• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

King kinf ah onuda okuyacağım ben kingin kitapları bana göre ama şu sınavlardan hiç fırsat kalmıyor yavaş ilerliyorum kitaplarda yoksa 2 günde kitap bitiren bi insanım :31:

unutuyorum birde kitapçıya gidiyorum ben ne alacaktım oluyorum elşmde listeyle gitsem daha akıl karı :9::9:

ahahah acaba diyorum ellemesek bıkarmı :60: bu bi yerde dolacak daha :27::27:

Enee ne istiyon la gitmemi mi :63: insan sevinir gitmedim diye :63:

Hep bu teknolojiden oluyor o kitap okumamak :19:
Evet sen bi listeyle git en iyisi kitapcıda şeker dükkanına girmiş gibi oluyosun sonra :52:

anket bizim işimiz :D çok severim ya. mesela toplu mesaj atarım arkadaşlara anket oluşturum sonra sonuçları yollarım falaan

:D niçe yazıyorum orijinalini yazmak ölüm niçe ağladığında baya güzeldi. bşrde aşkın celladı iyidi. ama ben çok psikoloji kitabı okumuyorum :30::30:utanıyorum bundan

:60: :60: senin iş iyimiş ara sıra bizede anket uygula neler çıkıyor bakalım:9::9:

Tattirirsin artik banada :34:
Az cok biliyorum zaten bizim yemeklerimiz yakin onlara :56:

Ben azcik kactim, ugrarim belki sonra :3::54:

görüşürüz Dilaycığım :54::54::54:

stil özele gelll :10::10:

Geliyorum canım :10::10:

var canım link vereyim http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=582657&page=3030 surrenderin konusu :D

klonu ben sevmiştim baya sonunu söyleyeyim mi :9:

Sakın söyleme haa :27::27::27:

öenreceğin varsa canım. ya şu var yüksek falan için faydalı ama mebte feci köreliyorsun. çocuklar üzerine daha fazla araştırmalarım falan kendi çapımızda takılıyoruz :D

genelde bişeyden anlamayanların ha da çok şeyden anlayanların kullandığı eklentiki kullanıyorum :27::27: en güzel cevap bu oluyor.

ben bu son cümleni anlamadım nasıl kurdun onu bişey anlayan anlamayan falan :9:

King kinf ah onuda okuyacağım ben kingin kitapları bana göre ama şu sınavlardan hiç fırsat kalmıyor yavaş ilerliyorum kitaplarda yoksa 2 günde kitap bitiren bi insanım :31:

unutuyorum birde kitapçıya gidiyorum ben ne alacaktım oluyorum elşmde listeyle gitsem daha akıl karı :9::9:

yok kuzu yaa şaka yapıyorum neysee benim keyfim kaçtı azz çıkıyorum sonra uğrarım tekrar mucuxxx

canım netten al daha ucuz
ben bu son cümleni anlamadım nasıl kurdun onu bişey anlayan anlamayan falan :9:

şöyleki canım adam tüm terapilerde kendini geliştirmiştir baya iyidir yani eklentiki kullanır duruma göre. diğeri de üstünkörü bilir derine inmez eklentiki kullanıyorum az şundan az bundan hesabı :D :27: konuşma diliyle yazınca karmaşık oluyor

artık eskisi gibi değil arada gel yeter ben günlerdir yazmadım mesela :D

ay öyleyse olur :D yoksa ben uykusuz kalıp okuyorum ya en güzeli o oluyo biliyo musun gece :D bi de sabah kalkar kalkmaz okumayı seviyorum o yüzden olandan erken kalkıp işe gidiyorum kahve sigara kitap yapıyorum ohiyyy :D

bu arada personun dediğine katılıyorum şekerci dükkanı gibi oluyo ya

şöyleki canım adam tüm terapilerde kendini geliştirmiştir baya iyidir yani eklentiki kullanır duruma göre. diğeri de üstünkörü bilir derine inmez eklentiki kullanıyorum az şundan az bundan hesabı :D :27: konuşma diliyle yazınca karmaşık oluyor

şimdi çaktım :D ha da arayı karıştırdı ama ya daydı o sanırım :D

ay öyleyse olur :D yoksa ben uykusuz kalıp okuyorum ya en güzeli o oluyo biliyo musun gece :D bi de sabah kalkar kalkmaz okumayı seviyorum o yüzden olandan erken kalkıp işe gidiyorum kahve sigara kitap yapıyorum ohiyyy :D

bu arada personun dediğine katılıyorum şekerci dükkanı gibi oluyo ya

Sen napıyosun kız psikoo :51:

artık eskisi gibi değil arada gel yeter ben günlerdir yazmadım mesela :D

Le beni attılar oradan 2 gün yazmadım diye içime mi oturdu ne unutamıyorum :60:

Hep bu teknolojiden oluyor o kitap okumamak :19:
Evet sen bi listeyle git en iyisi kitapcıda şeker dükkanına girmiş gibi oluyosun sonra :52:

ay sorma ya persep yani büyülü bir şey kıtapçılar kitaplar hani utanmasam saatlerce kalırım ki çok uzun kalıyorum kitapçı artık ters ters bakmaya başlayınca alıp çıkıyorum:1::1:

yok kuzu yaa şaka yapıyorum neysee benim keyfim kaçtı azz çıkıyorum sonra uğrarım tekrar mucuxxx

Hayırdır Dilşahcım ya bu gece herkesin bi keyfi kaçık :26::26:

Nettende alıyordum ama kitapçıya gidip almak hep daha çok hoşuma gidiyor :9::9:

Birdeeen boşaldı burası:26::26::26:

Le beni attılar oradan 2 gün yazmadım diye içime mi oturdu ne unutamıyorum :60:

ay sorma ya persep yani büyülü bir şey kıtapçılar kitaplar hani utanmasam saatlerce kalırım ki çok uzun kalıyorum kitapçı artık ters ters bakmaya başlayınca alıp çıkıyorum:1::1:

Hayırdır Dilşahcım ya bu gece herkesin bi keyfi kaçık :26::26:

Nettende alıyordum ama kitapçıya gidip almak hep daha çok hoşuma gidiyor :9::9:

Bide kitapçıda okumaya başlıyorsan tamam bizdensin :60::60::60:

Birdeeen boşaldı burası:26::26::26:

kitap okumaya gittiler herhalde gaza gelip :D

O bir hastalıkk!!!!!

Heryerde kitap dergi allahım bugün azıcık toplayayım dedim banyodan fln bi koli kitap topladım :27:

gızım diyo ki oral kontraseptiflerin etkisini azaltır yani bu ilacı kullanmıyoz :D

mıçarken mi okuyon len :D

bizim bi hocamız vardı ben 1 ay içinde wcdeyken iki kitap bitiriyorum derdi :D ne uzun mıçıyomuşun derdik

gızım diyo ki oral kontraseptiflerin etkisini azaltır yani bu ilacı kullanmıyoz :D

bizim bi hocamız vardı ben 1 ay içinde wcdeyken iki kitap bitiriyorum derdi :D ne uzun mıçıyomuşun derdik

Hahahah ben heryerde okurum valla boş durmaktan iyidir :27::27:

O nası ilaç laa :53::53::53:

anlayan arkadaslar bi bakabilir mi :16:

:60: buradan düz mantık kurarsak geçen gecede o hızla :60: :60:

yeni bi konumuz oldu bekaretin mi gitti boşver diktir gitsin. gına geldi ya .

önce sevişcem sonra diktircem canım çekti ama sevişcek adam yok ya :31::31:

Back
X