• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

o zaman uç kısmını yaptır yani ben ne desem yine dinlemezsin çünkü o hevesi bilirim ama kendi tonlarından çok hızlı uzaklaşma derim :52: ipek gibiydi benimkiler de ah ah :D birden sapsarı ol sonra git simsiyah ol şimdi saçlarıma bakıp ulen hakkat en güzel doğalıymış diyorum :27:

ya da yaptırcaksan göze alman lazım :D

Yoksa hint kınası mı yaksam saçıma..
Çok zararı olmaz en azından..

Yoksa hint kınası mı yaksam saçıma..
Çok zararı olmaz en azından..

Hemen söyliyim o da saça eşşek gibi yapışır sonra üstüne de boya tutmaz genelde goyförler kınalı saçı boyamaz :D

iki ucu şeyli değnek bu iş birinin riskini alıcan bacımm :D

Hemen söyliyim o da saça eşşek gibi yapışır sonra üstüne de boya tutmaz genelde goyförler kınalı saçı boyamaz :D

iki ucu şeyli değnek bu iş birinin riskini alıcan bacımm :D

Bence ben hiç riske girmiyimmm..
Benim büyük görümcemin güzellik salonu var.Orda çalışanlara saçımı kestirirken bile saçını boyatıcak kadınlara bakın boyanmamış saçlar böyle yumuşak oluyor diye örnek göstermişlerdi..

Sert saçlarım olacağına yumuşak kalsın daha iyi..

kızlAr szn faceleriniz var mıı nerden grdünüz birbirinizi:)

selamlar recep ivedik var show sa :D

ben karı olsam seni görünce bir dakka düşünmem ilk sana ..... :27::27:

ben gerçekten kötü bir takipçiyim tamam :9::9::9::52:

Gerçekten esencim ya ben dışardan gelmeme rağmen sohbete ana konuyu çözdüm sen face soruyorsun :60: :60:

culiye boşuna kızmışım ben iyi anlatamıyorsun diye:60:

selamlar recep ivedik var show sa :D

ben karı olsam seni görünce bir dakka düşünmem ilk sana ..... :27::27:

:60: annemde şimdi onu diyor recep ibedik var diye :60: ivedik değil ibedik doğru deyin anamdan daha iyimi bilceniz :27::27::27:

huhuuuuu bunu seksice söyleyince çok etkileyici oluyor biliyon mu :60: :60:

Gerçekten esencim ya ben dışardan gelmeme rağmen sohbete ana konuyu çözdüm sen face soruyorsun :60: :60:

culiye boşuna kızmışım ben iyi anlatamıyorsun diye:60:

:60: annemde şimdi onu diyor recep ibedik var diye :60: ivedik değil ibedik doğru deyin anamdan daha iyimi bilceniz :27::27::27:

huhuuuuu bunu seksice söyleyince çok etkileyici oluyor biliyon mu :60: :60:
hiç denemedim :60::60::60::60:bir sevgili bulur bulmaz deneyeceğim:60::60::60::60:

Bence ben hiç riske girmiyimmm..
Benim büyük görümcemin güzellik salonu var.Orda çalışanlara saçımı kestirirken bile saçını boyatıcak kadınlara bakın boyanmamış saçlar böyle yumuşak oluyor diye örnek göstermişlerdi..

Sert saçlarım olacağına yumuşak kalsın daha iyi..

Ya işte ne güzel benim doğal saçlarım da öyle bi renkti ki karmaydı sarılı kahveli turunculu böyle çok güzel bi karışımdı her kuaför ben bunu boyamam kıymam diyodu ya :D

poh var gibi boyattım gidip :D

kızlAr szn faceleriniz var mıı nerden grdünüz birbirinizi:)

profile ya da avatara eklenebiliyor ya oradan görüyoruz benim faceim yok kapalı :) senle neden tanışmadık hiç :)

Back
X