julia ve melekleri

Haberde vermesdin değil mi

Bende ne yapamadım diyorum BDV ye bakmadım

dündü galiba yazdım birine. ben a diyorum o b anlıyor. ne desek aynı yanıt. bugün yine konu açmış hiç bulaşmadım.
ama dayanamam yazarım birazdan

Yok kuzum lacivert lazım bana sağol kuzum yinede

dündü galiba yazdım birine. ben a diyorum o b anlıyor. ne desek aynı yanıt. bugün yine konu açmış hiç bulaşmadım.
ama dayanamam yazarım birazdan
Kimki o merak ettim bak
Ayyy şuan yarılıyorum resmen bir üyenin eşi dans etmesini istiyormuş üyeden buda sormuş nasıl yaparım diye.Bizde espirisine şu direkle yapılan dansları varya onu önerdik buda diyorki evde direk yok kolon var kolon olurmu
oleceğimm yarebbiimm

lacostenin sıfırını almyya kalksan 200 tl den aşagı bulamazsın kuzu

martı kaşlı bodurhan biliyorsundur kesin dans olayını merak ettim

ben çıkıorum kızlar herkese iyi geceler

Bildiğin bizle dalga geçiyor bu ayol başka bir anlamı yok bi insan bu kadar saftirik olamaz dimi

ben saf olduğuna inanıyordum ancak bir arkadaş yakalamış patatez fetibor filan yazıyor ama canı isteyinde de ekini ayırıyor demiş. o mesajdan beri bende dalga geçtiğini düşünüyorum BDV de geyik yasak olmasa konuları tam şenliklenir de ban yeme korkusuna tutuyor herkes kendini

Ben 2010 dan beri üyeyim ve geçen aya kadar uyarı bile almamıştım.Geçen de bir konuda dayanamadım geyik yaptım uyarı aldım sonra farklı bir konuda ters cevap verdiğim için ban yedim sicil kirlendi daha da tutamıyorum kendimi gel de geyik yapma tam geyiklik konular

ben daha hiç ban yemedim:18:

ben daha hiç ban yemedim:18:

Bende böyle diyordum. Mune bi gün şey dedi böyle diyenler bir müddet sonra ban yiyor dikkat et felan.Hakşkaten de öyle oldu banla tanıştık çok geçmeden o yüzden sende dedin ya yakındır dikkat et

Ama BDV de takılıpta ban yememek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…