• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Niye ki canım ya bence içini karartma öyle hem vakit geçer senin için dha iyi olur :31:

Bnmki deanın resmi ekranda nolcak senin dean aşkın diyo bana :27::27::27::27:

benim vardı da bu sefer o de jennifer lopez koydu ben kıskanmadım ya güzel kadın diyorum :27::27: kızım ya bana supernatural gibi bi dizi söylesene Allah aşkına hiçbişey tutmuyo yerini :(

benim vardı da bu sefer o de jennifer lopez koydu ben kıskanmadım ya güzel kadın diyorum :27::27: kızım ya bana supernatural gibi bi dizi söylesene Allah aşkına hiçbişey tutmuyo yerini :(

Harbi tutmuyo araya girince falan özlemden 1. sezondan başlıyorum 3 defa başa geldim nerdeyse bitince napıcaz bilmiyorm :52::52::52:

Hiç bitmesin jensen'la jared orda yaşlansın yaaaaaaaaaaaaaaa :27::27:

:3::3::3::3: :27:

Yine mi kahve içiyorsunnnnn kafein sende bilgelik yapıyooooo:7:

İçmiyorum ama içerim birazdan aklımdan geçiyordu :ssz::ssz: :9: Erkek arkadaşımda çok içiyormuş la bilmiyordum :36::36: :9:

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi yaşadın o zaman nicom.. :52: Çocuk bol içiyo , yarın bir gün evlendiğiniz de döl israfı olmayacak desene ..:52::52::52:

:27::27::27: Sen çok fenasın kızım ona da dedim bu durumu tamam sen azalt diyo :9: kendi içmeye devam etcek. Ee tabi sigara kahvesiz gitmez. :19: az değil.

:27::27::27: Sen çok fenasın kızım ona da dedim bu durumu tamam sen azalt diyo :9: kendi içmeye devam etcek. Ee tabi sigara kahvesiz gitmez. :19: az değil.

Onlar içecek biz içmeyeceğiz.Ben zaten içmiyordum az işte..

Aşk olsun ayol ne fenalığımı gördünnnnnn :19:

Onlar içecek biz içmeyeceğiz.Ben zaten içmiyordum az işte..

Aşk olsun ayol ne fenalığımı gördünnnnnn :19:

Ben de sigara kullanmam ama o kullanır ben adını ağzımı alsam kızar böyle bir bencillik yok :26:

Döl israfı falan ne ayaksın sen :9:

Ben de sigara kullanmam ama o kullanır ben adını ağzımı alsam kızar böyle bir bencillik yok :26:

Döl israfı falan ne ayaksın sen :9:

Hahaha iremmmmm asıl sen çok fenasın bak takılı kaldın o konuyaaaaaa :52: Hayatın gerçekleri bunlar..
Kız arkadaşlarımla oturduğumda biri iğrenç bir espri yaptığında ben onlara hep derim ' döl israfısınız başka bir şey değilsiniz '' diye..:52:
Onlarda ilk duyduklarında çok bozulmuşlardı , ama bunda bir şey yok mizah çerçevesinden bakalım..

Kız avatarın ne öyle :53::53::53:

Aboooooowww altın açılacak şimdi kapa kapaaaa:53::53::53::53:

Benimki de sigaranın yanında mutlaka bir şey içer, hiç görmedim sadece sigara içtiğini.. :7:

Hahaha iremmmmm asıl sen çok fenasın bak takılı kaldın o konuyaaaaaa :52: Hayatın gerçekleri bunlar..
Kız arkadaşlarımla oturduğumda biri iğrenç bir espri yaptığında ben onlara hep derim ' döl israfısınız başka bir şey değilsiniz '' diye..:52:
Onlarda ilk duyduklarında çok bozulmuşlardı , ama bunda bir şey yok mizah çerçevesinden bakalım..

Kız avatarın ne öyle :53::53::53:

Aboooooowww altın açılacak şimdi kapa kapaaaa:53::53::53::53:

Benimki de sigaranın yanında mutlaka bir şey içer, hiç görmedim sadece sigara içtiğini.. :7:

Sadece dalgalanıyor bir şey yok :27::27: Öylesine koydum zaten dur :27:

Bilmiyorum da bu rahatlığın beni benden alıyor :23::23:

Back
X