• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

yok galiba :D biz de daha yeni barıştık küstük 1 haftadır :))

ayıplı bişey değilse sor kız gerçi bu topic toptan ayıplı oldu artık :60:

neyse barıştıysanız no problem, önceden biz çok küserdik,
daha doğrusu eşim küser uzatırdı sorun oluştururdu olmadık şeyleri bile:41::41:, artı birde benim hiç küsme hakkım yok gibiydi nerdeyse:63:, şimdi o kadar yapmıyo, zamanla oturuyo galiba bazı şeyler.
sevindim barıştığınıza:):34:

soracağımda yok ayıplı falan değil:):1:
geçen bi psikolog söylerken duydum tvde; "insan kendine güvendikten sonra bu dünyada başaramayacağı şey yoktur" dedi, sencede bu böylemi? güven bu denli mühimmi hayatta....

sidik yarıştırıyoz :60:

:60::60:

gerçekler bunlar kuzum :60: sev sev bunlarııı :60:

herşeyin bi yeri zamanı var kızııııım:63::63::63:

daha doğrusu eşim küser uzatırdı sorun oluştururdu olmadık şeyleri bile:41::41:, artı birde benim hiç küsme hakkım yok gibiydi nerdeyse:63:, şimdi o kadar yapmıyo, zamanla oturuyo galiba bazı şeyler.

geçen bi psikolog söylerken duydum tvde; "insan kendine güvendikten sonra bu dünyada başaramayacağı şey yoktur" dedi, sencede bu böylemi? güven bu denli mühimmi hayatta....

aynen ya hatta küsüşmüyoz bile diyo ki nasılsa barışcaz nasılsa ayrılmıcaz boşanmıcaz niye uzatıyoz :27:

mantıklı diyorum öpüşüp barışıyoz :27:

ay bence çok genelleme olmuş şu an hiç felsefi modda değilim kendine güven çok önemli orası doğru da şimdi bakışlarımla arabayı eritemem dimi kendime güvenerek :60: kapasite de mühim :27:

STİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİL Allahım altıma yapcam bekaretli ne kızım ya bakire denir ona :60: :60:

aynen ya hatta küsüşmüyoz bile diyo ki nasılsa barışcaz nasılsa ayrılmıcaz boşanmıcaz niye uzatıyoz :27:

ay bence çok genelleme olmuş şu an hiç felsefi modda değilim kendine güven çok önemli orası doğru da şimdi bakışlarımla arabayı eritemem dimi kendime güvenerek :60: kapasite de mühim :27:

STİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİL Allahım altıma yapcam bekaretli ne kızım ya bakire denir ona :60: :60:

Öyle bekretli onun ki :27::27: bekaret değil."bekret" ne bilmiyorum ki bekret her neyse öyle olacaktı galiba :60: o manaya şaptım be :60: :60:

Sorun sende sen haberdar edicen ne biçim topik sahibisin :63: :63:

kocaman çiş yazdım baksaymış heee :63::60:

yorumları okusan zaten çişi en uzağa fırlatırsın ben zor tutuyorum :60:

ayennn vallaaa :60:

ya ama ama ama yetişemyorum yeniyim hızınıza alışmaya çalışıyorumm aaaa:9:

oy kuzummmm :16:

kurucam bak biraz daha beklersem :60:
Niye aboww cust :26::26::26:

Beğenmedim espiriyi :63: :63: değiştir :27::27:

iyi beee :60:

eşin doğru söylüyo, benimki kendine aşırı güvendiğinden sorun çıkıyo demekki:)))))
aşırı güvende demek iyi değil, egoya giriyo......
deli cesareti derler ya o hesap sanki.

hımm tamam sorumun cevabını da aldım sanırım:)
teşekkürler....
aslında psikolog doğru söylüyo, güven olmazsa olmaz, güven olunca diğerleride bi şekilde geliyordur zannımca:)
yani hayatta başarılı olursun demek istemiş, yanlış ifade etmiş biraz galiba o psikolog, çünkü hayatta herkes herşeyi başaramaz, öyle bişey yok yani bence.

biri de bekretler kovalasın seni yazmış :60:

:60: :60:

Cust olayı çözdüm

Kısa hemen anlamadan olursa;bekret
Yavaş yavaş anlaya anlaya olursa;bekaret :27::27:

Bekret bekaretin ani hali :60: :60: yazımı bile kısa burdan şapmış arkadaş :60: :27::27::27:

Yeni şeyler öğreniyoruz kızım burda ooo dur daha :60: :60:

kocaman çiş yazdım baksaymış heee :63::60:

iyi beee :60:

Hhahah manyak topiğin toptan çişini getirecen :60: :60:

Len bir günde şu topikte adam akıllı şeyler konuşulsun ne bileyim;

Felsefe bilim atom parçalayalım ahahah :60: az klas olalım salon çizgisi bulalım :60:

eşin doğru söylüyo, benimki kendine aşırı güvendiğinden sorun çıkıyo demekki:)))))
aşırı güvende demek iyi değil, egoya giriyo......
deli cesareti derler ya o hesap sanki.

hımm tamam sorumun cevabını da aldım sanırım:)
teşekkürler....
aslında psikolog doğru söylüyo, güven olmazsa olmaz, güven olunca diğerleride bi şekilde geliyordur zannımca:)
yani hayatta başarılı olursun demek istemiş, yanlış ifade etmiş biraz galiba o psikolog, çünkü hayatta herkes herşeyi başaramaz, öyle bişey yok yani bence.

Dimi yani iq düşük olsun istediği kadar kendini tavanda görsün iq testinde 140 alabilir mi adam alamaz ama kastettiği şeyi anlamışsın sen zaten =)

Cust olayı çözdüm

Bekret bekaretin ani hali :60: :60: yazımı bile kısa burdan şapmış arkadaş :60: :27::27::27:

Felsefe bilim atom parçalayalım ahahah :60: az klas olalım salon çizgisi bulalım :60:

yaşasın hala bekreyim o zaman :9::9::9::9:

Ya nasıl anlamadan pat diye oluyor ben hala ordayım :26: Bunu cidden merak ediyorum :26:

:32::32::32::32:ne konuşuyonuz:32::32:

bendeee biri bize anlatsınn bu durumuu:26::1:

:1::1:

bence olabilir, her vücud bir değildir, kimi hassas kimliktedir kimide vurdum duymazdır, o hesap bence bu da, kişiden kişiye değişirdir bence bu durum.

Cust olayı çözdüm

Cidden öyle mi ya..

Bekret, bekaretin ani halimi oluyor..

Yahu bir tane konusu daha var o kızın , büyü ile kendine bağlamak istiyor çocuğu..

Yani durum cidden vahim :37:

Back
X