• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Manyak bilmiyordum :60: :60: Allahtan marga şeyaptı tanıttı kendini kız geldi konuşuyor burada ne bileyim ben marga olduğunu hiç hani selamda vermiyorum tanımıyorum ya :60:

Bi ara umarım okuruz ya herkes okumuş soruyolar söylüyolar şöyle güzel böyle güzel :9::9:

Ki benim öküzcan öyle kitap okuyan bi tip değil okur ama benim gibi değil o bile okumuşsa onun altında kalmamalıyım :60: :60:

Çükler şart koruyacaz tabi :27::27:

:54::54::54::54:
Ya inanır mısın ben de hiç sevmezidm kitap okumayı..

Şu son 6 aydır falan okuyorum..

Manyak bilmiyordum :60: :60: Allahtan marga şeyaptı tanıttı kendini kız geldi konuşuyor burada ne bileyim ben marga olduğunu hiç hani selamda vermiyorum tanımıyorum ya :60:

Bi ara umarım okuruz ya herkes okumuş soruyolar söylüyolar şöyle güzel böyle güzel :9::9:

Ki benim öküzcan öyle kitap okuyan bi tip değil okur ama benim gibi değil o bile okumuşsa onun altında kalmamalıyım :60: :60:

:54::54::54::54:

:27::27::27: hahahah Hey Allahım yaaa bende geçiştirdim bliyosndur diye heryerde diyo çnkü ben margayım diye :27::27::27:

Heehhehe bi kuzu oyunu var bütün gün onun meee sini yapıyorum evde annem gülmekten ölüyo evde koyun var sanıyomuş nerden gelecekse :60::60:

Hahahahahah :60::60::60: tahmin edebliyorum o ince sesinle :60::60:

oha acılı acılı yanıma korlar mı adam seni koparıp acıtmazlar mı beni nafile yanar elim dudağım seni bana yar ederler mi diyen ablamız değil mi o ne alaka :53::53::53::53::53:

ye sama hatun hep ingilizce eğitim almış

Evet, insanlar beni müzisyen olarak tanıyor fakat ben ilk ve orta öğretimimi İngilizce müfredatlı bir okulda tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi'nde Amerikan Kültürü ve Edebiyatı okudum. On yaşımdan itibaren Önder Bali Müzik Okulu'nda müzik eğitimi aldım. İş olarak müzik yapmayı tercih ettiğimde, edebiyat profesyonel anlamda geri planda kalmış olsa da, ilgilenmekten asla vazgeçmediğim bir alandı. Çevirmenlik,

Hoşbulduk..
Azımızı hayra açalım ozaman bende dan brown'ın Cehennemini okuyorum :ssz:

:60: nazar boncuğu takalım bilgili hatunlar olarak burada durmamız büyük başarı :27::27: :nazar::nazar::nazar:

O nasıl bi kitap içeriği ne :26:

mesela neler ben j.r.tolkien okumadım hiç süper diyolar

game of thrones okumak istedim bi ara da çok fazla kitap var boşa vakit kaybı gibi geldi yani okumam gereken çok kitap var daha ondan

rus edebiyatı kesinlikle çok güzel tavsiye ederim ya hatta canım istedi okusam diye :1: çünkü bu saydıklarımız hep insanı hayatın içinden insanları anlattıkları için insanı sarıyor. ben gogolun paltosunda ağladım mesela ya çok üzüldüm hikayedeki tema da o kadar basit ki ama nasıl sardı anlamadım :43:

onu ben çok küçükkene okudum herhalde

adam fawerla beni niçin bağdaştırdın anlamadım şeyden mi psikoloji :27:

Rus edebiyatımı hiç aklıma gelmedi bu güne kadar okumak:26:

Aslında okunacak öyle güzel şeyler varki :16:

Evet canım psikolojiden.:9::9:

kızlar en sevdiğiniz ilk 5 kitabınızı yazar mısınız ????? merak ettim neler çıkacak

Nietzsche Ağladığındayı okumanı tavsiye ederim bir çırpıda bitirdim psikolojik bi roman bayılırsın :34:

bu akşam kim bakcak falıma :60:

:27::27::27: hahahah Hey Allahım yaaa bende geçiştirdim bliyosndur diye heryerde diyo çnkü ben margayım diye :27::27::27:

Aynısını yapıyorum ya bazen bakıyorum etrafıma tanrım ne zaman büyüyeceğim :27::27:
Sus kız duyanda konuşma sesimi ince sancak :36::36:

ye sama hatun hep ingilizce eğitim almış

Evet, insanlar beni müzisyen olarak tanıyor fakat ben ilk ve orta öğretimimi İngilizce müfredatlı bir okulda tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi'nde Amerikan Kültürü ve Edebiyatı okudum. On yaşımdan itibaren Önder Bali Müzik Okulu'nda müzik eğitimi aldım. İş olarak müzik yapmayı tercih ettiğimde, edebiyat profesyonel anlamda geri planda kalmış olsa da, ilgilenmekten asla vazgeçmediğim bir alandı. Çevirmenlik,

Vay be hiç bilmiyodum :27:

:60: nazar boncuğu takalım bilgili hatunlar olarak burada durmamız büyük başarı :27::27: :nazar::nazar::nazar:

evet şeker tolstoy gogol dostoyevski vs :)

her kitap bi dünya bayılıyorum okumaya canımı çektirdiniz :D

canım rus olarak suç ve ceza, karamzov kardeşler, ölü canlar, falan okudum sevdim ben ya tek sıkıntı isimler oluyor :D

canım rus olarak suç ve ceza, karamzov kardeşler, ölü canlar, falan okudum sevdim ben ya tek sıkıntı isimler oluyor :D

akaki akakiyeviç vardı yanlış hatırlamıyorsam çok fazla isim geçiyor evet :D

akaki akakiyeviç vardı yanlış hatırlamıyorsam çok fazla isim geçiyor evet :D

ya birde takma ad falan öldürmüştü. kitap topiğimizde geçen sene 15 tatilde karamzovu okumuştuk toplu 1200 sayfa afalan kafayı yemiştim :D:9:

kızlar en sevdiğiniz ilk 5 kitabınızı yazar mısınız ????? merak ettim neler çıkacak

Ben bugün seni çok anketçi gördüm canım :27:

O kadar kitap okudum ki hiç aklımada gelmiyor şimdi.

Ama bi sıralamaya sokarsam.

AÇlık oyunları serisi

Adam Fawerın kitapları

Kürk Mantolu Madonna

Yitik Cennet

Bir çift yürek.

Bunları şimdi aklıma ilk gelen ve aklımda kalan kitaplar.Ama düşünsem listede yerler çok değişir :9:

Ya inanır mısın ben de hiç sevmezidm kitap okumayı..

Şu son 6 aydır falan okuyorum..

AMA Sarınca insan sarıyor.Filmlerde öyle izlemezsin izlemezsin bi izlersin günlerce :9::9:

Ne bileyim ayol denk gelmemişim hiç ben :9::9:

Back
X