• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Haklısın biraz daha bekleyelim. Umarım kötü birşey olmamıştır.

Günaydın merhaba :3:

inş yoktur ya .

Günaydın canım.

Justtan haber yok sanırım geçmişi okudum

Aynen kuzum idare ederlerdeyim :1: geç uyandım 12 gibi başım bi tuhaf :9: uykuyuda seviyorum uyumasam olmuyor :31:
yok tatlım haber. bende bi uyusam ya tatildeyim ve uyku yok resmen

inş yoktur ya .

yok tatlım haber. bende bi uyusam ya tatildeyim ve uyku yok resmen

İnşallah bir sıkıntı yoktur iyi haberler ile gelir.Barışmışlardır ve şuan mutlu mesut kahvaltı yapıyorlardır :16:

Kuzum sen zaten ben ne zaman baksam buradasın :60: demirbaş gibi:60: uyuyormusun sen?
Birde hastaydın dinlenmiyorsunda hiç :19:

Merhaba;seninle tanışmıyoruz :1:

Evet akışta konunuzu sürekli görüyorum mahsuru yoksa güzel sohbetinize bende katılayım dedim :) Tanışalım 26 yaşındayım İzmir'den katılıyorum :12:

İnşallah bir sıkıntı yoktur iyi haberler ile gelir.Barışmışlardır ve şuan mutlu mesut kahvaltı yapıyorlardır :16:

Kuzum sen zaten ben ne zaman baksam buradasın :60: demirbaş gibi:60: uyuyormusun sen?
Birde hastaydın dinlenmiyorsunda hiç :19:

cidden uyku yok bana. bi 3-4 yıl önce acayip uyurdum ben ya:D üni 1 deyken 17-18 saat uyuduğumu biliyordum :D:1::1:

sonra bi gitti gelmiyor. ya kuzum evde takılıyorum kitap okuyasım yok hasta olduğum için bişeyde yapmıyorum. dizi ve kk modundayım.

dinleniyorum yatakta :D

Evet akışta konunuzu sürekli görüyorum mahsuru yoksa güzel sohbetinize bende katılayım dedim :) Tanışalım 26 yaşındayım İzmir'den katılıyorum :12:

Çok iyi yaptın canım ne mahsuru.Demek İzmir'in güzel kızlarındansın:23:
Bende 26 yaşındayım Samsun'dayım bekarım.:6:

cidden uyku yok bana. bi 3-4 yıl önce acayip uyurdum ben ya:D üni 1 deyken 17-18 saat uyuduğumu biliyordum :D:1::1:

sonra bi gitti gelmiyor. ya kuzum evde takılıyorum kitap okuyasım yok hasta olduğum için bişeyde yapmıyorum. dizi ve kk modundayım.

dinleniyorum yatakta :D

Oh oh dikkat et kendine de biliyorsun bu hastalık dinlenmek ister:29:

Evet canım turizm rehberliği :31::31:

Nerede okuyordun canım.Sordum biliyorum bunları ama ben aşırı unutkan bi insanın kişileri hatırlar isimleri olayları unuturum :31:

Pekiştireyim dedim nikomun bilgilerini :16: :9:

Son düzenleme:
Nerede okuyordun canım.Sordum biliyorum bunları ama ben aşırı unutkan bi insanın kişileri hatırlar isimleri olayları unuturum :31:

Pekiştireyim dedim nikomun bilgilerini :16: :9:

Kendi şehrimde canım izmit :16::16:

O senin güzelliğin canım :16: Yaşıtmışız ne güzel :) Ben yeni boşandım maalesef. Yeni hayatıma adapte olmaya çalışıyorum :)

Bu arada bekret konusu almış başını gitmiş. Mune geldiğinde o konunun içinden çıkması baya zaman alıcak gibi :1:

Oh oh dikkat et kendine de biliyorsun bu hastalık dinlenmek ister:29:

evet bakalım bi o yatak bi bu yatak vakit geçirmece:D:27:

O senin güzelliğin canım :16: Yaşıtmışız ne güzel :) Ben yeni boşandım maalesef. Yeni hayatıma adapte olmaya çalışıyorum :)

İnşallah bundan sonra mutlu olursun canım :29:

Bende seni unuttum hatta adını da :26::9:

adımı söylememiştim zaten.:1: 26 yaşındayım bekarım :6::6:

Bu arada bekret konusu almış başını gitmiş. Mune geldiğinde o konunun içinden çıkması baya zaman alıcak gibi :1:

Bende ona bakıyorum şimdi neler olmuş öyle ne alakasız yerlere gitmiş konu :53:

Back
X