julia ve melekleri

dideemmmm sen çalışıyomusun napıyosun canıım tabi bu ara evlilik hazırlıkları vardır sende

evet canım çalışıyorum Casper bilgisayarların satışını yapıyorum satış elemanıyım yani gerçi onun dışında yaptığım şeylerde varda öyle diyelim genel olarak. evet çeyiz hazırlıkları içerisindeyim bir listem var aldıkça çiziyorum hayaller hayaller hayaller.... :)

yüzüklerimizi almış bu hafta cnm alyanslarımızı vverdi amaaa hala icraat yok evlenme teklifindeee

ben alyansı taktığım halde alamadım gerçi yıllar önce almıştım ama o sayılmaz :) doğum günüme 2 ay var doğum günümde yapmayı planlıyor mesajlarında gördüm bununla ilgili arkadaşıyla konuşmuş çok heyecanlandım :)

ammaaaaa hazılığı ayrı mkeyiff sevgili dönemi ayrı keyiiff evilik ayrı bi keyiif allah mutluluklarımızı daim etsin canıımmmm valla güzel telaşlar didemcim

ay nasıl heyecanlısındır şimdi

erkek olurdsa Kaan istiyoruum amaa kız olursa hiç bişe yok aklımızdaa

kız olsursa buğlem koy :!6:

ammaaaaa hazılığı ayrı mkeyiff sevgili dönemi ayrı keyiiff evilik ayrı bi keyiif allah mutluluklarımızı daim etsin canıımmmm valla güzel telaşlar didemcim

Aynen öyle canım çok heyecanlı herşey herşeyi severek beğenerek onu kullandığımı hayal ederek alıyorum bazen bir korku kaplamıyor değil içimi bambaşka bir hayat yeni bir hayat bazende bir an önce 9 ay geçsin kendi evimde olayım istiyorum yeni evimde sevdiğimle birlikte

kesinlikle öle tamamiyle bambaşka bir hayata geçiyosun ama bir süre sonra sanki hep bu hayattaymışın gibi oluyor anlaştıktan ve sevdikten sonra herşey çok güzeell canıım allahım mutlu mesut etsiin

kesinlikle öle tamamiyle bambaşka bir hayata geçiyosun ama bir süre sonra sanki hep bu hayattaymışın gibi oluyor anlaştıktan ve sevdikten sonra herşey çok güzeell canıım allahım mutlu mesut etsiin

Amin canım hepimizi mutlu etsin Allahım

julia diye hitap edelim o zaman :) kendini boğaz köprüsünden atmana gerek kalmaz başlarsın sende çeyiz hazırlıklarına ben burdan destek olurum sana o zaman gelsin hele :)

culi diyebilirsen sende bana cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…