• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Biz bizeyiz şurda..

Bu soruyu sana çok mutlu bir şekilde sorucammm
Sevgililer gününde napıcaksınnnnn :12::12::12::12:

Valla canım ben öyle özel günleri kutlamayı aman aman seven biri değilim ama kutlayana da hayır demem :27: O yüzden bilemiyorum :9:

Kutlasan şaşardım zatennnnnnnnnnnn aykırı kişilik seniii...:19::19::19::19:

Ne yapayım bizim odunun ne yapacağı belli olmuyor çünkü boşuna kendimi umutlandırmamım bir anlamı yok :26:

Ne yapayım bizim odunun ne yapacağı belli olmuyor çünkü boşuna kendimi umutlandırmamım bir anlamı yok :26:

Şu erkeklere odun diyenleri hiç anlamam.:19: Ne odunsuz ne de onsuz yapamıyorsunuzzzzzzz:52:

Bi çevreci olarak odunları yiyip bitirmenize anlam veyemiyorummmmmmm:19::19::19::19::19:

Şu erkeklere odun diyenleri hiç anlamam.:19: Ne odunsuz ne de onsuz yapamıyorsunuzzzzzzz:52:

Bi çevreci olarak odunları yiyip bitirmenize anlam veyemiyorummmmmmm:19::19::19::19::19:

Hadi be ordan :27: Bak bak dediği şeye bak o günler bana hep saçma geliyor para tuzağı sen şimdi böyle birinden kutlama bekler misin :19:

Nicom, bu avatarında kız içine sütyen giymemiş demi..:9::9::9::9::9: deli etcem seni..:9::9::9:

Boşuna uğraşma zaten sinir eden biri var :27: Ve gözlüklü avatar da yok sana :37:

Hadi be ordan :27: Bak bak dediği şeye bak o günler bana hep saçma geliyor para tuzağı sen şimdi böyle birinden kutlama bekler misin :19:

Hediye almanın günü olmayabilir ama olsun kutlayıverin nolcakkkk :9::9::9:

Ulan görende maddi imkanın hiç yok sanacakkk.. :9::9::9::9:

Hediye almanın günü olmayabilir ama olsun kutlayıverin nolcakkkk :9::9::9:

Ulan görende maddi imkanın hiç yok sanacakkk.. :9::9::9::9:

O öyle acıtasyon yapamaya bayılır sanki ben araba isticem senden :1:

O öyle acıtasyon yapamaya bayılır sanki ben araba isticem senden :1:

Demiiiiiiii... :52::52::52::52::52:

Benimkinden az önce mesaj geldi heyecanlandım..

Sana sevgililer gününde neler alcam görürsün dedi..

Kesin ada satın alacak herhalde hahahaha :52::52::52::52::52:

Heeyy napiyonuzz :89::89:

Demiiiiiiii... :52::52::52::52::52:

Benimkinden az önce mesaj geldi heyecanlandım..

Sana sevgililer gününde neler alcam görürsün dedi..

Kesin ada satın alacak herhalde hahahaha :52::52::52::52::52:

Beni delirtme istersen :20::20::20: :27::27: Benimkinden gelen mesaja bak senden gelen mesaja bak :26:

Beni delirtme istersen :20::20::20: :27::27: Benimkinden gelen mesaja bak senden gelen mesaja bak :26:

Artık çocuğa kendini nasıl tanıttıysan veya o nasıl seni yorumladıysa bilemiycemmmmmm:44:

Küçük şeylerden mutlu olmayacağını falan düşünüyo herhalde..:37:

Ben olsam sana pentiden çorap alırımmmmmmmmm çok seksi ve şukuleeağğğğğ:52::52::52::52::52:

Artık çocuğa kendini nasıl tanıttıysan veya o nasıl seni yorumladıysa bilemiycemmmmmm:44:

Küçük şeylerden mutlu olmayacağını falan düşünüyo herhalde..:37:

Ben olsam sana pentiden çorap alırımmmmmmmmm çok seksi ve şukuleeağğğğğ:52::52::52::52::52:

Valla daha makbule geçer :27::27:

Back
X