Haberde vermesdin değil mi
Bende ne yapamadım diyorum BDV ye bakmadım
beyazı duruo bunun kaçırma cnm ben laciverti içinde ö.m attım eger varsa onuda alcammm ama satıldı die biliorumm beyaz lacostem var bnm olmasa onuda alırdım 3 tanesi bir çanta fiyatı değil kızın elinde sarısı var bide cnm hardal sarısı ihtiyacın varsa resimleri var bende
Kimki o merak ettim bakdündü galiba yazdım birine. ben a diyorum o b anlıyor. ne desek aynı yanıt. bugün yine konu açmış hiç bulaşmadım.
ama dayanamam yazarım birazdan
Yok kuzum lacivert lazım banasağol kuzum yinede
Kimki o merak ettim bak
Ayyy şuan yarılıyorum resmenbir üyenin eşi dans etmesini istiyormuş üyeden buda sormuş nasıl yaparım diye.Bizde espirisine şu direkle yapılan dansları varya onu önerdik buda diyorki evde direk yok kolon var kolon olurmu
oleceğimm yarebbiimm
Yok kuzum lacivert lazım banasağol kuzum yinede
Kimki o merak ettim bak
Ayyy şuan yarılıyorum resmenbir üyenin eşi dans etmesini istiyormuş üyeden buda sormuş nasıl yaparım diye.Bizde espirisine şu direkle yapılan dansları varya onu önerdik buda diyorki evde direk yok kolon var kolon olurmu
oleceğimm yarebbiimm
lacostenin sıfırını almyya kalksan 200 tl den aşagı bulamazsın kuzu
martı kaşlı bodurhanbiliyorsundur kesin dans olayını merak ettim
Yok ayol başka marka olsun farketmez ama hoşuma gitsin birde lacivert lazım bana
Hee hatırladım hatırlamazmıyım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=684806&page=4&p=33615915&posted=1#post33615915
Link bu bi oku öldm ya
aaa Fetibor pasta yapan arkadaş bu hatırladım
ben çıkıorum kızlar herkese iyi geceler
Ay sen iyi hatırlıyorsunbu oydu dimi fetibörcu dalga geçiyor ya hangi dengesizse neydi görüncen ahaha dengesiz yaa
tatlı rüyalar culiimm
patatezli böreğinden de kıl çıkmıştı hatırlarsan kv. çimdirmişti
Bildiğin bizle dalga geçiyor bu ayol başka bir anlamı yok bi insan bu kadar saftirik olamaz dimi
ben saf olduğuna inanıyordum ancak bir arkadaş yakalamış patatez fetibor filan yazıyor ama canı isteyinde de ekini ayırıyor demiş. o mesajdan beri bende dalga geçtiğini düşünüyorumBDV de geyik yasak olmasa konuları tam şenliklenir de ban yeme korkusuna tutuyor herkes kendini
Ben 2010 dan beri üyeyim ve geçen aya kadar uyarı bile almamıştım.Geçen de bir konuda dayanamadım geyik yaptım uyarı aldım sonra farklı bir konuda ters cevap verdiğim için ban yedimsicil kirlendi daha da tutamıyorum kendimi gel de geyik yapma tam geyiklik konular
ben daha hiç ban yemedim:18:
Lİlişim nasılsın cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?