görcezzzzzzzzzzzz bakalımmm[
kim bilir ne süprizler yapcaktır sanaaaa
culi diyebilirsen sende bana cnmmm
görcezzzzzzzzzzzz bakalımmm[
kim bilir ne süprizler yapcaktır sanaaaa
yaparmı ki gerçekten bak hevesleniorum :2:
tamam culi ben şimdi çıkıyorum kızlar malum yarın iş banyoya da girmem lazım kendinize çok dikkat edin görüşmek üzere bu arada şu mesajımı 50ye çıkarıp evlenme teklifini yazmam lazım :)
tamam culi ben şimdi çıkıyorum kızlar malum yarın iş banyoya da girmem lazım kendinize çok dikkat edin görüşmek üzere bu arada şu mesajımı 50ye çıkarıp evlenme teklifini yazmam lazım :)
yarın akşama hallederiz cnmmm
iyi geceler
tamam tatlım görüşmek üzere sende kendine dikkat et bekliyoruz bak evlenme teklifi anlatmanı hyarın gel gene görüşelim akşam
yaparmı ki gerçekten bak hevesleniorum :2:
bence yapar yanii ben öle düşünüyoruummyapsınlar hemde yapmalılar yaniiii dimiiiiii
evlenme teklifine 2 ay var ama anlatacağım size merak etmeyin :) bakalım nasıl bir teklif gelecek
bence yapar yanii ben öle düşünüyoruummyapsınlar hemde yapmalılar yaniiii dimiiiiii
ypar yaparımmmm sever o beniiii
ayyy hadi bakalıımmm yarın olsuun :))) çok severim bölesi şeyleriii
ypar yaparımmmm sever o beniiii
ahahahhhhh severim siziii juliiii yeni yıl geliyoorrrr var mı plan hediye işlerii
ahahahhhhh severim siziii juliiii yeni yıl geliyoorrrr var mı plan hediye işlerii
işte bende onu düşünüorum ne alsam die sevdiceğimebi eğlence mekanına gideriz sanırım cnm
nasılsınız kızlaaar yetişemedim çok hızlısınız:)
kızammmm nerelerde geziosun sen
nasılsınız kızlaaar yetişemedim çok hızlısınız:)
işte bende onu düşünüorum ne alsam die sevdiceğimebi eğlence mekanına gideriz sanırım cnm
kızammmm nerelerde geziosun sen
o kadar yönlerndirme yaptık baksana siteye bir sürü şey var ahahahahahahahahahah
o kadar yönlerndirme yaptık baksana siteye bir sürü şey var ahahahahahahahahahah
kız sen baya hızlandın haaaaa daha hızlı msj yazıosun artık
kız sen baya hızlandın haaaaa daha hızlı msj yazıosun artık
yaaaa ne sandın kızıımmmm sayende hız kazandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?