• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

İnşallah bundan sonra mutlu olursun canım :29:

Bende ona bakıyorum şimdi neler olmuş öyle ne alakasız yerlere gitmiş konu :53:

Amin canım Rabbim hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın :16:

Konu konuluktan çıktı yalnız ciddi kavga çıkıcak :26: Konuyu açan üye de ziyaretçilerin arasından izliyordur muhtemelen.

Amin canım Rabbim hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın :16:

Konu konuluktan çıktı yalnız ciddi kavga çıkıcak :26: Konuyu açan üye de ziyaretçilerin arasından izliyordur muhtemelen.

Bende ona bakıyorum şimdi konudan öğrendiğim ikinci şey de ben Türk değilim :53::53::53:

Benim adımı söylemiş miydim sana :44:

Söylememiştin nikocum ney ismin :38:

Bende ona bakıyorum şimdi konudan öğrendiğim ikinci şey de ben Türk değilim :53::53::53:

O tanımlamalara göre bende Türk değilmişim :1::1: Nereliyiz acaba :30: Sen daha son sayfalara gelemedin mi :1:

Ortalık fena karıştı ama kötü oldu ya.

O tanımlamalara göre bende Türk değilmişim :1::1: Nereliyiz acaba :30: Sen daha son sayfalara gelemedin mi :1:

Ortalık fena karıştı ama kötü oldu ya.

Bilemedim şidmi hangi ırktan olduğumu :9: Kuzeyde olduğumuz için bi beyazlık var bizde ama Türk değilmişiz galiba :53::53:

Son sayfalardan geri doğru gidiyordum.Sanırım Mune geldi pasifleşti bi iki hesap:1:

Yaynız banlanmadık diye seviniyordukya Mune daha yeni bakacak.Her an banlanabiliriz :18::18:

Bilemedim şidmi hangi ırktan olduğumu :9: Kuzeyde olduğumuz için bi beyazlık var bizde ama Türk değilmişiz galiba :53::53:

Son sayfalardan geri doğru gidiyordum.Sanırım Mune geldi pasifleşti bi iki hesap:1:

26 yıl bu gerçeği bilmeden yaşadık yazık bize :1::1:

Aynen konu sonunda kapandı yoksa mahkemeye kadar yolu vardı artık.. Bende başlarda yorum yapmıştım ama sonlara doğru
konu çok değişti :26:

BDV fena karismis :53:
Yanliz KK baya sakinliycek bikac gün :1:
Selam herkeze :3:

26 yıl bu gerçeği bilmeden yaşadık yazık bize :1::1:

Aynen konu sonunda kapandı yoksa mahkemeye kadar yolu vardı artık.. Bende başlarda yorum yapmıştım ama sonlara doğru
konu çok değişti :26:

:9:bi 26 yılda nereli olduğumuzu bulmaya adarız
Çok çirkinleşti ya ben bu kadar mahalle ağzına döneceğini hiç beklemiyordum :50:
BDV fena karismis :53:
Yanliz KK baya sakinliycek bikac gün :1:
Selam herkeze :3:

Hoşgeldin Dilaycığım
Ya sorma :1: ama demen gibi cezalar verildikten sonra sessizleşir ortalık

Ribbons şimdi gördüm o ne ya :53::53::53:

O yazılanları görmediğini tahmin etmiştim. Aynen canım okurken bende :53::53: böyle oldum :30::30:

Bu arada ismin çok güzel..

Çok severim ismini de türküsünü de :16:

Nicomedia seninle tanışamadık ama senin ismin de çok güzel neden beğenmiyosun ki :)

O yazılanları görmediğini tahmin etmiştim. Aynen canım okurken bende :53::53: böyle oldum :30::30:

Nicomedia seninle tanışamadık ama senin ismin de çok güzel neden beğenmiyosun ki :)

İnsanlar kendilerini çok sinirliyken belli ediyorlar.O süslü cümlelerin altında yatan asıl kişilik ortaya çıkıveriyor işte :31:

Teşekkür ederim canım benim:16: bende çok severim ismimi

Anlamından dolayı canım sahte bir cennet :26: Kimse koysun istemiyorum ama milleti yanlış bilgilendiriyorlar. Söylenişi güzel ama isimlere meraklı biri olarak sevmiyorum :50::50: Ama canım annem de yanlış bilgiyle koymuş :14:

:9:bi 26 yılda nereli olduğumuzu bulmaya adarız
Çok çirkinleşti ya ben bu kadar mahalle ağzına döneceğini hiç beklemiyordum :50:

Hoşgeldin Dilaycığım
Ya sorma :1: ama demen gibi cezalar verildikten sonra sessizleşir ortalık

Aynen ya hani tartışma tamam da hitaplar değişti. Hoş olmadı yani.
Buarada konunun başında benim de yorumlarım var.
Gidersem ilk banım olmuş olucak çok heyecanlıyım :52::52:

İnsanlar kendilerini çok sinirliyken belli ediyorlar.O süslü cümlelerin altında yatan asıl kişilik ortaya çıkıveriyor işte :31:

Teşekkür ederim canım benim:16: bende çok severim ismimi
ismin neki:27::27::27:ban kokusu geliyooooooooooooo:10:

Back
X