gelesene kitp konularına gaza geliyorsun. ya benimde aöf sınavım var yine çalışmadan gireceğim bıraksam mı diye ciddi ciddi düşünmeye başladım:26:

cidden güzel cnm

bende kürk mntolu madonnayı okuyacagım

tek tek incele cnm cidden güzel parçalar çıkıo

Kürk mantolu madonna da çok güzel.İlk başlarda sıkılmıştım anlamamıştım ama kitap sonradan açılıyor.

kaikeni bitirdim canım gelesene kitp konularına gaza geliyorsun. ya benimde aöf sınavım var yine çalışmadan gireceğim bıraksam mı diye ciddi ciddi düşünmeye başladım:26:

Surrenderin bi konusu vardı onu takip ediyordum canım.Sanırım her gün yazmak mecburi imiş oarayadanben arada yazamıyordum hali ile devamsızlık oluyordu Başka konuda var mı hiç bakmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…