• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Yani canım :6::6: İsim anlamlarının insan üzerinde etkisi olduğunu söylerler :26:

Kesinlikle canım bende inanıyorum buna. İsimlerin mutlaka bi etkisi oluyor.
Bizim artık değiştirme şansımız yok nasipse çocuklara uygun isim koyarız artık :6::6:

Kesinlikle canım bende inanıyorum buna. İsimlerin mutlaka bi etkisi oluyor.
Bizim artık değiştirme şansımız yok nasipse çocuklara uygun isim koyarız artık :6::6:

Ben evli değilim ama şimdiden isimler hazır :9::9: insan isim meraklısı olunca :15:

Sen hic unutulcak bi hatunmusun tatlim, ask olsun:23:

Ben bayiliyorum vallah :46:
Hep Hayalet olup dolasmak istemisti, kismet KK yamis:28::60:

Hayalet olup şu an sewdiceğimi takip etmek isterdimmm :27::27:
Bi ara cihaz takıp takip etmek bile geldii aklıma :26:

Sen şimdi kimlere bakıyorsundur kimbilirr senii gidii seniii
:33:

Sen hic unutulcak bi hatunmusun tatlim, ask olsun:23:

Teşekkür ederim şekerim senin kadar taş bi hatun olup akıllarda kalamasakta vardır bi yer edinmişliğimiz :23::23::23::23:

azıcık beni düşünse 21 saat geçmiş yaa insan bir aramaz mı sormaz mı :26:

onuda düşünmüo değilim cnm amaaa uir zun uzun düşünmem gerek pişman olacağım bir şey yapmamak için kuzumm :31:

Ya antonyoyu birazda sen bu hale getirdin culi verme dedim bu kadar yüz verme.Yapma az sürt şunun burnunu yok.Senin bu içindeki safılığı alıp uzayın boşluklarına fırlatasım var yeminlen var :19::19:

Oyy canlarim benim kiyamam size merak etmissiniz simdi gordum alintilarinizi iyi miyim degilim ama merak etmeyin yasiyorum opuyorum hepinizi :54:

Valla degilim napim allah vergisi :5: :5: :5:

Güzel olmayan kadın yoktur doğası gereği her kadının ayrı bir güzelliği vardır ben buna inanmıyorum.:19: illaki 90-60-90 hokka bi burun taşmış dudaklar felan değildir güzellik :19::19:

Back
X