• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Bugün katıldım aranıza. Akışta konunuzu hep görüyordum.
Hatta bi iki kere tam yazayım dedim sonra sohbetiniz çok koyuydu
bölmeyim diye yazmamıştım.
Kısmet bugüneymiş :16:

Hep beraber eğleniriz inşallah :29::29:

h.g tekrar cnmmm :16::16:

bundan böyle sık sık bekliorum senni cnmm :16:

biz geceleride burdayız müsait oldukça gel sende :16:

Allah seni bak şimdi hatırladım ben seni rüyamda gördüm hemde nasıl.
Sana facebook sormuştum yok demiştin ya kapattım neyse ben buradaki bir iki arkadaş bende ekli onlarda seni görüyorum.Böyle esmer bişeysin sen resmine bakıyorum bu kız bana yok dedi diyorum facebooku ama varmış felan sana kızıyorum :60: :60:

Esmerm dogru :53: :53: ama vallaha facem donuk :52: :52:

Selamm kızlarrrrr :35::35:

Karşimmm nerdesinn, görünmezz hallerinii sewmedimmm benn :kkk:

öyle mi diosun ben gene şimdi arayıp kalaylamayı düşünüodum onu :31:

Asla canım asla bunu yapma o arayana kadar bekle.Senin onu arayacağından bu durumun canını sıkacağından o kadar emin ki beyefendi aklınca zevk alıyor bundan egosunu şişiriyor :47::47:

Sen arama ve aradığında da asla umursama bırak dumur olsun.Sen umursamadıkça yapmaktan vaz geçecek

Esmerm dogru :53: :53: ama vallaha facem donuk :52: :52:

:60:Rüya işte nereden gördüysem aklımda da yoktu hani

Son düzenleme:
Amin canim insallah :nazar:
Benim ismimde yok kuranda ama hergün cogu kisi defalarca kullanir :1:

İlla kuranda geçecek diye bir kaide yok. Bunu hocalar da der. Anlamlı olsun yeter derler. Bencede. :16:

ben az kaçar :D inş geldiğimde herkes bansız burda olur :D

julim ya kesin çöüzm bitirmek inş ben becereceğim bu sefer. arama arama arama diye telkin veriyorum kendime :9::9:

Juliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :29::29::29::29::29: :24::24::24::24: :54::54::54:

Asla canım asla bunu yapma o arayana kadar bekle.Senin onu arayacağından bu durumun canını sıkacağından o kadar emin ki beyefendi aklında zevk alıyor bundan egosunu şişiriyor :47::47:

Sen arama ve aradığında da asla umursama bırak dumur olsun.Sen umursamadıkça yapmaktan vaz geçecek

:60:Rüya işte nereden gördüysem aklımda da yoktu hani

:52: :52 :52: :60:

Asla canım asla bunu yapma o arayana kadar bekle.Senin onu arayacağından bu durumun canını sıkacağından o kadar emin ki beyefendi aklında zevk alıyor bundan egosunu şişiriyor :47::47:

azıcık beni düşünse 21 saat geçmiş yaa insan bir aramaz mı sormaz mı :26:

ben az kaçar :D inş geldiğimde herkes bansız burda olur :D

julim ya kesin çöüzm bitirmek inş ben becereceğim bu sefer. arama arama arama diye telkin veriyorum kendime :9::9:

onuda düşünmüo değilim cnm amaaa uir zun uzun düşünmem gerek pişman olacağım bir şey yapmamak için kuzumm :31:

Back
X