• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Yakışırdı yakışmasına ama artık yapcak bir şey yok (: bende çok istiyorum kızıl olmayıııı
Hemde küçüklüğümden beriiiiii
Ama nasip olmadı işte..

Tövbe de bak sakın sakın :20:

melek anlat şu kıza bak ben mavi siyah boyadım şu an saçlarım yoluk gibi :43:akıtması çok zor oluyo :20:

Tövbe de bak sakın sakın :20:

melek anlat şu kıza bak ben mavi siyah boyadım şu an saçlarım yoluk gibi :43:akıtması çok zor oluyo :20:

Ben siyaha boyamak istiyorum normal saç rengimde siyahh..
Yoluk mu durur..
Saçlarım o kadar bakımsız değil

Kızlar gördü ya..

Yoluk mu durur..

Kızlar gördü ya..

Biz görmedik bize de göster :27:

Yoluk mu durur..

Kızlar gördü ya..

bakımsızlıkla ilgisi yok canım benim saça kızıl ya da siyah boyadığında geri dönmek istersen akıtma işlemi yapılıyor kullanılan malzeme bu da saçı baya bir yakıyor yıpratıyor ben şu an steam pod denen bi bakım terapisi gibi bişeye gidiyorum düzelsin diye pifff neler kulanıyorum

bakımsızlıkla ilgisi yok canım benim saça kızıl ya da siyah boyadığında geri dönmek istersen akıtma işlemi yapılıyor kullanılan malzeme bu da saçı baya bir yakıyor yıpratıyor ben şu an steam pod denen bi bakım terapisi gibi bişeye gidiyorum düzelsin diye pifff neler kulanıyorum

Just gorusemedik hic :38::38:

Ama ben şuan saçımı siyaha boyarsam 2 sene boyatmam ki saçımı..
O zamana kadar akar gider zaten..

Önümüzdeki hafta bugünlerdeeee görürsün kısmetseee

eylül ile sevgi biliyoooo

kötü mü durur kızlar cevap verin boğarım sizi !:9:

Saçını görmeden nasıl cevap verelim :26:

[QUOTE=_Nicomedia_;33717951]Saçını görmeden nasıl cevap verelim :26:[/QUOTE]

Yahu onların cevap vermesini bekliyorum zatennn

Back
X