ya ama ama ama yetişemyorum yeniyim hızınıza alışmaya çalışıyorumm aaaaiiyi takipçi değilmiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ama ama ama yetişemyorum yeniyim hızınıza alışmaya çalışıyorumm aaaaiiyi takipçi değilmiş![]()
yok galibabiz de daha yeni barıştık küstük 1 haftadır :))
ayıplı bişey değilse sor kız gerçi bu topic toptan ayıplı oldu artık![]()
sidik yarıştırıyoz![]()
gerçekler bunlar kuzumsev sev bunlarııı
![]()
ben de doktura gittim stil doktor boğazıma baktı "abovv" dedi![]()
kız bakcam orayada ban yeemekten korkuommuhabbeti kaçırcam burda
kara = siyah![]()
neyse barıştıysanız no problem, önceden biz çok küserdik,
daha doğrusu eşim küser uzatırdı sorun oluştururdu olmadık şeyleri bile, artı birde benim hiç küsme hakkım yok gibiydi nerdeyse
, şimdi o kadar yapmıyo, zamanla oturuyo galiba bazı şeyler.
sevindim barıştığınıza:)
soracağımda yok ayıplı falan değil:)
geçen bi psikolog söylerken duydum tvde; "insan kendine güvendikten sonra bu dünyada başaramayacağı şey yoktur" dedi, sencede bu böylemi? güven bu denli mühimmi hayatta....
herşeyin bi yeri zamanı var kızııııım![]()
beni kastediyo![]()
aynen ya hatta küsüşmüyoz bile diyo ki nasılsa barışcaz nasılsa ayrılmıcaz boşanmıcaz niye uzatıyoz
mantıklı diyorum öpüşüp barışıyoz
ay bence çok genelleme olmuş şu an hiç felsefi modda değilim kendine güven çok önemli orası doğru da şimdi bakışlarımla arabayı eritemem dimi kendime güvenerekkapasite de mühim
STİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİL Allahım altıma yapcam bekaretli ne kızım ya bakire denir ona![]()
![]()
Öyle bekretli onun kibekaret değil."bekret" ne bilmiyorum ki bekret her neyse öyle olacaktı galiba
o manaya şaptım be
![]()
![]()
Sorun sende sen haberdar edicen ne biçim topik sahibisin![]()
![]()
yorumları okusan zaten çişi en uzağa fırlatırsın ben zor tutuyorum![]()
ya ama ama ama yetişemyorum yeniyim hızınıza alışmaya çalışıyorumm aaaa![]()
kurucam bak biraz daha beklersemneyse barıştıysanız no problem, önceden biz çok küserdik,
daha doğrusu eşim küser uzatırdı sorun oluştururdu olmadık şeyleri bile, artı birde benim hiç küsme hakkım yok gibiydi nerdeyse
, şimdi o kadar yapmıyo, zamanla oturuyo galiba bazı şeyler.
sevindim barıştığınıza:)
soracağımda yok ayıplı falan değil:)
geçen bi psikolog söylerken duydum tvde; "insan kendine güvendikten sonra bu dünyada başaramayacağı şey yoktur" dedi, sencede bu böylemi? güven bu denli mühimmi hayatta....
herşeyin bi yeri zamanı var kızııııım![]()
Niye aboww cust :26::26::26:
Beğenmedim espiriyi![]()
değiştir
![]()
aynen ya hatta küsüşmüyoz bile diyo ki nasılsa barışcaz nasılsa ayrılmıcaz boşanmıcaz niye uzatıyoz
mantıklı diyorum öpüşüp barışıyoz
ay bence çok genelleme olmuş şu an hiç felsefi modda değilim kendine güven çok önemli orası doğru da şimdi bakışlarımla arabayı eritemem dimi kendime güvenerekkapasite de mühim
STİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİL Allahım altıma yapcam bekaretli ne kızım ya bakire denir ona![]()
![]()
biri de bekretler kovalasın seni yazmış![]()
kocaman çiş yazdım baksaymış heee
iyi beee![]()
eşin doğru söylüyo, benimki kendine aşırı güvendiğinden sorun çıkıyo demekki:)))))
aşırı güvende demek iyi değil, egoya giriyo......
deli cesareti derler ya o hesap sanki.
hımm tamam sorumun cevabını da aldım sanırım:)
teşekkürler....
aslında psikolog doğru söylüyo, güven olmazsa olmaz, güven olunca diğerleride bi şekilde geliyordur zannımca:)
yani hayatta başarılı olursun demek istemiş, yanlış ifade etmiş biraz galiba o psikolog, çünkü hayatta herkes herşeyi başaramaz, öyle bişey yok yani bence.
![]()
Cust olayı çözdüm
Kısa hemen anlamadan olursa;bekret
Yavaş yavaş anlaya anlaya olursa;bekaret
Bekret bekaretin ani hali![]()
yazımı bile kısa burdan şapmış arkadaş
![]()
Yeni şeyler öğreniyoruz kızım burda ooo dur daha![]()
Hhahah manyak topiğin toptan çişini getirecen![]()
Len bir günde şu topikte adam akıllı şeyler konuşulsun ne bileyim;
Felsefe bilim atom parçalayalım ahahahaz klas olalım salon çizgisi bulalım
![]()
bendeee biri bize anlatsınn bu durumuu:26:Ya nasıl anlamadan pat diye oluyor ben hala ordayım :26: Bunu cidden merak ediyorum :26:
bendeee biri bize anlatsınn bu durumuu:26:![]()
![]()
Cust olayı çözdüm
Kısa hemen anlamadan olursa;bekret
Yavaş yavaş anlaya anlaya olursa;bekaret
Bekret bekaretin ani hali![]()
yazımı bile kısa burdan şapmış arkadaş
![]()
Yeni şeyler öğreniyoruz kızım burda ooo dur daha![]()
Hhahah manyak topiğin toptan çişini getirecen![]()
Len bir günde şu topikte adam akıllı şeyler konuşulsun ne bileyim;
Felsefe bilim atom parçalayalım ahahahaz klas olalım salon çizgisi bulalım
![]()
ne konuşuyonuz
![]()
bendeee biri bize anlatsınn bu durumuu:26:![]()
Ya nasıl anlamadan pat diye oluyor ben hala ordayım :26: Bunu cidden merak ediyorum :26:
yaşasın hala bekreyim o zaman![]()
Ya nasıl anlamadan pat diye oluyor ben hala ordayım :26: Bunu cidden merak ediyorum :26: