• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Bu konuda sana saldıramayınca eskileri açmıştır canım:26:içinden gelerek söylediğine inanmıyorum.Nereden çıkaracağını bilememiş hırsını.
Haksız tabiki ama erkek milleti işte darlanınca haklı haksız bilmez saldırır :31:

cidden öyleler stilcim yani bu sevmiyorsun vsleri inanarak söylememiş midir diyorsun çünkü masumum ama hüküm giydim kendimi ispatlayamıyorum açıp da kalbimi diyemiyorum ki bak cidden seviyorum diye

Ben yürüsün diye her şeyi yapmaya hazırım dedim bi hatam varsa düzeltirim :14:

olur da beni bu derece köşeye sıkıştırması suçluluktan öldüm benim hassas noktam köşeye sıkıştırıldı mı çıldırıyorum insan durup da 1 ay önceki şaraba yok 3 ay önce gözlemenden bi parça vermedine takar mı resmen kavga için yer arıyo işte...

sağol nikocum...

umarım sinirle söylemiştir gerçekte de böyle düşünüyosa hakkımda kaldıramam ki ben yoksa niye ailemi karşıma alıyım sevmediğim adam için o kadar ayak diredim :14::14:
farkında mısın abla ama kavgasız geçen haftanız yok,kendini çok yıpratıyosun Allah aşkına kendini üzme.
o seni kaybetmeyi göze alamaz,kendini topla..
mesaj atıyım dur:27:

farkında mısın abla ama kavgasız geçen haftanız yok,kendini çok yıpratıyosun Allah aşkına kendini üzme.
o seni kaybetmeyi göze alamaz,kendini topla..

mesaj atıyım dur:27:

evet 3 haftadır hiç yok hem de üzülüyorum ne zaman toparlıcaz ... hep böyle giderse aramızdaki aşk bitecek diye korkuyorum :18:

cidden öyleler stilcim yani bu sevmiyorsun vsleri inanarak söylememiş midir diyorsun çünkü masumum ama hüküm giydim kendimi ispatlayamıyorum açıp da kalbimi diyemiyorum ki bak cidden seviyorum diye

İnanarak söylememiştir canım.Hırs işte seni nasıl köşeye sıkıştıracağını iyi biliyor sanırım o cümleleri cımbızla çekip sana sunuyor.Biliyor ki just buna üzülecek.Bu günler geçtiğinde oda üzülecek yaptıklarına.

Sana çok iş düşüyor.Alttan alacaksın bunalmış darlanmış besbelli yoksa niye senin üstüne gelsin bu kadar.Ne derse desin şimdilik alttan al tamam şarabı içmeyecektim afedersin de.içinden gelmesede söyle bunu.

Çünkü karşı taraf zor zamanında.Geçince bi ara hırsını çıkarırsın tatlı tatlı :1:

Bağlayamadık tatlıya falan :14:
Peri mesajını gördüm güzelim ama kontörüm yok cevap atamadım denedim göndermedi zaten yazamadım da ellerim titriyordu sinir krizlerine girdim ben alttan aldıkça o üstüme geldi
Yürütemiyoruz deyince şalterlerim koptu zaten :14:
Konu paradan çıktı sen şarap aldın bana bir kadeh bıraktın kadar saçma hükümler giydim benim sevdiğime inanmıyormuş daha bana dokunamazmış vs vs :14:
Ben ikna etmeye çalıştıkça inanmadı üstüme geldi
Sabaha kadar kavga ettik sonra da oturdu kaynanam 1 saat konuştu da konuştu
Ben hatalıyım dedi sabah en son ama hala aramız limoni çok üzülüyorum ya biterse diye :14:

[/QUOTE]

kızıcam şimdi ama hee ne ayrılmasııııı dur bakalım hemen ah biz kadınların çilesi işteeee sorumsuz oluo bu erkekler yas farkı var mı cnm esinle aranızda :31:
18 ay evli kaldım. 2 ay önce boşandık canım bende yeni düzenime alışmaya çalışıyorum.

hakkında hayırlısı olsun cnm daha çok gencsin :16:

bitmez ondan bitmez ama sende bitebilir:31:

kimliğim çıkmasın:52::52::52::52::52::52::52:

gencim diye mi =) ...

İnanarak söylememiştir canım.Hırs işte seni nasıl köşeye sıkıştıracağını iyi biliyor sanırım o cümleleri cımbızla çekip sana sunuyor.Biliyor ki just buna üzülecek.Bu günler geçtiğinde oda üzülecek yaptıklarına.

Sana çok iş düşüyor.Alttan alacaksın bunalmış darlanmış besbelli yoksa niye senin üstüne gelsin bu kadar.Ne derse desin şimdilik alttan al tamam şarabı içmeyecektim afedersin de.içinden gelmesede söyle bunu.

Çünkü karşı taraf zor zamanında.Geçince bi ara hırsını çıkarırsın tatlı tatlı :1:

ama çok ayıp yaptığı zaten psikolojisi çok sağlam bi insan değilim saçımı başımı yoldum :26:

sen öyle mi yapıyorsun =)

kızıcam şimdi ama hee ne ayrılmasııııı dur bakalım hemen ah biz kadınların çilesi işteeee sorumsuz oluo bu erkekler yas farkı var mı cnm esinle aranızda :31:

hakkında hayırlısı olsun cnm daha çok gencsin :16:

var ben 23 o 38 :26:

Son düzenleme:
düşün düşün kafayı yicem stil just kızlar bitireyim mi arayıp antonyo ile herseyiii çok fazla daraldımmm bunaldımmm :31:

Amin canım amin kocanın k sini göremedik henüz ama :9::9:

Umarımgeç olmasının sebebi güzel olmasındandır :27::27:

Gec olsun güc olmasin:1:
Yanliz aciyorum sizinkilere, bu kadar beklemenin acisini fena cikartacaksiniz, felekleri sasacak :60::60:

Göğüsler şişince hamile mi kalnıyo nasıll yanii :53:

Hem ben tek başıma nasıl hamile kalıcamm..:52::52:

Kizim gecikme var, gögüsler patliyor, bilmem artik, devir degisti , düsünmekten bile kalabilirsin :27:

Back
X